2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde dün gündüz sarı pomat renginde akıntı geldi gece birde çok az kanlı geldi ama şuan başka bir belirti yok

Desene ikimz icinde yarin buyuk gun.. hyrlsi olsun hakkımızda

Benimde aynı hatta sabahtan beri hafif hafif geldide dediğin gibi zamanları yakın ama sağ Salim gelsinler inşallah

Benimde dün gündüz sarı pomat renginde akıntı geldi gece birde çok az kanlı geldi ama şuan başka bir belirti yok
Aynen benimde böyleydi, burda çok arkadaş yazdı kimininki bi hafta bekledi kiminin ki bir gün içinde sancı olmaya başladı artık bakalım bizde durum nasıl ilerleyecek

Benimde aynı hatta sabahtan beri hafif hafif geldide dediğin gibi zamanları yakın ama sağ Salim gelsinler inşallah
Ya aslında doktorlar beni bayağı korkuttu gelişmesinden dolayı, suni sancı vericez falan dedikleri için kendi sancım gelsin istiyorum, Allah herkesin evladını sağ Salim anne babasına bağışlasın

Canım ben hiçbir kimyasal deterjan kullanmadım herşeyi tencereye koydum kaynattım 10 dakika. Sonra hepsini temiz bir bezin üzerine süzdürüp kuruttum
bende öyle yapayım canim iyiki makineye atmamisim.biberonla emzigo makineye atmayi düşünüyordum.kaynar suda kaynatayim bemde mikroplari ölsün

Bez üzerindeki çizgiden yola cik canim tek ciste az degisiklik cok ciste cok
Kakaya gore degil ama cistede cok beklemiyorum ki usteleri hep kuru kaliyor
en cok merak ettigim şeydi bu canim.zaten bez agirlasiyodur mutlaka.yinede ben acip acip bakayım bari.her ciste altini alayim

canım hamileyken hiç dökülmüyo benim ama lohusayken çok dökülürdü şuan daha başlamadı çocuk bi 2-3 aylıkken çok dökülüyodu galiba önlemek için tavsiyelere ben de açığım
dogumdan hemen sonra kan ilaclarina devam etsek yine de dokulur mu ki acaba canim.en korktugum sey inanki

anladim canim dedigin gibi yapacagim bende cok sagol.aynen pisik olmasin yeterki.gerekirse gunde 20 tane bez gitsin sorun degil

Ben ilk doğumda cok rhat ve aktif bir hamilelik ardina, hicbir sanci vs yasamadan suyum gelerek dogurdugumdan tam bilemiyorum. Simdi benim asagi kisima bicak saplanmasi gibi acilar giriyor. Yurumek ne mumkun, oldugum yerde kalma ihtiyacim oluyor oyle aciyor saplaniyor ki, alti delecek diye kalakaliyorum yerimde. Terleme vs derken baya zorluyor. Sonra geciyor birkac dakika sonra. Ayrica iahal gibi karinn agrilarim da oluyir. Onlar da gun icinde sıkıştırıyor. Buyuk abdeate ciktigimda rahatlitorum biraz. Rahatlamazsam da ikinci sikistirmda yine gidince falan rahattliyorum bir sekilde. Bir de midw bulantilari oluyo az az ara ara. Bugun biraz daha fazlaydi. Yattim uyudum falan geçirmeye calistim. Bunalr hep belirti midir yoksaa o saplanmalar falan hala daha bu haftada bile rahim büyümesi falan midir

Bu primanın çizgi olayı çok iyiymiş ya. Bez doldukça dış tarafta maviye dönüşen bir çizgi var bez boyu, ordan altını açmadan anlıyorum yapmışmı yapmamışmı. Diğer bezlerde varmı bilmiyorum ama canım.
Ben her bez değişince yıkıyorum poposunu, sonra 5 dk açık bırakayım hava alsın diyorum. O 5 dakikada nasıl beceriyorsa mutlaka fevvare gibi çiş yapıyor. Kaç kere alt açmadan uzağa çarşafıma çiş yapmayı becerdi o değil de velede alt açma yetiştiremiyorum, hep çiş, bazen de kakayı eksik etmiyor. İki paket alt açma 13.gün bitmek üzere

Ay yerim ben onu yaa firsati hic kaçırmıyor desene canim.rahatliyordur masallah.cis yapincada yikiyor musun yani.bende 1 paket alt acma almistim icinde 60 tane var.madem boyle yetmeyecekse 1 paket daha alayim bari bezi de prime premium care aldim canim.eğer bebegim pisik vs olmazsa bende primayla devam ederim insallah

Rosalie-00 canım aktardan cekilmemiş sumak al,cezvenin icine biraz su koy kaynat.1 yemek kasigi kadar cekilmemis sumak koy 3 4 tane de karanfil at icine.kaynat 5 dk kadar.soguyunca ağzını gargara yap.gunde 7 8 defa gargara yapabilirsin o suyla.hem uyusturur hem apse varsa apseyi gecirir.

Bende de prima premium care. Şuanadek memnunum bakalım. Yıkamak dediğim silme pamuğu, ılık su , sabun canım. Yaramaz çocuk çiş yaparken ayaklarına da yaptığına göre , pamuğu ıslatıp siliyorum temiz temiz canım.

Yerim ben onu.bi kerecik op benim için o mis kokulu boynundan emi canim ❤❤❤

Allahin izniyle bende bi dogum yapayim vakti gelince,o zmaan su kaka yikama işini bi sekilde bende cozecegim insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…