2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım herkeste aynı olacak diye birşey yok ama benım yaşadığım şeyi anlatayım sana

İlk kızımı 28 yaşında kucagıma aldım o zamana kadar ne basur ne hemoroid ( aynı şey demek sanırım bu iki terim :) ) hiç bi skntım yoktu

Kızım 2600 kusur dogdu kafa capı kucuktu doktor buna ragmen kesi de yaptı sancı vs zordu ama dogum anında cok acı cektiğimi hatırlamıyorm ( dikiş hariç )

Sonra bende basur oldu, doğal bi ilaç önerdi doktor kuvete su doldur içinde otur dedi felan

Nitekim aradan 5 yıl geçti ama o durum geçmedi

O yaşıma kadar yaşamadıgım sey dogumdan bana hatıra kaldı, alıştım onla yaşamaya:)

Bu sefer sezeryan olacagım kısmetse o yüzden daha kötü olur mu vs hiç aklıma gelmıyo:)

İnşallah senınki biran önce geçer bi daha da olmaz, kabız olmamaya dikkat et tek önerim bu canım

Evet canm ilk cikamiyorum o moddan napicagimida bilmiyorum kw pek vermek istemiyorum alt üst oturuyoruz zaten bilmiyorum garip garip duygular

37 haftalık hamileyim canım. Doktor bebeğin çok kilo almasından yana değil normal doğum için daha iyimis öyle söylüyor
Normal kilosu haftana göre canım bende haftan daha fazla sandım. Ayrıca doğru söylemiş doktor doğumun rahat olur inşallah :)

Evet canm ilk cikamiyorum o moddan napicagimida bilmiyorum kw pek vermek istemiyorum alt üst oturuyoruz zaten bilmiyorum garip garip duygular
Yalnız kalın derim canım. Aranızda daha rahat iletişim kurarsınız. Kv neden vereceksin ki?! Yardım etmek istiyorsa yemek bulaşık vs.halletsin ama sen bebeğinle kalmaya bak. Bu bebeğimde onunla tekim inan bana çok ama çok daha kolay bana. Garip duygular gidip gelecek bir süre. Hormonlar daha karmakarışık. Ama geçiyor, rahat ol canım. İçinde birilerine demek istediklerin varsa rahatlıkla söyle gitsin nasılsa lohusa depresyonuna bağlanacak cadıyım cadıı

En iyi hali içerdeki hali demişlerdi inanmamıştım , savaş gibi gece geçirdim sonra da bu çocuğa bakamıyorum diye oturdum ağladım tüm sırtım kulunç oldu , memelerden hiç bahsetmeyeyim bir de sütüm yetmedi sanırım ya da uzun süre emzik niyetine kullanıldım
Ama yine de bal kaymak bu bebiş bir kokusu var ki dünyalara bedel
Herkese selamlar

Hamileyken uyuyamadım geceyi buradaydım, doğurdum şimdi de meme bez derken uyuyamıyorum yine burdayım
Kızlar emzik veriyormusunuz?
Canım eşimi gece gece emzik almaya yollayacaktım az kalsın , göğsüm ateş alanı oldu oğlum emzik gibi göğsümde kalmak istedi ne yapsam bilemedim , kullanıp kullanmama konusunda kararsız olduğum için kaldı

Sonradan evden alma imkanınız varsa rahat ol bence de , 3 takım muhtemelen yetecektir zaten benimki biraz garanticilik :)

Saat 1-6 arasında 4 kere bez değiştik, bir alt açmaya da kaka yaptı.Meme dediğin gibi canım , emzik niyetine. Bütün gece emzir altını değiştir , gazını çıkar döngüsünde geçiyor. Benim de sırtım kulunç oldu, sıcak su, masaj geçirmiyor Hala memede uyuyor şimdi kaka yapar bir saat dolmadan

Nesrinay86 P Pikapii ben emziklerimizi çoktan alıp hastane çantamıza koydum bile

İlk Kızımı alıstırana kadar baya ugrastm bisürü model denedim 3 liralıkda 50 liralıkda
en son birine alıstı

Cünkü emme istekleri hep var sürekli memede olmaları da anneyi perişan ediyo
Bizm de rahatlamaya ihtiyacımız var

Emzik kalp ben:) bebeğim rahat alışır insallah

Yalnız değilmişim demek ki, Memeye geliyor uyuyor , diyorum burası çalışma yeri yan gelip yatma yeri değil , hiç bana mısın demiyor

Bizim gidişatımız da o yönde sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…