2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirli ve bol duali cumalar kizlar size bir sorum var bu benim kizce 2 gúndùr meme emerken 1 gògsü 15 20 dakka emiyo en fazla diger gògsû emmiyo acaba doyuyordami birakiyo yoksa başka bir sebebi olabilirmi sütûmde var anlamadim

Çoook güldüm:) dogum sancısından beter derlerdi inanmazdm gercekten öyleymiş ne derlerse deniycem ben de tahin sogan

Arkadasımın oğlu gelişimi durdugu için erken dogdu canım
2 kılodn bile azdı

Şimdi maşallah subhanallah 2 yaşını geçti bildiğin küçük dana

Canım benım kızımda öyleydi
Öyle uzun uzun emmezdim ama zırt pırt memedeydi:)

Benim de ilk kuzımda acıklık erkenden vardı yanlıs hatrlamıyosam 32 den itibaren 1 cm ama artmadı 36 ya kadar hep öyle kaldı, sonra dogum oldu zaten canım

Çok teşekkür ederiz teyzesi. Bunu denemeye korkuyorum beboşun koprucuk kemiği kırıldı da doğumda. Bunu belki ilerleyen dönemlerde denerim

Canım ne zamandır aklımda sorucam unutuyorm

Senın dogumda kesi daha fazla olamaz mıydı, yani doktor tabiki düşünmüştür herseyi ama kesi fazla olsa bebeğin çıkısı daha kolay olmaz mıydı?

Gece kasıklarımda sancı oldu bikaç defa sabah kalktm bişeyim yoktu. Sonra otururken yine oldu kalkamadm yerimden o derece fenaydı

Genelde dinlenince gecıyo şimdi dinlenme moduna geçtim geçer insallah

Minik kuzular cnm nasılsın oğlan nasıl iyimi ? inş hersey yolundadir :) bu arada senin ilk oglunun burun tıkanıklığı dogumdan ne kadar süre sonra gecmisti cnm hatirliomusun Benimkinin hala gecmedi doktor 1 yaşına kadar süren bile var dedi :/

Neden suni verecez dediler de canım ona nasıl karar verdiler yani
Bebek artık karnında gelişmiyo bu riskli olabilir doğumu başlatmamız lazım dedi doktor suni sancı ile başlatalım olmaZsa sezaryene alalım dedi doğumhaneye yönlendirdi. Oradaki doktorda detaylı ultrason istedi ,biraz daha bekleyelim kendi sancılarını dedi. Bende o yüzden şuan kendi sancım gelsin diye dua ediyorum

Canim huggies dede var çizgi paketlerin uzerinde yazıyor
Altini açtığında pipi sis ve hafif kalkkiksa cis geliyp demektir eski bezle kapat altini
Pipiye bakmayı bilmiyordum canım. Dikkat ederim o zaman

@TubaSude basbelasinin bebegi dogdu canim ikiside sagliklilar cok sukur
basbelasiyim canımm gözün aydın çok şükür senin yavrun da kollarına geldi. Çok sevindim bitanem.
Canım okudum bebiş kakasını yapmış şükür. Beni taşlamayın kızım da çok kabız olurdu annem kulak çöpünün pamuğunu yağa batırıp ucunu totosuna koyuyordu o ıkındırıyor bomba gibi kaka patlatıyordu . çaresiz kalınca insan her yol mübah diyor ne yapalım

@Sia mia , S Syba canlar sizi izliyorum her gün haber bekliyorum. Dualarım sizinle. Rabbim en hayırlı zamanda kulağımıza almayı nasip etsin inşallah
Allah razı olsun cnm... Suni sanciya gerek kalmadan gelse kuzum. Hic olmadi haftaya bugun kollarımda ins.. iki gun once hic sanci çıkmamsti bugun sancim cikti dalga dalgayfi. Surpriz yapip gelse. Yavrucak da bi hareketli gelmediği icin küstüm ona gonlumu almaya çalışıyor galiba

Kızlar göğüs ucu yaralarından bahşedilmiş ön sayfalarda. Eğer bitkisel çözüm peşinde değilseniz ben ilk çocuğumda kullandığım kremden yine aldım. Ve yine çok memnunum. %100 saf lanolinli ve emzirmeden önce yıkama gerektirmiyor. İsteyene özelden yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…