2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya acaba sat mı önemli yoksa ultrasonda gözüken haftamı, hangisine göre geliyo acaba bizim bu bebişler, sezaryeninde en iyi yanı zamanının belli olması normal doğumda Doğum olana kadar dokuz doğuruyo insan
Bn hep ultrasona gore hareket ediyordum ki 34.haftada 36 haftalik olduğumu öğrendim sasirdm bnim 2 hafta geriden gliyordu dr.sordum sat.a göre doğum olur dedi. Dr demsit ama 10 günlük geriden glmesi normal olabilir demsti

Ya acaba sat mı önemli yoksa ultrasonda gözüken haftamı, hangisine göre geliyo acaba bizim bu bebişler, sezaryeninde en iyi yanı zamanının belli olması normal doğumda Doğum olana kadar dokuz doğuruyo insan

O belli olmuyo canım aslnda ilk kızm ya geriden gelirdi ultrasona göre ya haftasındaydı 36 da 2600 kusur dogdu

Şimdiki kızım önden gidiyo mesela ama 37 bitcek hiç belirti yok:) olmasında zaten evimin işi bitmedi:)

Aslında normal dogumu beklerken akısına bırakabilseniz cok rahat olacak

Benım ilkınde zaten erken oldu normal dogum oldu doguma gittiğimi bile anlamadım kafam rahattı

Şimdide sezeryan olacagm tarihim belli diye kafam rahat ( korkularım var o ayrı ) ama ne zaman olcak nasıl olcak vs düşünmuyorm şimdilik

Tam akışına bırakıyorum iki haftam daha var diyorum bi kontrole gidiyorum bütün hafta soru işaretleriyle geçiyo, bu gidişle artık sancı gelene kadar haftası dolana kadar kontrole de gitmiycem

Bir kendi doktorunuz bir de ekstradan detaylı usg mı bakılıyor sizlere. Bana sadece kendi dr bakıyor tek bir değer yazıyor kağıtlarda

Yok normalde benim de tek kendi doktorum bakıyor ama
Benim bebekte kist çıkınca detaylı ultrasona girdik ne olduğunu anlamak icin
Bi gun önce saat 6 da kendi doktorum baktı ertesi günde acil randevu alıp detayliya girmiştik
O yüzden yani girmemek daha iyi aslında

Bir kendi doktorunuz bir de ekstradan detaylı usg mı bakılıyor sizlere. Bana sadece kendi dr bakıyor tek bir değer yazıyor kağıtlarda
Hayır normalde kendi doktorum bakıyordu, gelişme geriliği çıktığı için karşılaştırmak amaçlı bide detaylı baktılar, herhangi bir sorun yoksa bu haftalarda detaylı istemiyorlar genelde

Bebisleri dogan annisler bebislerinizin ellerinin ici morariyomu benim kizcenin eldivenlerini cikardiktan bir múddet sonra ellerinin ici mor gibi oluyo sanki sizin bebislerin nasil acaba

Dün gece birde az bir miktar benimde geldi ama başka bir belirti yok kontrolde vardı bugün açıklık şancı hiç biri yok ne kadar bekleriz acaba
Aynı merak içindeyim canım ama benim ufak ufak belime vuruyor bebişin hareketleri çok sertleşti ya o keseyi patlatacak ya sancılar gelecek

Aynı merak içindeyim canım ama benim ufak ufak belime vuruyor bebişin hareketleri çok sertleşti ya o keseyi patlatacak ya sancılar gelecek
Konuştum konuştum az önce duş alırken sanırım benimde nişanım geldi, egepam arkadaşın söylediği gibi içinde damar gibi kan olan bi akıntı, inşallaf bebeklerin gelme zamanı yakındır artık tabi hayırlısıyla

Bnm suyum iyi su iyi diye bekletebilir.iki hafta önce bir cm açıklık vardi eger ilerlediyse suni sancı verir galiba.. bnmde sanci fln birseyy yok.. hyrlsi bakalim bkliyoruz. Yarin gtsem yatis yaptırsa fena olmaz
Yarın tekrar kontrole çağırdı eğer azalmışsa suyum bırakmaz muhtemelen başlatır kendisi doğumu eğer olmazsa Pazartesi’ye kalır canım benim senin gününde daha ileride ama 1 cm açıklık bile umut verici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…