2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim saglıcakla almayı nasip etsin cnm hadi güzel haberlerini bekliyoruz

olur canım belkide doğurmuşsundur hatta ama bana doktorun söylediği rahim erken haftalarda olgunlaşmamış olduğu için açılma daha zor olucak demişti
Maalesef doğum olmadı hala, iki farklı doktor farklı ultrasonlar da baktılar, birisi gelişimi 35 haftalık dedi birisi 37 haftalık normal gelişimin de dedi, artık kime güveneceğimi şaşırdım kaç tane doktora gittim hepsi farklı konuşuyo, yarın artık son bir doktora gidip karar vericez.

Bugün kontrolümüz vardı kızlar Doktorum ayın 16 sında izne ayrılıyor ve bayramda burada Yok pazartesi son kontrolümüze çağırdı suyumuz şu an yeterli gibi ama turnusol verdi gündüz mordu turnusol şu an maviye dönmüş yarın bidaha gidicem kontrole Pazartesi’ye kadar eğer Doğum başlamazsa rahim ağzına koyulan bi ilaçtan bahsetti p ile başlayan ama adını unuttum şu an onu uygulayacak muhtemelen beraberinde sunni şancı pazartesi onu hangi gün yapacagımıza karar verelim Dedi ama eğer başlamazsa ben Pazartesi’ye hazır gidip yapalım diyicem çünkü bayrama çok az kalıyor vakit ve bugün tedirgin oldum açıkcası suyum geliyor sanırım sızarak test yaptı ama onda da bişey çıkmadı rahim ağzında kapalı Dedi ama bayrama beklemek çok riskli 42yi geçiyor bayram sonuna kadar

Hint yağını n’aptın canım benimde Pazartesi’ye kadar sürem var müdahale için bana zeytinyagıyla perine masajını önerdi doktor

Gözünüz aydın, inşallah güzel bi Doğum olur hayırlısıyla alırsın evladını kucağına.

Canim benim Allah razi olsun sukur kavustuk yavrumla. Iyiyiz sukurler olsun 10 dk oldu eve gectik bakalim cinarla ne maceralar yasicaz :) siz ne alemdesiniz kuzucuklar nasillar
biz de iyiyiz canım senin takviminden asıl doğucağımız tarihi takip ediyorum daha on günümüz varmış

Bir hafta arayla bakıldı normal ultrason 3kg diyorsa bır hafta sonra ayrıntılı 2380 cnm

Cok fazla fark cikmis
Benim doktorum 2500 kusur çıkartmıştı kendi ultrasonunda
Detaylı ya girdim ertesi günü 2600 kusur cikti oyle ütopik farklar çıkmadı belki bebeğin duruşuyla alakalıdır

Anneler selam 38. Haftadayim sanki bu hafta akıntı çoğaldı gibi, doktorum suyu iyi dedi ama sormayı unuttum doktora, sizde akıntı durumları nasıl ?
Bol bol akıntı var. Bazen beyaz bazen su gibi. Dr son haftalarda olabilir dedi. Bebeğin suyu falan normal benim de. Amniyon sıvısı değil yani akan

İnşallah sağlıkla alırsın yavrunu kucağına. Kolaylıklar dilerim

Cok fazla fark cikmis
Benim doktorum 2500 kusur çıkartmıştı kendi ultrasonunda
Detaylı ya girdim ertesi günü 2600 kusur cikti oyle ütopik farklar çıkmadı belki bebeğin duruşuyla alakalıdır
Bir kendi doktorunuz bir de ekstradan detaylı usg mı bakılıyor sizlere. Bana sadece kendi dr bakıyor tek bir değer yazıyor kağıtlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…