2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bulantı için bulantı bilekligi kullanabilirsiniz (akupunktur bilekligi) .ya da taze zencefil i kesip çok bulandiginizda koklayin. Zencefil tüketmek erken doğum ya da düşük sebebi fakat kokusu bulantı ve kusmayi kesiyor. Ben ilk hamileligimi çok zor geçirdiğim için bu yontemlerle rahatlamistim

Canim sambucol u duymadım dogrudur..sen gargara yap ilik suya limon sık tuz at biraz da oyle yap bi arkadas buradan onu onermisti bnada.ama hafifse gecer kndini iyi hissetmezsen yarın kbb ye gidersin.

Merhaba hanımlar , göğüs ağrılarım ve hassasiyetim çoktu bu sabah bi uyandım yok öyle bişey aşırı hUzursuz oldum ben ya , göğüs hassasiyetim ve dolgunduk hissim kaybolmuş sanki ya , 9. Haftadayım sat a göre , sizde göğüs durumları nasıl

Mide bulantısı na limon çok iyi geliyor.Ben bulantı ile boğuşuyorum iki gündür,limon suyu içiyorum geçiyor çok şükür midesi bulunanlar bi deneyin derim

Aynı durum 3 gündür bende var koku hassasiyetimde azaldı karnım boş gibi doktora gidip kötü bişey duymaya korkuyorum

Aynı durum 3 gündür bende var koku hassasiyetimde azaldı karnım boş gibi doktora gidip kötü bişey duymaya korkuyorum
Ne zor ya , düne kadar ateş başağrısı ve değişik zorluklar yaşayan ben bugün değişiğim .... en şüpheli gelen de göğüsler oldu , yarın başka bi dr a gidecem ya randevu aldım

Ne zor ya , düne kadar ateş başağrısı ve değişik zorluklar yaşayan ben bugün değişiğim .... en şüpheli gelen de göğüsler oldu , yarın başka bi dr a gidecem ya randevu aldım
Bende acile gitmek istemedim yarın kendi doktoruma gidecem insallah inşallah iyilerdir.

Bende acile gitmek istemedim yarın kendi doktoruma gidecem insallah inşallah iyilerdir.
İnş ... alışmışım göğüs ağrısı ve vücut sorunlarına kaç haftadır bugün yok oldular enteresan ..... yarın yazar sın beni etiketleyip olur mu ? Bu durumu yaşayan kimse yok mu başka

İnş ... alışmışım göğüs ağrısı ve vücut sorunlarına kaç haftadır bugün yok oldular enteresan ..... yarın yazar sın beni etiketleyip olur mu ? Bu durumu yaşayan kimse yok mu başka
tamam canım sende yaz..ben 3 gündür dinliyorum vücudumu yok gecen haftaki gibi değil..8+3 üm tam yogun olması gereken zamanda nereye gitti bunlar

Mide bulantısı na limon çok iyi geliyor.Ben bulantı ile boğuşuyorum iki gündür,limon suyu içiyorum geçiyor çok şükür midesi bulunanlar bi deneyin derim
Kuzum limon kanı sulandırır düşük riski yaratmasın dikkat et...

Ben aç gezıyorum
Bi ara makarna pilav yiyodum artık o da yok
Koskoca gün de sadece yarım bardak su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…