2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben meme işini hiç hesaba katmamışım, ben acıdan bugün baya bir kamuya açtım hiçbir şey deymesin diye
O kısmı hiç düşünmemeye çalışıyorum. Ama düşününce sıcakta emzirmek bir yandan, acısı yarası başka yandan... hakkımızda hayırlısı

Kızlar ben hastane çantasına bebek için hastane çıkışı birtane yedek battaniye bez ıslak mendil iki tane de agız mendili koydum başka ne koymam gerekir ne lazım olur bebege
Ben 3 tam takım(eldiveni, çorabı, şapkası, battaniyesi) kıyafet koydum, bebek bezi, ağız bezi, Temizleme pamuğu koydum. Şimdi düşündüm de kendime daha fazla şey koymuşum

exixizimm kulak pamugu sadece uyarmak icin canim poposunda bekletmiuosun bi kac kez iceri dogru uyarip birakinca yapiuor 3 ay bkyunca yaptim ha birde zeytinyagli sabunda var bak akil isi degil ama yaptik yani

Benim de kızım kakasını zor yapardı. Netten okudum anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar kaka yapmaması normal diye 9. Gün sanırım doktora sorduk anne sütü de alsa 5. Gün cocugu rahatltmk lazım dedi. Yani bi skntısı da yoktu bi mudahale de bulunmadım ama cahillik işte doktor bi fitil söyledi koydgmz gibi ortalık mis:):):)

Bende öyle düşündüm canım akışına bırakıcam biraz. Gerçekten insanın psikolojisi bozuluyor inan 3 aydır net uyku uyuyamıyorum zombi oldum bildiğin. Eşim zaten düşünceli hassas bi tip değildir, kendi kendime üstesinden geliyorum sıkıntılarımın. Çok şükür allahıma sağlıklı , beklemek bana sadece normal doğumu kazandırır oda net değil, iri bebeklerin doğumu da anne ve bebek için de çok zor onunda bilincindeyim. Bakalım allah bir şekilde yoluna koymuştur inşallah bize kalmadan krndi kendilerine bulsunlar yollarını hayırlısıyla.
Bayramda çocuk doktoru bulamamak ne demekmiş yaa.. bence doktorun bayramda süpriz yaşamamak için halledeyim istemiş. Gerekliyse elbette sezaryen yapılsın ama bana anlattığın şekliyle değişik geldi gerekçe
:))) Aslında gerekçeden ziyade ben illa o doğurtsun istediğim için ikna etmek istedi diye düşünüyorum. Dr um maddi olarak benden alacağı 2-3 bine ihtiyacı olan bi kadın değil sadece işini çok ama çok sevdiği için devam eden bi kadın bn biraz pimpirik biriyimde:) Doğum yapacağım hastanede butik doğum hastanesi herzaman nöbetçi dr var zaten.
Ne diyosun canım sence benim kocakafa girer mi kanala yürüyüşle:)

Canim bi kac tane bebek icin ekstradan kiyafet koy birde battaniye. Alt acmada koysan iyi olur
Birtane hastane çıkışının battaniyesi var birtane battaniye daha koydum ekstradan yine koyayım mı ? Tamam kíyafette koyarım ben bunları ayrı poşet içinde koysam cantaya daha iyi olur dimi hemşireler doğuma giderken kıyafet istiycekler ya komple çantayı mı vericez karıştırmasınlar sonra neyi giydirceklerini

Smdi tyzmle konustum normal dogum yapacakms suni sanci vermslwr suni sanci onda ise yaramamis sezeryana almslar ki iyi ki almslar bebegin kordonu dolanmış. Hersey olacaga variyor beynime bu sinyali gondermem lazm. Orami buramids yirtsam bnm dedigm olmayacak akisini bırakalım hyrksi diyeljm. Bakaljm bu motive kac dakika surecek :)

Hastane cikisi battaniyesiyle birlikte 2 battaniye olsun yeter canim birde ben tulden kese yapmistim vereceklerimi ona koydum verdim canim hepsini vermiceksin tabi sadece dogumda giyeceklerini vereceksin

Bende istiyorum.

Hastane cikisi battaniyesiyle birlikte 2 battaniye olsun yeter canim birde ben tulden kese yapmistim vereceklerimi ona koydum verdim canim hepsini vermiceksin tabi sadece dogumda giyeceklerini vereceksin
He oylemi tamam o zaman :) ben yedek kıyafet alt açmada ekleyeyim çantaya teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…