2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar, ben bugun sezeryan ile saat 9 da oglumu kucagima aldim. Oglum 3120g 55cm dogdu. Allaha cok sukur hersey cok iyi gitti, agrim hic olmadi, simdi biraz daha yurumeye kalkicam, insallah cok agrim olmaz.
Çok şükür canım benim, sağlıkla büyüsün oğluşun.. ismi ne oldu?

Reactions: D-E
Bu sorunun cevabını bende bekliyorum.

Önermiyormuşsunuz yani

Evet canım bende kilo aldıkça tedirgin oluyorum ve şu an o durumda olduğum için çok iyi anlıyorum seni içinden ne geliyorsa öyle yap İnan kimseye bakma eşime bile söylemedim sormadım müdahale edelim diyeceğim zaman doktora çünkü şuan beler çekiyorsun fiziksel anlamda psikolojik anlamda en iyi sen biliyorsun beklesen iyi olacağının garantisi Yok biraz artık akışına Bırakıcam dedim çünkü çok kafa yordum nolacak diye kendi kendimi yoruyorum sende öyle yap iyi düşün kafandan atacak bi karar ver

Tam bir felaket bugünün konusu meme ve meme ucuydu, hele ki memeyi ilk verirken gözümden yaş geliyor , tüm gün memeler meydanda gezdim ,ben de lansinoh sürüyorum sürekli bir iki kere soğan sürdüm en son dayanamadım kalkan aldırdım şimdi en azından kıyafetimi giyebiliyorum

Ben meme işini hiç hesaba katmamışım, ben acıdan bugün baya bir kamuya açtım hiçbir şey deymesin diye
Şu muhabbetler daha çekici geliyor ama acısını çıkarsak işin içinden lütfen gaz süt uyku meme en çok içlerinden meme açısından korkuyorum çünkü daha şimdiden çok sızlıyor

Biz de sözde odamızda beşikte yatacaktık , gerçekler farklı oldu , bir sürü meme istedi doymadı sanırım sürüm yetmedi, benim ameliyat yerim çok ağrıdı, tam altını temizledim bir sürü tekrar pisledi of dedim olmayacak böyle eşimi bıraktım gittim odaya annemin yanına sağolsun onun sayesinde 1 saat falan uyudum sanırım ama yine de dünyada daha güzel bir şey Yok sanırım , Allahım onları korusun :)

Canim kilosu nasil her agladiginda eminim memeyi dayiyosundur ac oldugunu sanmam sutunun olduguna emin misin ilk etapta cis yapiyorsa ok zaten kilosuda oyi gidiyorsa bence endiae etme ve beslenmene dikkat et

Bende yarin garmastAn alip denicem ayva cekirdegindrn yaptigim jeli sürüyordum birazdan tahin yagini denicem Allah tez zamanda sifa versin memislere yoksa memesporlu arkadaşlar bizi mahvedecek :) :)

Bayramda çocuk doktoru bulamamak ne demekmiş yaa.. bence doktorun bayramda süpriz yaşamamak için halledeyim istemiş. Gerekliyse elbette sezaryen yapılsın ama bana anlattığın şekliyle değişik geldi gerekçe

Merhaba kizlar, ben bugun sezeryan ile saat 9 da oglumu kucagima aldim. Oglum 3120g 55cm dogdu. Allaha cok sukur hersey cok iyi gitti, agrim hic olmadi, simdi biraz daha yurumeye kalkicam, insallah cok agrim olmaz.
Hay maşallah boylu boslu bir oğlan olmuş sağlık sıhhatle büyüsün inşallah.

Ben sabah sürüp gittim öğlen ilk emzirmemizi yaptık şu an fena haldeyiz

Canim cis kaka ce kilo alimi ile belli olacak sut durumun
Su an hepimiz ayniyiz ben mama veriyorum hala butun gun meme de rahat ol sütun yetiyor diye dusun Yemyesilbirdeniz

Kızlar ben hastane çantasına bebek için hastane çıkışı birtane yedek battaniye bez ıslak mendil iki tane de agız mendili koydum başka ne koymam gerekir ne lazım olur bebege

Cnm tahin yagi dene isyersen ebe soylmisti bana gogus ucun yara olursa sur doğal demisti.

Meme ucundan cekenler
Lansinoh bende ise yaramadi
Gumus kapak yaramadi
Zeytinyagu yaramadi
Sogan yaradi
Garnastan yaradi ama temizlemesi biraz zor oluyor bide uzerini kapatamıyorum yapisiyor
Ben 10ngundur lr aloe vera krem almistim gecen yil aklima geldi denemek onunla gecirdim
Aloe vera bitkiniz varsa evde daha da iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…