2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar, ben bugun sezeryan ile saat 9 da oglumu kucagima aldim. Oglum 3120g 55cm dogdu. Allaha cok sukur hersey cok iyi gitti, agrim hic olmadi, simdi biraz daha yurumeye kalkicam, insallah cok agrim olmaz.
Cankm gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah uzun boylu bi bebiş maşallah :) spinal mi epidural mi oldun maşallah ağrın olmamış.

Bn niyeyse kndimi hep yatacagim die düşündüm... Gezinerek sanci cekmk daha iyiymis oyle duymustum.
Ben neredeyse hep yürüdüm. Sanci geldiğinde de ebenin tavsiyesiyle çömeldim. Bazen sancıların şiddeti azaliyordu o zaman da gözlerimi kapattım dinlenip uyumaya çalıştım ki doğum anında ikinmak için enerji bulayım.

Kulak çöpü icerdemi kalacak canim ıkınırken

Merhaba kizlar, ben bugun sezeryan ile saat 9 da oglumu kucagima aldim. Oglum 3120g 55cm dogdu. Allaha cok sukur hersey cok iyi gitti, agrim hic olmadi, simdi biraz daha yurumeye kalkicam, insallah cok agrim olmaz.
Gözünaydın canim Allah bağışlasın sağlıkla büyüt darısı biz bekleyenlerin başına

Ay kizlar nolur dua edin suni sanciua gerek kalmasin. Cok cok korkuyorum interttn bi bakayim dedim 10 kisiden 8i cok zor diyor. Aklimda deli sorular offf..
Çok zor değil canım inş açılman olursa epidural al . Hiç bişeyin kalmaz . Bende öyle düşünüyorum çünkü Allah bize kolaylıklar versin. Bakalım hangimiz önce Doğum yolunu tutacak .

T TubaSude sen tecrübelisin benim şimdi ikinci bebek olunca yara olma riski daha az Mıdır acaba kızım iki yaşına kadar emdi. Sen her bebeğini emzirdiğinde yara olmuş muydu

Hepsinde az çok yara oldu
Ama en kötüsü oğlumu emzirirken olmuştu
2 numara kendisi
Ama haşin erkek meme delisiydi
Yara olması da kaçınılmaz olmuştu

Ebende iyi denk gelmiş demkki cnm.ins banads iyi bir ebe denk glir yardımcı olur bana..

Çok zor değil canım inş açılman olursa epidural al . Hiç bişeyin kalmaz . Bende öyle düşünüyorum çünkü Allah bize kolaylıklar versin. Bakalım hangimiz önce Doğum yolunu tutacak .
Epidural icij dr.soylememe gerek varmı yoksa kendileri veriyorlar mi

Cankm gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah uzun boylu bi bebiş maşallah :) spinal mi epidural mi oldun maşallah ağrın olmamış.
Spinal canim, cok sukur cok rahat gecti canim, koukucak hicbirsey yokmus gercekten. Cok tesekkur ederim

Canım üzülme maalesef zamanlarımız hep aynı olduğundan hepimize bi müdahale yapılacak inşallah hakkımızda hayırlı olan olur bunu stres yapma kendine en azından önünde be yapacagını görmüş oldun cumaya kadar belki kendisi dogar

Canım bebeğini kucağına almışsın galiba hayırlı uğurlu olsun allah bağışlasın inşallah :)

Kızlar aranızda epidural normal yapan varmıydı acaba Doktorum yapabilirim Dedi ama çok cazip geldi yinede fikir almak istiyorum bi sıkıntısı oldu mu sonradan

Canım çok sağol cevap verdiğin için. İnşallah doğar kendisi , bu hafta hep yürüyüp merdiven çıkayım. Aslına bakarsan sat a göre 30.08 son tarih bi beklesemmi diyorum ama normalden iri bi bebek olduğu için tırsıyorum hem kafa haftasından önde oldukça büyük, hemde 38 haftada 3500 kg olan bebek 2 haftaya 4500 kg olur masıl doğururum diye tedirginim he bide okadar beklemeye kafa büyük diye girmezse hiç kanala

Kızlar aranızda epidural normal yapan varmıydı acaba Doktorum yapabilirim Dedi ama çok cazip geldi yinede fikir almak istiyorum bi sıkıntısı oldu mu sonradan
İlk doğumumu epiduralle yaptım. İkinciyi epiduralsiz. Bebeklerim 2.5 ve 2.7 kilolarda doğdular sırasıyla. Epidural anestezi hissizliği yarattığı için süreci kontrol etmeyi zorlaştırdı. Doğum uzun sürdü, daha kısa olabilirdi yani. İkinci doğumumu anbean hissettim bebeğin çıkışını. Daha kısa sürdü, sancılı da geçmedi.

Kizlar sutum yetmiyor mu bebek doyuyor mu doymuyor mu celiskisine bende girdim nihayet.Allah askina gun icinde bebeleriniz ne kadar sure emip ne kadar uyuyorlar.sanki sutum yetmiyor bu pskljiye grdim resmen.cis kaka da ypiyor ama surekli mizmizlniyor meme veriyorum az emip ya uyuyor ya uyumuyor uyuma sureside kisa gunicinde..hersey normal mi ? Bu tecrubesz ve korkak anneye bir cesaret akil verin lutfen.bu arada bugun 23 gunluguz bunuda goz onunde bulunduralim.tecrubelrinize bilgilrnize ihtycm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…