2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar bir süredir girmedim herkes iyidir umarım. Hepinize dua ediyorum bol bol. Beni soracak olursanız canım sıkkın sormayın. İlk etapta oğlum doğarken ciğerine su kaçmiştı 3 saat gözetim altında kaldı öyle kucagıma geldi. Sonra eve geldik ben neden oldugunu bilemediğim şekilde idrarımı tutamıyorum. Doktorum bunun normal bişi olduğunu söyledi. Ve makat bölgemde vajina bölgemde kasıp bırakma hareketlerini yapmamı önerdi. Ama ben bunsabah çok ağladım çok canım sıkkın kızlar sonra oğlumun altını alırken bezinde minik kan lekesi gördüm hadi dedim olsun. Bir kaç saat sonra yine baktım yine gördüm hemen acile gittik dr bunun yetersiz beslenmeden kaynaklı oldugunu söyledi. Bu arada sütüm yetmiyor kızlar onuda beceremedim mama takviyesi yapıyorum. Susuz kaldıgında da olurmuş bu durum suda içirdim. Bunseferde dr sarılıktan şüphelendi tahlil yapıldı Allahtan değer iyi çıktı. Pazartesi tekrar gideceğiz bakalım ne çıkacak. Bizde haberler böyle. Keyfim yok iyi olmaya çalişiyorum.

Bugün bir kere sürdüm canım biraz rahatlattı , ayırdım kenara kimse dökmesin diye tembihledim :) teşekkürler
Ben de evde üstüne yağı çıkmış olanı bulunsun diye aldım tahini. Açık kavanoz olmasına rağmen eşim açıp karıştırmış gitti yağı. Bir daha aldım, diğeri bitti sanıp yine açmış artık ya saklayacağım ya üstüne kocaman yazacağım dokunmak yasak diye

Kizlar sûtún besleyici ve kaliteli olmasi icin ayriyetten yediginiz neler var yada yemememiz gereken neler var
Canım sen sağlıklı beslendiğin sürece sütünde sağlıklı olacaktır. Günlük yeterli proteinini muhakkak al, bol sağlıklı yağlardan tüket. Hem bunlar zayıflama sürecimizde de işe yarayacak.

Sen yinede ogluşun için moralini iyi tut canim hersey dúzelecek inşallah allahin izniyle sút icin bol su hurma rezene ve humananin emziren anneler icin cayi var dene istersen

Kiyamm canm ya. Herşey üst uste glmis moralimi yüksek tut dermansjz dert degil ya rabbjm şifa versn senle bebisinle çabuk atlatin ins.

Yılların, belki yüzyılların yöntemi. Annem anlatır, Bebekliğimde zeytinyağlı kulak çubuğunun tadına çok bakmışım Nesrinay86
Valla korka korka söyledim bebeğe şiddet uyguluyormuşsun derler diye. Ama işe yarıyormuydu, her sefer yarıyordu. Dolu dolu kaka yapardı gazını çıkarırdı, bebek de rahatlardı ben de.

Kader arkadasm bnmm :) bnde 40+1 olicm 15 dakika snrs :) hyrlsi olsin hakkimzda keyiflerine pek duskn ciktilsr. İns doğunca da oyle olur :)

Valla yaaa baslarken hic biyle seylere gerek kalmayacak gibi geliyordu. Ilk kizim erkenden geldigi icin bu kizce sasirtti bizi. Bir de telasim hem bayrama kalacak diye hem de cok mudahale sevmedigimden, dogal ilerlesin istedigimden. Insallah bu hafta gelir artik kendiliğinden.

Canımm. Öncelikle tebrik ederim, sana ve oğluna sağlık sıhhat dilerim. Sana hastanede söylemedilermi bezde leke olabilir, o kan değil diye? Dr damı söylemedi? Ne halde olduğunu tahmin edebiliyorum. Beni uyardıkları için sakin karşıladım. Vücuttaki bir hormonu atıyormuş bebek. İki gün falan oldu geçti. Sen stres yapıyorsun sütun ondan azalmış olabilir canım. Bol bol uyu. Tahin tüket. Sarılıktan şüpheleniyorsan eğer yine bir nine tavsiyesi söyleyeceğim. Günde 5-6 kere çay kaşığı ile doğal maden suyu. Komşu teyzem verdi benim oğlana ben cesaret etmedim açıkcası ama şimdi allah razı olsın diyorum. Sarılık 12.77 çıkmıştı, o yöntemle hızla kayboldu, ağzında pamukçuk çıkmadı, şimdilik gaz sorunu da olmadı. Varmış yaşlıların bir bildiği. Sana bol sütler diliyorum canım.

Alintilamayi beceremiyorum ama herkese tesekkur ederim suanki en buyu derdimiz sut yok 1damla bile gelmiyor yarin mal icecek alacagiz bakalim care olacakmi
Inanamiyorum kuzum sen dogum mu yaptiinn,cok sevindim canimin icioglusuna uzun omurler,sana da tez zamanda sifalar versin rabbim.incir kürünü de dene mutlaka

Merhaba kızlar pazartesi dogumum var ve ben mutlu olmam gerekirken çok gerginim sinirli ve sitresliyim niye böyleyim bilmiyorum onca zaman bu günü bekledim ama gun yaklastikca içidm daraliyor bana dua edin arkadaşlar umarım doğumda dirayetli olabilirim

Acaba bi riski varmı hint yağı kullanımının , bide yapı direk mi içtiniz yoksa bi çayın içerisine damlatarak mı

Canım ben direk içtim 2kasik üstüne de portakal suyu.
Kullanımı ile ilgili önce doktoruma sordum onay verdi sonra kullandım.
Herseyde olduğu bunda da risk var. Mesela bebek hazır değilse onu stress sokar diyolar, stres sonucunu da biliyorsun dışkısıni yapabilir, kalp atışı oynar felan.
40i bitirmeyene tavsiye etmiyorlar diye biliyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…