2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum kursunda ilk zamanlar kağıt törpüyle kısaltın demişlerdi. Tırnakları çok narin olduğundan makasla keserken komple tırnağı gelebiliyormuş hareket vs edince
Bende internetten cocuk doktorunu dinledim kagit törpüyle diyo bilemedimki

Çok koyu sarı yapışkan kıvamlı bi akıntım oldu, ilk defa böyle bi akıntı oldu ama çok yoğun değil çamaşırıma geçicek kadar böyle bi nişan gelmesi olmaz değil mi kanlı mı olur nişan herkeste

Canim kesemezsen bebek corabini ters cevirip eline gecirebilirsin hayat kurtarici :))) icinde ip falan olur diye ters cevirmeni tavsiye ediyorum ayagina bile ben ters giydiriyorum bir sure olasi ip dolanmalarinin onune gecmek icin.
Benim oglan ufak dogdugu icin en ufak coraplardan aldim genede buyuk geliyo cikariyo canim tirnak makasi alip kesmeyi denicem bakalim

Yogun sari yapiskan akinti icinde tek bir kilcal kan damari vardi bende. Kan damarini gorunce nisan oldugunu anlamistim ben

Rabbim saglıcakla almayı nasip etsin cnm hadi güzel haberlerini bekliyoruz

Amin canım inşallah. Bakalım bekliyoruz.

Hint yağını n’aptın canım benimde Pazartesi’ye kadar sürem var müdahale için bana zeytinyagıyla perine masajını önerdi doktor

Hint yağını iki kasik iciyorsun seni ishal yapıyor. Bu ishal ağrısı rahmin kasılmasını sağlıyor, bagirsaklarla ic içe ya şuan, tetikliyor bir nevi.
Ama şöyle birşey var geçen haftalarda gene kullanmıştım hiç etki etmemişti. Ama dün gece baya ishal yapti etki etti. Eğer bebek hazır ise çalışıyor diye birşey okumuştum belki doğrudur.
Inşallah en kısa sürede sancin başlar seninde canim.

İnşallah sağlıkla alırsın yavrunu kucağına. Kolaylıklar dilerim

Amin canım sağol.

Acaba bi riski varmı hint yağı kullanımının , bide yapı direk mi içtiniz yoksa bi çayın içerisine damlatarak mı

Esimw diyorum ki acilmam varsa Dr. Yatos verip suni sancı verir. Gkse glir vücut teoki verir dr nie oyle birsey yapıyor ki diyor dr.dan daha iyi mi biliyon sen dedim. Oglusun keyfinj beklersek glecegi yok

Esimw diyorum ki acilmam varsa Dr. Yatos verip suni sancı verir. Gkse glir vücut teoki verir dr nie oyle birsey yapıyor ki diyor dr.dan daha iyi mi biliyon sen dedim. Oglusun keyfinj beklersek glecegi yok
Erkekler hep aynı ya elbet gelicek orda kalıcak hali Yok zorlamayın diyorlar :) ama son haftalar artık gerçekten çok zor

Sen
Sen ne durumdasın canım benim muhtemelen pazartesi müdahale edilecek eğer yarın suyum iyi olursa ki ondan hiç emin değilim turnusol mavi renk oluyor

Yok yok daha sırada ben varım hiçbir belirtide yok, bide kız bebekler erken gelir derler burda tüm erkek bebekler geldi benim kız kaldı

Benım ilk kızım 36. Hafta içinde dogdu
Bu seferde erken dogum riskım vardı biz yine erken gelir dedik hatta ben temmuz sonu beklıyodum en geç ama 37 yi bitirmek üzereyiz hiç belirti yok :) gerci benım haftaya sezeryan olacak ama belli olmuyo kız erkek 1 veya 2 :)

aaa canım o zaman az kaldı senin hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah ama sitede okumuştum daha önce bir arkadaş nişan geldi dedikten neredeyse 1 hafta sonra doğum yaptı
Valla anlamadım zaten 3 gündür bekliyorum canım 2 cm açıklık vardı bebiş sıkıntıya girmez demi korkum o

Sen

Sen ne durumdasın canım benim muhtemelen pazartesi müdahale edilecek eğer yarın suyum iyi olursa ki ondan hiç emin değilim turnusol mavi renk oluyor
Bnm suyum iyi su iyi diye bekletebilir.iki hafta önce bir cm açıklık vardi eger ilerlediyse suni sancı verir galiba.. bnmde sanci fln birseyy yok.. hyrlsi bakalim bkliyoruz. Yarin gtsem yatis yaptırsa fena olmaz

Ya acaba sat mı önemli yoksa ultrasonda gözüken haftamı, hangisine göre geliyo acaba bizim bu bebişler, sezaryeninde en iyi yanı zamanının belli olması normal doğumda Doğum olana kadar dokuz doğuruyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…