2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benim kiz bazen 20 dakka bazen yarim saat emiyo ondan sonra gazini cikarinca uyuyo 2 saatten fazla uyuyo bi uyuyusta bugúne kadar hep ben uyandiriyordum emmeye bugún kendi uyandi ve emdi bence doyuyo çûnki kendi birakiyo ve aglamiyo seninkide doyuyordur canim birde gun icinde cisini ve kakasini fazla yapiyorsa doyugordur diyorlar

Canim kilosu nasil her agladiginda eminim memeyi dayiyosundur ac oldugunu sanmam sutunun olduguna emin misin ilk etapta cis yapiyorsa ok zaten kilosuda oyi gidiyorsa bence endiae etme ve beslenmene dikkat et
Kilo alimi olmdi ilk etapta mama takviye ediyrm doktorumzn tavsiyesiyle..ama en son ptesi kilo almis dedi..simdi 2 saat uyudu hala uynmdi bn emzrdim kldrip 10 dk anca emdi geri uyudu.ac olsa uyumazdi deyip kndimi avuttum suan..sarılığı da yok atlatti sukur..ilk zmnlr kndim cok kotuydum spinalden dolayi.bakamadim emziremedim kilo alamadi sanirim hagif sınırda sariligi oldu ve atlatti sukur. exixizimm Ftm41

Kizlar sûtún besleyici ve kaliteli olmasi icin ayriyetten yediginiz neler var yada yemememiz gereken neler var

Sariliktan dolayi benim.bebis surekli.uyuyor maalesef surekli.kaldirip.emzirmeye calisiuorum mamada vermedim inat ettim ilk oglumdan sonra dilim yaninca dr tavsiyesiyle veriyorsan dert etme canim ama surekli emzirmeye.bak nasil.olsa bi duzen tutacak

bugün 39 hafta dolup 40a başladık... kontrol vardı ama bizim kız yerini çok sevdi gelesi yok gibi... haftaya perşembe 16sında son kontrole gideceğim, miad aşımı için hem suyuna tekrar bakacak, sorun yok mu diye, hem nstye sokacak yine sorun var mı yok mu diye... hem de alttan muayene yapalım bu son kontrolünde dedi, ne durumda, açıklık vs , belki müdahale edebilirmiş, öyle durumda genelde 72 saate doğum başlar dedi. Suni sancı seçeneği var bir de dedi, kendisi gelmezse onu da deneyebiliriz dedi, ben de kendisi gelsin sancısıyla, suni sancı istemiyorum dedim son ana kadar. Zaten doktor da onu bekleyecek.

kısacası bu kızçe bu hafta geldi geldi, yoksa müdhalelere maruz kalacak gibi en fazla 24üne kdr beklermişiz, sonrası için bizim mesuliyetimiz yok dedi doktor

Esime diyorum dogumdan korkuyorum herkes nasil doğuruyor diyor. Sen bunu dogur bn bidakini bn doğururum diyor gidip sahilde yürüyüş yapayim

suni sancı tamamen algı meselesi aslında. senin psikolojik olarak kendine yaptığın bir eziyet. çünkü suni sancı sadece isimde sancı. aslında verdikleri şey kendi sancını başlatacak olan oksitosin hormonu. yani aslında ufak bir kıvılcım atıyorlar ve sen aslında kendi sancını çekiyorsun. ama aman suni sancı yedim çok fenayım diye düşündükçe daha da fazla hissedersin. hiç korkma, sen çok güçlüsün, gerektiği durumda onunla da başa çıkarsın

Sariliktan dolayi benim.bebis surekli.uyuyor maalesef surekli.kaldirip.emzirmeye calisiuorum mamada vermedim inat ettim ilk oglumdan sonra dilim yaninca dr tavsiyesiyle veriyorsan dert etme canim ama surekli emzirmeye.bak nasil.olsa bi duzen tutacak
Bizim yarın sarılık için kontrol yapılacak, ilk yapılan sınırda çıkmıştı. Özellikle geceleri çok zor uyandırıyorum , uyandırmak için neler yapıyorsunuz

kiyamam sarilik bebeklri cok pasif yapiyor yaa.emzir surekli ve yika cabuk atar..birde kayisi hoşafı bol ic..
Insallah bir duzen tutar bnm kizimda yetemiyorum mu diye cok uzuluyrm..ac olsa kaka cis ypmaz uyumaz diyorum birde.ayy ne zor annelik ya

Bizim yarın sarılık için kontrol yapılacak, ilk yapılan sınırda çıkmıştı. Özellikle geceleri çok zor uyandırıyorum , uyandırmak için neler yapıyorsunuz
Canım inşallah değeri düşer de hastanede yatis yapmazlar. Ben uyandırmak için ayakları ile oynuyorum . Topugunu gidikliyorum. Ebeler öyle yapıyordu :))) Hemşire kuzenim de aynısını yaptı benim minnoşa. Emerken uyursa da yine topuklari ile oynayıp hafif hafif sıkıyorum. Yanağına kulak çevresine falan dokunuyorum uyanıyor. Bir süre böyle devam ediyor sonra bu minnoşlar Acikinca uyaniyorlar; )

Esime diyorum dogumdan korkuyorum herkes nasil doğuruyor diyor. Sen bunu dogur bn bidakini bn doğururum diyor gidip sahilde yürüyüş yapayim
Benimki fazla sakin ah Uf diyorum gece noldu diyor agrım var diyorum oh iyi çok güzel inşallah kesilmez bu sefer hadi hemen uyu dpgurursan uykusuz kalma diyor :)

Canim genelde cisini yapiyor onun icin altini aciyorum o zaman zorla uyaniyor biraz mincikliyorum doktor sirtini minciklamisti uyandirirken bende aynisini yapiyorum bi sekil zorla aciuor gozunu ara memeyi tikiyorum.agzina

Hastanedeyken bebek ebesi bana uyanmayinca kisa kollu zibinla viraj bacaklarini kollarini islak bezle silerek uyar bebek uyanir demisti bende 1 hafta òyle yaptim geceleride 2 saatte bit uyandirdim emzirmeye calistim emdiktrn sonra ardinada biberonla verdim 1 haftalik kontrolümúzde soktor sariligin kalmadigini ama gene dùzenli emzir dedi bende 2saatte bir emziriyorum

Merhaba kizlar, ben bugun sezeryan ile saat 9 da oglumu kucagima aldim. Oglum 3120g 55cm dogdu. Allaha cok sukur hersey cok iyi gitti, agrim hic olmadi, simdi biraz daha yurumeye kalkicam, insallah cok agrim olmaz.
Gozunaydin canim hayirli ömrü uzun evlat olsun insallah

Tabiki cok zor surekli memeye almaya calisiyorum annemin birde hergun yikanacak emri var tabi bide

Kızlar ben hastane çantasına bebek için hastane çıkışı birtane yedek battaniye bez ıslak mendil iki tane de agız mendili koydum başka ne koymam gerekir ne lazım olur bebege
Yedek battaniyeyi iki yap bana lazim oldu. Kiyafet uc takim almistim bebege bir gece kalmama ragmen bir takim daha olsa iyiydi tedirgin olup bir takımı elde suya bile vurup yikadik ne olur ne olmaz diye. Onun disinda pisik kremi almamistim yanima bir gun diye ama ilk kakada bir kabarir gibi oldu poposu alsaydim dedim. Pisik kremi yada asiti alinmis hakiki zeytinyagi alabilirsin yanina bu tarz bir durum icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…