2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay kizlar nolur dua edin suni sanciua gerek kalmasin. Cok cok korkuyorum interttn bi bakayim dedim 10 kisiden 8i cok zor diyor. Aklimda deli sorular offf..
Korkma Canım biliyosun aynı durumdayız dualarım seninle, herşeyin doğalı güzel, ama elbet suni sancıya gerek olursa dayanacak gücü Allah verir, çok fazla suni sancı alan var hepsi de atlatıyor bu zorlu süreci bi şekilde Allah mecbur kalırsak bize de o gücü verir atlatırız inşallah

Amij ind allah razi olsun... Doğru söylüyorsun cnm ama aklimdan çıkmıyior arastirms yapıp duruyorum hic iyi değil aslında biliyorm ama cok daraldimm

Amij ind allah razi olsun... Doğru söylüyorsun cnm ama aklimdan çıkmıyior arastirms yapıp duruyorum hic iyi değil aslında biliyorm ama cok daraldimm
Hiç araştırma İnan bişeyleri araştırdıkça neler neler çıkıyo insan normal Doğumdan bile korkup kaçıyo,ne kadar kötü ihtimal varsa onları söyleyip duruyorlar, Allah’ın izniyle atlatıcaz

Dualarım seninle o halde canım inşallah kendi sancıların gelir biran önce fazla acı çekmezsin ama çok stres olmamaya çalış belki oda etkiler

Yok lansinoh değil

Estağfurullah taşlamak da ne demek. Bugün doktor da 5 gün sonunda yapmazsa annenin yönteminden bahsetti

Ay kizlar nolur dua edin suni sanciua gerek kalmasin. Cok cok korkuyorum interttn bi bakayim dedim 10 kisiden 8i cok zor diyor. Aklimda deli sorular offf..
Ya bakma canım internete böyle şeylerde tedirgin olursun hayırlısını dile

Canım inşallah gönlünden geçen olur ve kolay bir doğum olur. Benim de doğumda açılma 9 cm de kalınca suni sanci verdiler. Ebe serumu baglayinca anladım ve sordum bu nedir suni sanci mi diye. O da yok bu seni rahatlatacak dedi. Ben de inanmış gibi yapayım bari dedim Bunu neden anlattım ? Bazen çok şey bilmemek daha iyi. Ben o serumun beni rahatlatacagina inansaydim belki sancilari biraz daha hafif hissedecektim. Bu arada suni sanci doğal sanciya nazaran daha şiddetli ama emin ol dayanılmaz değil. Nefes alisverislerini kontrollü yaparsan sorun olmuyor. Bir tavsiyem olacak eğer yapma Şansın olursa mutlaka dene. Dogumhanede normal odalar vardı ve ben o odaların birinde sancılar arttığında sıcak su ile belden asagisina masaj yaptım. Ben tektim. Eğer sancı çekerken yanında birisi olursa masajı o yapsın. Ben çok faydasını gördüm.

Kızlar şimdi dr dan geldim. Bebişim 3500 kilo olmuş. Kafası şok büyük kızımın 41+ lı haftalarda çıkıyor kafası hep büyüktü zaten dr um söylüyordu olmazsa bi kafası büyük diye normal olmaz diye. Ama bu zamana kadar hep normal doğum olarak bakmıştı dr umda bende. Bugün baktı rahim ağzı zırh gibi kapalı kafa kanala girmemiş dedi büyük ihtimal büyük olduğu için giremiyo kafa dedi , bide inadına 80 leri gören sancı 1 haftadır durdu tık yok.. üzüldüm ya .. sen bu hafta devamlı yürü cuma tekrar gel bakalım yoksa cumrtesi alalım dedi. Bayrama kalmasın tatil çok uzun çocuk dr u falan bulamayız dedi.

Allah razi olsun cnm.. evet bilmemek en iyisi aslinda psikolojik olarakda kndimi etkiliyorum bununda farkindayim...ben normal bi odada olacam sancı doğum hepsi o odada icerisnde olacakms. Kusura bakma ama anlamdm cnm ya cahilleigime ver. Serun yerkn sicak suyla masaj nasik yapicam.

Cumanız mübarek olsun arkadaşlar belimde ve kasıklarımda hafif ağrı var inşallah geçer bugün biraz stres yaptm acaba ondan mı oldu bilmiyorum :/

Merhaba kizlar, ben bugun sezeryan ile saat 9 da oglumu kucagima aldim. Oglum 3120g 55cm dogdu. Allaha cok sukur hersey cok iyi gitti, agrim hic olmadi, simdi biraz daha yurumeye kalkicam, insallah cok agrim olmaz.
Allah anali babalı büyütsun hyrli evlat olsun ins.

Bende istiyorum adını canım.

Serumu tekerlekli bir aparata takiyorlar seninle birlikte hareket ediyor. Ben o aparatı dusakabinin dışında bıraktım duş başlığı ile suyu belimden aşağı tuttum. Anlatırken fark ettim tek başıma nasıl yapmışım ben bunu

Bn niyeyse kndimi hep yatacagim die düşündüm... Gezinerek sanci cekmk daha iyiymis oyle duymustum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…