2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben iki kızımı da suni sancıyla doğurdum. Çok bi zorluğu yok canım sağlıkla doğsun da gerisi geçip gidiyor...

Allah yardımcınız olacak inşallah canım sen içini ferah tut bol bol dua et, bende edicem sizin için herşey güzel olacak inan buna. Minnoş çıtı pıtı bi kızın olacak

İnşallah pazartesi sag salım ıkımızde kucağımıza almıs oluruz

Sogan süren arkadaslar vardı ama etkısı kişiden kişiye degişir bence canım

Ayy canim ya hafiften korkmaya başlamstim boyke gzuek sozlere ihtiyacım vsr sanirsamm.
Senin ilk olacak o zaman. Normal sancı daha rahatmış ama ben yaşamadım bilmiyorum. Suni sancı da doğumu yakın saate çekmesi açısından rahatlatıcı. Suni sancı katlanılmayacak bir şey değil derin derin nefes al, burnundan alıp ağzından ver. Gönlünü ferah tut

Gece kasıklarımda sancı oldu bikaç defa sabah kalktm bişeyim yoktu. Sonra otururken yine oldu kalkamadm yerimden o derece fenaydı

Genelde dinlenince gecıyo şimdi dinlenme moduna geçtim geçer insallah
Bende gecen hafta cok yasadım agrı doktor takıp et agrılarını demıstı

Evet cnm ilk olacak ins.. 40+0 bugun... İns kolay gecer kisiden kişiye değişebiliyor kimk zor diyoe suni sanciya. Sağlıcakla alayimda ins acisina katlanacaz artik. Tek boyke dogum yapan bn değilim sonuçta. Kndime moral vereyim :))

P Poouh , S Syba canlar sizi izliyorum her gün haber bekliyorum. Dualarım sizinle. Rabbim en hayırlı zamanda kulağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canım benim allah razı olsun inşallah en Kısa zamanda süt kaka bez muhabbetinize katılalım ikimizde :)

Canim benim oglan bi hafta kadar hapsurdu cok bi akintisi olmadi aslinda hapsurdukca oldu akintida bebegin durdugu yerde.mi akiyor burnu

Ay Yok canım yok doğal moğal umrumda değil yeter ki geçirsin. o acıyı çektikten sonra doğal olması falan umrumda değil :) kopacak derecede olmuştu benim göğsüm almadığımız krem yapmadığımız şey kalmadı lansinoh mu canım dediğin krem acaba ? O iyi gelmemişti bana.

Burada demişlerdi canım bende gitmeden önce gece koymayı düşünüyorum agrım tutarsada agrı çekerken bile koymak istiyorum
Bende koymayı düşünüyorum Canım. Aslında Evdeyken de koy istersen. Anneannemin deyimiyle pişiriverir göğüs uçlarını hergün yap dedi bana

Bende doğuma 9 gün kaldı artık azar azar rendeleyip suyunu süreyim göğüs pedi ile kapatayım bi süre sonra yıkayayım hergün düzenli yapayım artık diyorum. İnşallah faydası oluyordur.
İnşallah canım bende dün koydum ortadan ikiye bölüp göğsüme kapadım biraz yakıyor gibi oluyor rendelemek mi lazım acaba

Çoook güldüm:) dogum sancısından beter derlerdi inanmazdm gercekten öyleymiş ne derlerse deniycem ben de tahin sogan
:)) ay gerçekten öyle ya benim kızım artık emip kusunca kan kusuyordu öyle bir kanıyordu ki göğsüm kopacak derecede idi . İnşallah öyle olmaz tekrar . Lahana mı koymadım ASma yaprağı mı bal mumu herşeyi denemiştim titreyerek emziriyordum ağlaya ağlaya. Bu sefer öyle olmaz inşallah yaaa kantaron yağı da iyi dediler bak onu denemedim sadece onu da denincem.

Allah yardımcınız olacak inşallah canım sen içini ferah tut bol bol dua et, bende edicem sizin için herşey güzel olacak inan buna. Minnoş çıtı pıtı bi kızın olacak
Amin inş çok teşekkür ederim. İnş sağlıkla kucağımıza almak nasip olur.

Canım ne zamandır aklımda sorucam unutuyorm

Senın dogumda kesi daha fazla olamaz mıydı, yani doktor tabiki düşünmüştür herseyi ama kesi fazla olsa bebeğin çıkısı daha kolay olmaz mıydı?
Canım bu konu benim de kafamı kurcaladi. Ankaradaki doktor bir video izletti bebeğin omzu pelvise takiliyormus yani kemige takiliyormus. Bu yüzden omuz distosisi olarak adlandiriliyormus. Doktor bunu fark ettiği andan itibaren bebeği dünyaya getirtmek için yanlış hatırlamıyorsam 5 farklı manevra dan birine karar veriyor. Fakat bunu yaparken de uzman başka doktor ve ebeler den yardım alıp bebeği 5-7 dakikada dogurtmasi gerekiyor. Bende bunların hiçbiri olmadı. Bebeğin başı çıktıktan sonra 1 dakika içinde doktorumun da yardımı ile beboş dünyaya geldi. Eğer kemik kirilmasaydi zorlu bir doğum olacaktı ve bebeğin sinirleri kesinlikle zarar görecekti. Koprucuk kemiğinin doğum esnasında kirilmasinin bizim için hayat kurtarıcı olduğuna ikna oldum. Bu doktor hatası da değil buna da eminim. Duanin gücüne inanırım bize dua edenlerin duası korudu bizi ve biz anne kız çok büyük bir tehlike atlattık.

Bana yazar mısın
Alayım ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…