2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki fazla sakin ah Uf diyorum gece noldu diyor agrım var diyorum oh iyi çok güzel inşallah kesilmez bu sefer hadi hemen uyu dpgurursan uykusuz kalma diyor :)
Bnmkide aklınca bana moral veriyor ama ise yaradıgi yok :))) suni sanci vrckler diyorum cocugu nie rahatsiz ediyorlar dio gelmek istedigi zmn glirmis :) smdiden oğluşumuzu düşünüyor allahimmm

Canim benim oglan bi hafta kadar hapsurdu cok bi akintisi olmadi aslinda hapsurdukca oldu akintida bebegin durdugu yerde.mi akiyor burnu
Yok cnm burnu akmiyor hapsuruguda pek yok ama gün içinde ara sıra burnu tıkanıyor serum fizyolojik damlatiorum o biraz rahatlatio ama tamamiyle ne zmn geçer bilmiorum dr çok önemsemedi heraldi yenidoganda olabiliomus

okurkn bi rahatladimm ki anlatamm amn be suni sancids neymiss. Oglusum gliyor bnim

Ayy sariliktan surekli uyur emmez agzini bile açmaz kuzu yaa..kac cikti sarılığı ins.hmen atlatir annesi
Insallah canim ya 11.5 cikti dr sinir 17 dedi ama bebek sapsari normalde de sarisin ondan mi bilmiyorum ama zor uyandiriyorum hic hali yok gibi 3200 dogdu sanki daha zayif basida olamsa tavuk kadar bisey yavrum kucagimada alinca bukuluveriyor acaba minik bebegi mi unuttum diyorum bilmiyorum

Yok cnm burnu akmiyor hapsuruguda pek yok ama gün içinde ara sıra burnu tıkanıyor serum fizyolojik damlatiorum o biraz rahatlatio ama tamamiyle ne zmn geçer bilmiorum dr çok önemsemedi heraldi yenidoganda olabiliomus
Canim acaba sezaryen olunca cigerinde ki siviyi atamiyor ya acaba ondan mi oldu ki

Epidural icij dr.soylememe gerek varmı yoksa kendileri veriyorlar mi
Canım benim ilk Doğum epidural di . Söylemene gerek var tabi önceden konuşabilirsiniz doktorunla. Benim açıklık 4 cm di 0 dan 4 cm kadar suni sancıyla 4 saat sürdü. Sonra epidural aldım bi 6 saat falan anca 10 olduk. Bu süreçte hiç Ağrı çekmedim ama yavaşlatmış olabilir bişeyleri. Sadece Bebek çıkarken baskı hissediyorsun okadar. Tabi bu yurt dışıydı. Türkiye’de okadar bekliyorlarmı bilemedim benim de burda ilk doğumum olacak. Öyle görünüyor ki suni sancıyla olacak .

İnşallah yükselmez canım , ben de oynuyorum da gündüz uyanıyor ama gece zorla uyandırıyorum, canını yakmaya kıyamıyorum da

Canim genelde cisini yapiyor onun icin altini aciyorum o zaman zorla uyaniyor biraz mincikliyorum doktor sirtini minciklamisti uyandirirken bende aynisini yapiyorum bi sekil zorla aciuor gozunu ara memeyi tikiyorum.agzina
Oh eline sağlık ben de deneyeyim :)

Canım inşallah en kısa sürede geçer , benim yeğenim de sarılıktan 2 3 gün fototerapi falan almıştı 2.800 doğmuştu, şimdi eşek kadar oldu sıpa :)

Sen elinden geleni yap canım, olur da girmezse kanala,çözümü var, sezaryenle alırlar. Maddiyattan da ziyade sezaryen dr için max 40 dk, ama normal doğum belki bir gününü alacak. Ondan yönlendiren doktorlar beni şüpheye düşürüyor. Benim bayrama gelecek mesela dokorun çok da işine gelmez

Yani bi takım daha kíyafet koyayım dimi
Hastanenin verdiği kağıtta 3 takım getirin yazıyordu ondan öyle koydum. Orada da takım veriyorlarmış ama malzemesi nasıl, neyle yıkandı güvenemeyeceğim için istemem diye düşünüyorum. Al yanında dursun, ihtiyaç olmazsa ne olacak geri getirirsin

Kader arkadasm bnmm :) bnde 40+1 olicm 15 dakika snrs :) hyrlsi olsin hakkimzda keyiflerine pek duskn ciktilsr. İns doğunca da oyle olur :)

Her kıyafet takımını buzdolabı poşetine koydum, hem tozlanıp kirlenmesin hem de karışmasın diye, üzerine de hangi sıralamayla giydireceklerini yazdım. 1. öncelikli takım vs diye. Eşimle hazırladık çantayı, ona da tembih ettim. Kardeşim annemler gelecek bayramda onlara da anlatırım artık. Küçük kabin boy bavul hazırladım bir taraf bana bir taraf kuzuma. Ayrıca çantadaki her malzemeyi de bir liste şeklinde yazdım. Annemler bir şeye ihtiyaç olduğunda listede var mı yok mu baksınlar ona göre çantayı karıştırsınlar diye.

Aslında doğru sonuca ulaşmışsın ama insanın bazen motivasyonu çabuk kayboluyor. Biz ne yaparsak yapalım, canları nasıl isterse, istedikleri gibi gelecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…