2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hamileyken uyuyamadım geceyi buradaydım, doğurdum şimdi de meme bez derken uyuyamıyorum yine burdayım
Kızlar emzik veriyormusunuz?
Canim dun isitme testi bebisin kontrolu ve benim kontrolum icin hastaneye gitmistjk orada verdim oglumda da emzik kullanmistim 9 aylikken bıraktı emzigi

Benim oğlan da 3 kilo herkes 3800 falan olur diyo bende nasıl dogurcam dedim ama mecbur doğuracam zaten ben hiç korkmuyorum ki doğumdan yazık ama annesi nasıl kıyacan o minnoşa
Bende de çok şükür yok doğum korkusu. Baştan beri kendimi zihinsel olarak sürece hazırladım doktorlar artık 4 kg üzerine iri bebek deyip sezaryene yönlendiriyorlar dedikleri için ve ben normal doğumu çok istediğim için çok kilo alsın istemedim hiç. Gerçi annem kendi tecrübesi ve etraftan öğrendiğiyle iri bebeğin daha güzel doğacağında ısrarlı. Bebek biraz büyük ve güçlü olursa doğuma o da kendini iterek destek olur diyor, hadi hayırlısı.

Yıllardır anlayamadığım durumlar bunlar. Arkadaşlarımın çocukları olduğunda savaş gazisi gibi dolaşıyorlardı. Yorgunluktan ayakta uyurken bir yandan da ama çok güzel diyorlardı. Güzel olan kısmı göremediğim ve onlar gibi hissedemediğim için erteledim durdum bebişi şimdi böyle söyleyebilecek miyim acaba, merak ediyorum

Kullananlar cok rahatmis bende kullanmak istemiyordum ama şimdi keske alsa diyorum bence alirsa dene yoksa memede uzun saatler benim gibi kalırsın

Mutlu pazarlar anneler ve bebişleri :) 1 haftamız kaldı son 3 gündür sürekli rüyalar görüyorum, sezaryenden çok korkuyorum ya uyuşmazsam ya hissedersem diye. Birde beni doğum sonrası için korkuttular, çok ağrı oluyomuş ayağa kalkarken, biri olmadan tuvaletini yapamıyomuşsun falan, ben annemde olsa yanında wc ihtiyacımı karşılamak istemiyorum, 1 hafta en az ameliyat yeri ağrısı oluyomuş falan iyice depresyona girdim

Kendini korkutma bence uyusmama durumun yok ben daaha uyustugumu anlamadan dogum oldu daha soracaklar hissediyormusun falan sanıyordum atlasin sesi geldi o kadar anlamiyorsun
Agri tabiki oluyor bana annem yardim etti ama bu biraz senin agri esigi durumunla ilgili belki sen daha kolay atlatırsın ama rahat ol
Ben ambulansla gittim doguma odadan doguma inerken de gule oynaya gittim ben sakibkestirdim annemi esimi
Rahat olman en önemlisi

Biz kaldık valla doğuramadık hevesliyizde ama gelmeyince gelmiyo :)

Amin canım inş. Çok erken başlayınca tipikte doğumlar gaza geldim sandım ki 38. Haftada gelir 2 hafta 2 cm 1 haftadır da 3 cm el geziyorum :) yani bende kaldım vesselam

Beeenn.. doğsun diye dürtüyordum çocuğu ama şimdi de bayram bitsin dur diyorum. Karnım aşağı indi rahatladım artık
Hadi hayırlısıyla darısı başınıza kızlar az kalmış sabredin bayrama ve baram sonuna topik tamamlanır gibi birsürü bebiş olur topiğimizde. Allah hepsine sağlıklı uzun güzel mutlu ömürler nasib etsin.

Günaydın kızlar ben emzik olarak philips avent yeni doğan almıştım emiyor onu ama önü kocaman ve ağır geliyor sürekli düşüyor elimizi hep tutmamız gerekiyor. Gittim birde philips avent normal emzik aldım onuda emmiyor napsam bilemedim siz ne veriyorsunuz ve alıştırmak için nasıl ne sıklıkla vermek gerekiyor

Canim kendini korkutma cesaretli ol.anestezin tutmazsa gercekten cok zor oluyor bnm tutmadi spinal ama acil genel anestezi verdiler.yalniz dogumdan snra inanilmaz kotuydum omurilikten girildigi icin spinale orada sıvı kaybı oluyor ve agrisi beynine vuruyor adeta simsek cakiyor beyninde..ben amelutttn snra wc ye hstnede kndim gttm ama eve cikincca cok izdrapli agrilrm oldu birak wc ye gtmeyi yerimden klkamadim bsimi kaldramadim.ama topigi okuyorum da kimse bnm gibi olmamis..bir ben boyle oldum..korkuyorsan sana tavsiyem hic bulasma direkt genel iste..doğum bnde travma birakti... kimse bnm yasadklrimi yasamaz insallah..yasamadi da buradaki arkdslar sende yasama

Canim hic dinleme sen onlari bak ben uyustum sukur bas agrimda olmadi tuvaletimi de esim götürdü lavaboya kadar orada tutunacak kol yapmışlardı kendim oturdum kimsede basimda beklemedi yani bunları hic dogum yapmamis birine neden anlatiyorlar onu da anlamis degilim korkutunca kendilerini rahatlamis mi hissediyorlar acaba korkma canim agri da sizida olacak elbette sonuc olarak bir can doguyor bedeninden ama dayanilmicak seyler degil kasma kendini

Bende avent aldim kuvezde onu kullandilar diye ama dediğin gibi bence bebekler zapt edemiyor agzinda
Ondan önce wee baby almistim 1 hafta verdim onu sadece tekrar onu denicem bende

Evet bende hep iri bebek daha kolay doğuyor diye duydum. Sonuç olarak dogacaklar. Devlette mecburi olmadikca sezaryan yapmıyorlar kilo falan bahane olmuyor İnsallah normal doğum yaparz canım

Allah razı olsn canım haksız değilim demi bebgi kw vermemekle sonuçta yemek ev işlerini yapması bana da uygun geliyor yapmak istemezse yapmayadabulir ay bu depresyon biter demi hep ağlama halı vnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…