2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Birde canlar sanki kizcemin burnu tikandi gibi nasil temizliyorsunuz siz bana doktor birsey demedi
Maşallah doyuyor ki uyuyor prenses annesi. Canım şu burun temizleme işini aspiratörlerle beceremedim ben bir türlü. Eski usul pamuğu dürüyorum , ucunu yağa batırıp burarak burnuna sokuyorum geri çekiyorum kakayı almış oluyoruz hemde buruncuk yağlanmış oluyor.

Seninle hikayemiz aynı canim bende geçen yıl 5 temmuzda 8 haftalik kalp atışı olmadi leke geldi kürtaj oldum şuan 37 +0 aynıyız ben hala tedirginim acaba birşey olurmu diye hayırlısıyla bir dogsalardi
İnşallah canım hayırlısıyla kucağınıza alırız Allah o günlerde gösterir inşallah

Amin canım inşallah çok sağol.

Ben iyiyim canin bebisde iyi bu bikac gùn memeyi 15 20 dakika emito birakiyo acaba doyuyomu diye düsûeden edemiyorum sali kontrolümûz var bakalim ne olacak sonuc
Ya bemimki hiç bırakmıyor abartmıyorum koy memeye 24 saat orda yaşar. Benimki doymuuor sonra mama veriyorum anca doyuyor

Kızlar normal doğum yapan arkadaslar ne gibi şeyler yaşadınız? Bende hemoroit olustu valla. Ikınmaktan diyor annem. Krem sürüyorum. Kaç dakikada doğurdunuz sizler. Benim ıkınmaktan gözüm kanlanmış. Geçmedi hala. Ben çok ıkındım öyle iki ıkınmayla doğuramadım yani. Ama soruyorum çok rahat doğum yaptın diyor ebeler ve doktorlr

Bide lohusa annisler bisey sormak istiyorum sanki depresyonda gibyim hep eşime bana bisey olacak gibi hissediyorum hiç biseyun altindan çıkamayacak gibiyim sizdede oluyor mu annem gitti o yüzden midir
Ay bende hep elimden düşürecekmiş gibi hissediyorum. Bişi olacak oğlumu incitecekmiş gibi aynı. Daha ne senaryolar kuruyorum bilsen ooo

Kızlar doktordan geliyorum bugün kontrolum vardı benim gittiğim doktor gece çalışıyor akşamları gidiyoruz o yüzden. Bebek iyimis kilosu 2.900 Gr olmuş boyu 48 cm olmuş gelişimi için iyi dedi doğum pozisyonunu almıs bebek şimdi haftada bir kontrole gidicem haftaya cumartesi tekrar kontrolum var o zaman nts ye giricem şimdilik böyle bizim durumlar Allah'a şükür iyi. Kilosu biraz bana düşük geldi ama doktor iyi diyor anlamadım :)

İnşallah bizim oğlanlar akıllı uslu çıkarlar da söz dinlerler

Oyu tatlım bende perşembe günü gittim 3000 gr di sağlıklı olsunlarda kilo dert değil

Allahım yavrunun ömrünü güzel yapsın. İnşallah hep güzel haberlerini alırsın, hiç üzmez sizi.

Aspiratörleri 3 ay ve sonrasında öneriyorlar. Başta dediğin gibi yapmak daha iyiymiş. Peçeteyi büküp, burnu kurcuklayacağız. Hatta biraz ileri itmenin bile sakıncası yok demişti ebe, hapşırtırmış, o şekilde de çıkıyormuş

Kaç haftalıksınız canım? Sağlıklı olması en önemlisi, kilo doğduktan sonra da alıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…