2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın :) 3. Gününe başlayan bir memesporlu daha var burada ama bizim sütümüz tam yetmediği için olabilir, azimle emiyor annecim yavaş yavaş artacak inşallah
Yerim onu ben :) emsin bol bol kuzucuk emdikce çoğalacak Allahin izniyle meme ucun nasil benimkiler tam bir facia su anda yara oldular ayva cekirdeginden jel yaptim onu sürüyorum dunden beri ama sonuc olarak mucizevi degil ki bi anda yok etsin

Fayda gormezsen tahinin yagini dene canim. Cok zor bir gece gecirdim evde ilk gecemizdi iki emen veledle biraz bocaladim :) kizim gece emmiyor ama onuda beb uyuttum dogumda ayri kalinca kiskanmasin kardesine uyum gostersin diye eski duzene hemen donelim dedim. Oglan meme asigi o meme hep agzinda dursun istiyor isimiz var bunlarla :) daha cok yeni dogum yapmama ragmen bir oncekinden herseyi unutmus sudan cikmis balik gibiydim dün gece lohusaliktan sanirim :)

Günümüz ayni ve ikimizinde açılması yok bakalim hangimiz önce dogurucaz benim hic umudum yok artik ilk kizim 37+5 de kendiliğinden gelmisti bu kiz cok inatçı cikti
Benim beklemeyecekler belkide canım bugünki suyumuza bağlı galiba suyum sızıntı şeklinde geliyor inşallah seninde dıguverir inadını kırarda:)

illa herkes doğum sonrası dökülme yaşıyomuş canım işte önlem alıp şiddetini düşürürsün ben demir hapı kullandım yine de döküldü belli bi süre sonra kendiliğinden normale döndü

bunalıma girme canım illa herkeste sancı olucak diye bişey yok benim de 2 doğumum suniyle oldu allah başka dert vermesin

Deneyeyim onu da canim. Senin isin daha zormus canim iki emen kuzuyla Allah kolaylik versin bizim babamiz uyutuyordu Allahtan o konuda sıkıntı yaşamadık ama gunduz birlikte vakit geçirdiğimiz oyunlae oynadığımız icin eksikligimi hissediyor su dikişler az toplasa yine baslardik oyunlara :)
Bende oyleyim gercekten oyle Hızlı unutmusum ki bazi konularda sudan cikmis baliga dönüyorum :)

Masallah darısı başımıza

YouTube’da çok var canım gaz masajı. Özellikle Ayşe Öner’inki mi iyi olan??

Günaydın hasteneye gidiyorm dua edin iyi mi kotu mi yapıyorum bilmiyorum ama artık acilmam ilerlermis olsn bebegimi kucağıma almk istiyorum bitsn bu 4 sene hasreti.
Ben döndüm canım darısı başına hadi bakalım bebeğinle çık inşallah dönüşte

Bnde citkim bebeğin suyu iyi dedi bekliyelim iki gunde bir gel olmaSa carsamba gunu netlestirir persemeb aksam yatis yatis yaptirir cuma suni sanci veririz dedi.. ayy cok heycanli... Cuma glirse kardeşmle dogum günleri ayni :) 1 vm aciklik hala ayni ebe bu sefer cnimj yakti baska bir ebeydi. Açıklık kurtajdan dolayı ds olabilirms. Herhun yürüyus yap ilik dusunu al dedi. Sancılarimda çıktı ama bj biseh hissetmiyorm..

Kızlar geldim hastaneden suyum iyi ben hafta içine kalmasın müdahaleyi pazartesi yapalım dedim tamam Dedi yani eğer ki doğmazsak pazartesi sabah 6 da gelin Dedi çok heyecanlandım rahme alet yerleştirecek o şekilde eğer güzel ilerlerse açılman 4cmden sonra epidural yaparım Dedi çok güvenim geldi kendime öyle olunca Pazartesi’ye kadar yürüyüşleri artırıcam ki faydası olsun açılmaya diye allah tüm bekleyen anneleri feraha çıkarsın Kızlar valla beklemesi çok zormuş :)

Kaç çıktı canım sancıların senin Perşembe’ye kadar yolun var öyleyse daha biz sabredemedik pazartesi olsun Dedim ben

Bunu Dedi canım S Syba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…