2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim aci elma yagi adacayi yagi diyede biliniyor ayak altlarına ve karnina sabah askam sürersen sancisini alıyor
Kaka sorunu bizdede bu hafta basladi

Bu arada adacayi yagini daha once yazmistim karin gaz agrisina iyi geliyor ama bunlarin iceriklerine bakmak lazim bazilari ilerleyen zamanlarda bronsit astim yapabiliyormuş agir bir yag oldugu icin
Ben arastirdim katkisiz olani aldim
Dvit icinde multitap aldik dun artik

Gaz masajı videosunu hemen izleyeceğim. Yüz üstü gaz çıkarma seanslari yapıyoruz ise yarıyor. Aile hekimine gittik 5 gün yapamazsa panik ol dedi anne sütü ile besleniyorsa çok normal dedi.
Cevap için çok teşekkür ederiz teyzesi ilk olunca panik oluyormuş insan

Canim aci elma yagi adacayi yagi diyede biliniyor ayak altlarına ve karnina sabah askam sürersen sancisini alıyor
Kaka sorunu bizdede bu hafta basladi
Çok teşekkür ederiz teyzesi. Yağı aldiriyorum bugün denemeye başlıyoruz
Bu zilli benimle oyun oynuyor. Eve geldim ne fark ettim :) Kaka yapmış.

Son düzenleme:
Canim instagramdan art dehuile olarak bakarsan ben katkisiz onu bulabildim
Bizde insallah bugun yapariz kaka

https://www.instagram.com/p/Bk7_DlSHwvR/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=oi7c5woyzc7n

Canım şunu denesen etkili diyorlar.

Baj yine bnden once doğuracak hyrksi olsin cnm bnm haftaya bugun kucagimizdalar ins.. baksana bnm takvim kapandı bilee... İkinci milana firuze oldm
AA hakkaten kapanmış canım ben senden umutluydum valla 1cm den dolayı :)

Çok teşekkür ederiz teyzesi. Bunu denemeye korkuyorum beboşun koprucuk kemiği kırıldı da doğumda. Bunu belki ilerleyen dönemlerde denerim
Çok geçmiş olsun canım. :) Kimyonlu su iç 1 2 kaşık o zaman sütünden geçsin rahatlatır yeğenlerime yapardı annem.

Şimdi doktordan çıktım temmuz ayında erken doğum riskiyle 3 gün başka hastanede yatmıştım.
Şimdi kendi gittiğim doktor izinden dönmüş ona geldim.
Anlattım gelişim geriliği demişlerdi onu da söyledim. Haftasından küçük evet dedi. Kilosu 2280 çıktı. 2 buçuğu geçsin benim için sıkıntı yok nst de güzel çıkarsa iyi dedi.
Bende doğum ne zaman olur dedim. 3 hafta içinde dedi.
Nst sonucuna bakarken de sana gelişim geriliği demişlerdi demi sorun yok nst güzel dedi. Bende bir daha ne zaman geliyim dedim. Bayramdan sonra dedi.
Kafam çorba oldu.
Moralim iyicene bozuldu. 3 hafta önce 32 haftalık çıkıyordu şimdi 33 haftalık. Ne yapacağımı bilemiyorum. Çatı muaynesi falan yapar diye bekledim ama yapmadı.

Kendine stres yapıp bebeğini daha çok etkileme canım akışına bırak, burda arkadaşlar hep küçük doğanların doğduktan sonra daha iyi gelişme gösterdiklerini söylediler. Kilo aldıran şeyler yiyormuydun kaşar, muz, çerez, yumurta gibi hergün düzenli şekilde.

Düzenli şekilde tüketmiyordum ama hastaneye yattıktan sonra düzenli tüketmeye başladım. 3 hafta önce 1700 dü şimdi 2280 olmuş. Bi özürü varda ondan mi büyümüyor diyorum kendi kendime. :/

Selam kızlar Doğumdan önce göğsüne soğan koyan var mı anneannem ilk doğumumdan önce sür sür sür diye ısrar etmişti sürmedim. Sonra çok pişman oldum ama göğüslerim çok feci olmuştu ben sana dedim sür diye söylendi durdu. afedersiniz b.k olsa sürülecek o zaman o acıyı geçirdin diye nisanbu sende demiştin Canım Doğumdan önce sürdün mü soğan fayda etti mi ?

Burada demişlerdi canım bende gitmeden önce gece koymayı düşünüyorum agrım tutarsada agrı çekerken bile koymak istiyorum

Düzenli şekilde tüketmiyordum ama hastaneye yattıktan sonra düzenli tüketmeye başladım. 3 hafta önce 1700 dü şimdi 2280 olmuş. Bi özürü varda ondan mi büyümüyor diyorum kendi kendime. :/
Hayır canım aklına öyle şeyler getirme Allah korusun bak düzenli yedikten sonra kilo almış, demekki yaramış bebişe sen aynen öyle devam et bol bol ye, daha zamanın var 2 hafta bile dursa alır baya kilo. Bende 2600 gram doğmuşum çok şükür hep sağlıklıydım sadece biraz minyonum ve bu halimi seviyorum :) olduğumdan 5-6 yaş küçük gösteriyorum :)

Bende doğuma 9 gün kaldı artık azar azar rendeleyip suyunu süreyim göğüs pedi ile kapatayım bi süre sonra yıkayayım hergün düzenli yapayım artık diyorum. İnşallah faydası oluyordur.

Ne güzel :) benim kız da minyon olur inş da başka bir şey çıkmaz.
Sadece bu belirsizlik beni yoruyor. Ultrasonun verdiği doğum tarihi ile benim adet tarihimin verdiği doğum tarihinin arasında 7 hafta var. Doktor da biraz gevşek üstüne devlet hastanesinin ilgisizliği de var.
Canım çok sıkıldı o yüzden ve yapacağımı da bilmiyorum sancılarım olmazsa pisliğini yerse diye sürekli kendimi yiyorum. İlk bebek bi de acemilikte var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…