2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de bu sabah akıntı ve sabah açlığı dışında bir şeyim kalmadı ama sorun etmedim olmaması problem midir ki korkmalı mıyım
Benim göğsümde baya dolgunluk ve de hassasiyet vardı ,sabah yok olunca ondan , sen endişe etme , aslında hiçbirimiz etmesek daha iyi olur

Benim göğsümde baya dolgunluk ve de hassasiyet vardı ,sabah yok olunca ondan , sen endişe etme , aslında hiçbirimiz etmesek daha iyi olur

Bence belirtiler bir gelip bir gidebilir üzme kendini canım bebekleri uzmeyelim

Benim de bu sabah akıntı ve sabah açlığı dışında bir şeyim kalmadı ama sorun etmedim olmaması problem midir ki korkmalı mıyım
Benim oğlumdan önce iki düşüğüm olmuştu ondan evhamlıyım..birde gecen hafta belirtiler agırken 8. haftada birden azalması korkuttu beni

Temiz kalpli annelerim,sizden gelecek olan duaya çok ihtiyacım var.Yarın melegimin kalp atışlarını duymaya gideceğiz.Korkuyorum " ya yoksa ya duyamazsam "diye.Bana dua edin nolur duyayım sağlıklı olsun bebeğim
Dualarım seninle güzel anne inşallah duyacaksin pıt pıtlarıı ; )

Bende ayni durumdayim canim kendi yaptigimi yemek cok zorluyor bende annemlere gitcem bu hafta sari ben suyu az tukettigim zamanlarda akintim sariya donuyor beyazdan

Ben de henüz hiç bulantı falan yok. İnşallah başlamaz. Arada ağrılarım oluyor ama progestanı kullanmaya başladığımdan beri ağrılarım azaldı. Yarın benim de kontrolüm var. Baya kişi görmeye gidecekmişiz bebişlerimizi. İnşallah ben de görürüm kalp atışlarını. Heyecanla bekliyoruz bakalım. Çarşamba lekelenmem olmuştu o yüzden korkularım arttı. Kendim de sağlıkçıyım hastalarımıza gelince endişe etmeyin falan diyoruz ama insanın kendi bebeği olunca ve ilk hamileliği olunca demek ki herşeyi aklına getiriyormuş

MEerhabalar karin bölgesinin alt kısmında agrisi olan varmi kızlar ? Özellikle ayakta uzun sure durunca oluyo, yarın kontrol var Dr. sorucam ama önce size sormak istedim

Ben de bugün sancıyla uyandım aralıklarla bıçak batıyor gibi baya uzun sürdü çok korktum başta ama sonradan içimi rahatlatmaya çalıştım ne kadar ne normaldir tam bilmiyorum tecrübeli anneler siz ne dersiniz

Beni bulantilar mahvetti yaaa sanki hic gecmeyecekmis gibi... her gun bir umutla uyanıyorum ama yok...

6.haftadayiz bizde henüz bulanti yok ama inanilmaz halsizim ayakta zor duruyorum zombi gibiyim. Göğus agrilarim başladi kalp atişini ne zaman duyariz acaba arkadaşlar 6. haftada duyan varmi

Yaaaaa ben bulantıdan kafamı kaldıramıyorum nasıl olcak nasıl gecicek

Kızlar 4 haftadr çok fena mide bulantım var dolaba yanaşamıyorum yemek falan yapmak zulum gibi çoğu zaman anneme gidiyorum ya da dışardan falan yiyorum
Ama kahvaltıda yumurta şart zar zor bi şekilde karışık yapıp yemeye çalışıyorum Allah yardımcımz olsun

Bu bilekliği araştıracagım
Zararı var mıdır acaba

Bende var Dr sordum benim ilk doğum sezaryen Dr sezeryandan sonra bu ağrılar olabiliyor dedi
Benimde ilki sezeryan oldu hiç aklıma gelmemişti bakalım yarın doktor ne dicek ilkinde böyle hatırlamıyorum hem çalışıyordum o zamanlar
İyi olsun Bebislerimiz yeterki gerisi önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…