2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

1. Doğum gibi 2. Doğum da suni sancı hikayesi sanırım kızlar. Nişan 37.hafta kontrolden sonra geldi ... hadi onu saymıyorum 1 hafta önce yine kanlı bir nişan ve devam eden akıntı.
Sanırım Benim vucüdüm bu işi kendiliğinden yapamıyor başka açıklaması Yok.
Bunalımda gibiyim.

Canim huggies dede var çizgi paketlerin uzerinde yazıyor
Altini açtığında pipi sis ve hafif kalkkiksa cis geliyp demektir eski bezle kapat altini

Ya aslında doktorlar beni bayağı korkuttu gelişmesinden dolayı, suni sancı vericez falan dedikleri için kendi sancım gelsin istiyorum, Allah herkesin evladını sağ Salim anne babasına bağışlasın
Neden suni verecez dediler de canım ona nasıl karar verdiler yani

Kızlar benim doğumum bugün gerçekleşti 3 gün yattık hastanede suni sancılarla hep sancı çektim sancılar 3 dakikada bire düşmesine rağmen açıklık 1 cmi geçmedi suyum ve nişanım da 3 gün önce geldiği için antibiyotik tedavisi uygulanıyordu ama o kadar normal doğum için uğraşılmasına rağmen sabah doktorum acil sezaryen kararı aldı genel anestezi ile doğumum sabah saat 10.30da gerçekleşti nasibin ne olacağı belli değil Rabb'im kimseyi evladıyla sınamasın

Hayırlı olsun evet kısmet ne desek boş sağlıklı büyüt bebegini

Hayırlısı canım insanın başına ne geleceği belli olmuyor bebiste sen de iyi olsa gerisi halolur Allah analı babalı büyütsün Allah uzun ömür nasip etsin bebegine

Gunaydiiiin uykusuz anneler sirasini bekleyen hamisler :) bugun elif masalla 3.gunumuz :) cinardan dolayi takip edemiyorum hic sayfayi :) cinarin tepkileri normallesene kadar dikkat istiyor aslinda bir yani cok seviyor bir yanida benim ilgimin bebekte olmasini kabullenemiyor o yuzden bebisi kabullenene kadar dikkat etmemiz gerekiyor :) sukur hircin doven kavgaci bir cocuk degil bilmez oyle seyleri ama severken ayari kaybediyor :)
Masala gelecek olursak kendisi tam bir memesporlu :) ayrılamıyoruz :) sutum gelmiyor mu desem geliyor emdikten biraktiktan sonra bile bakiyorum sikip sutum var oyle seviyor demek hobisi bu :) iciyor içiyor sonra bi pirttt full kaka sonra kaka temizleniyor bir ddaha meme :) bizde 3.gunden haberler boyle sevgili anneler ve hamisler :) bir daha ki fırsatımda gorusmek uzere esen kalin :) :).

Datluş anneler bizim sıkıntımız çok büyük gazdan uçacagiz. Yazık beboşum inliyor gece gündüz . Çığlık çığlığa değil ama bacaklar hep karnında. 2 gündür kakasini da yapamıyor. Bu gece nohut tanesi kadar yaptı. Sonrası yok Aile hekimine gideceğiz fakat fitil vs benzeri ilaç verir diye de tedirginim. Kaka yapması için de bir sürü şey denedim yok olmuyor. Önceden mama desteği vardı sarılık gitsin aç kalmasın diye. Sütüm yeter diye mama desteğini kestim. Bu çocuk aç kalsa ağlar sanırım aglamiyor da. Ama gaz çıkarmaya gelince acı çekiyor
Mommys Bliss diye tamamen bitkisel bir ürün varmış duyaniniz var mı?

Günaydın :) 3. Gününe başlayan bir memesporlu daha var burada ama bizim sütümüz tam yetmediği için olabilir, azimle emiyor annecim yavaş yavaş artacak inşallah

Canim gozetiminde yuzustu yatirip sirtini ovalamayi denedinmi bebekler gazi yuzustu yatarken daha rahat cikartiyor ben yapamam daha 2. Gunu ama seninki buyuk bizden malum bi onu dene istersen. Dogal gaz damlalari var ama acikcasi kizimda sab simplex kullanmistim hicbir ise yaramamisti al kullan diyemeyecegim. Bir sure bu sekilde oluyor malesef. İki gun fitil icin cok erken paniklemen icinde iyni sekilde biraz daha bekle derim ben. Yikarken suyun icinde karnini ovala. Youtubeda ayse oner gaz masaji var uygulamadiysan onu dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…