2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu sonda denen şey takılırken çok mu ağrıyor
Iki dogumumda da doguma girmeden takildi canim yaniyor biraz icerde varligida rahatsiz ediyor gibi ama oyle buyuk bi agrisi yok yani takilirken. Cikarirkende hissetmiyorsun bile ama sonrasi bi kac gun daha yanma devam etti bende

Canım benim de genel anestezi sezeryan oldu. Ilk uyandığımda ağrı kesici yapılana kadar kesi yeri ve sondadan dolayı biraz ağrı oldu ama ben aynı gün ayağa kalktım akşama da hiç ağrım kalmamıştı. Ben de çok korkuyordum eskiden sezeryan olanlar hep öyle diyor ama sanırım o ağrılar falan eskidenmis hiç korkma .Sadece yuruyebilirsin dedikten sonra sürekli yürü gazı ne kadar erken atarsan o kadar iyi oluyor

Tuanydin annler son son uyuyayim ins haftaya bugun bebisimle oluyorum uyayamicam malum... Doğum yapanlara bir sorum olacakti. Doğumdan snra bebis hastaneye ve saglik ocağına kaçıncı gun gidiyor hangi islemler yapiliyor. Bnm doğum cuma gunu olacak beyfendi kndi rizasiyla glmezse. Smdi cuma dogum olursa hafta ici bayram ve bayram tatili vsr bn napicam nasil yol izlemem gerekiyor işlemlerde gec gec kalmiyim

Aslinda bnde dogum korkuyorum ama soyle bir gercek varki herkesin hamileliği bir geçmiyor nasil ki bazıları 30 kilo aliyor bazıları 6 kilo bn gibi kndimide araya sıkıştırsyim :) ben cok cokk cokk rahat bir hamilelik gecirdim n mide bulantisi ne de baska birsey. Herkesinde cok iyi geçmiyor hamilelik birinin kötü diye hamile mi kalmiyoruz herkesnde dogumj kolay olmuyor.yillardir bu zmni bekliyorum illaki agri sizi olacak zahmetsiz rahmet olmuyor. Herkes dio suni sanci zor ehh be insan ilkkez dogum yapacak birine bu soylenmezki neyse biz bal boceklerimizi kucağımiza aliiip ins. Dogumu hikaye olarak anlatacagiz.

Canım ya beni ebe aradı 4. Ve 5. Gün gel Dedi olmazsa daha erken gidicez bizde bayrama denk gelicez çok fena heyecanlıyım kv ile konuştum bişey demedi sezeryan olur diye korkarım Dedi neyse o geçti yarın son defa tek başıma rahat uyuycam bende hala inanamıyorum içim bi tuhaf oluyor :)

Ayy hadi inss az kaldi cnm bnm... Bnm cums doğum olursa ins. Sağlık ocagina gidip igneyi alsamda acilde mi yaptirsam igneyi acaba die düşünüyorm... 5. Gun bayram da oluyoruz. İslmlerde gec klmak istemiyorum

Ayy hadi inss az kaldi cnm bnm... Bnm cums doğum olursa ins. Sağlık ocagina gidip igneyi alsamda acilde mi yaptirsam igneyi acaba die düşünüyorm... 5. Gun bayram da oluyoruz. İslmlerde gec klmak istemiyorum
Canım iğneyi bilmiyorum topuk kanı alıcaz Dedi ebe

Canim topuk kani icin cagiriyorlar mumkunse o gunlerden erken gitme anne sutu tam alamadiysa bebek ilk kanda sorun cikabiliyor ve bu stresli bir donem oluyor 4-5. Gunler ideal gunler.

Allah razı olsn canım haksız değilim demi bebgi kw vermemekle sonuçta yemek ev işlerini yapması bana da uygun geliyor yapmak istemezse yapmayadabulir ay bu depresyon biter demi hep ağlama halı vnde
Canim zaten maksat sana bakmak olmali temizlik yemek getir gotur isi icin yaninda olmali bebek senin sorumlulugunda kimseyede verme

Hem korkma deyip hem de doğum yapmamış insanlara kötü deneyimleri paylaşmak biraz değişik olmuş canım. İnşallah hiçbirimiz yaşamayız bu durumları

Evet bende hep iri bebek daha kolay doğuyor diye duydum. Sonuç olarak dogacaklar. Devlette mecburi olmadikca sezaryan yapmıyorlar kilo falan bahane olmuyor İnsallah normal doğum yaparz canım
İnşallah canım. Normal doğumu çok istiyorum, inşallah hakkımızda hayırlısı neyse öyle olsun

Bizi dogumdan sonra 5 gúnlükken saglik ocagina cagirdilar 1 haftalikkende hastaneye gittik normal kontrol ve işitme testi icin canim

Son düzenleme:
Asi yok canim rutin kontrol topuk kani aliyorlar birde işitme testinin sonucunu istiyorlar ama nüfús kagidi òrnegiyle gideceksin yani tc iatiyorlar kayit islemi icin aklinda olsun dogumun oldugu cuma gùnú esinin basvurmasi lazim yoksa 9 gùn bayram tatili araya girer

Ztonder canim canta almadiysan henuz,okiedog çantaları 400 liradan 99 liraya düşmüş e bebekte.sirt cantasi olan gibileri bitirmisler hemen ama diğer cantalar var.ben almistim aslinda canta.ama o cantayi da indirimde gorunce kacirmak istemedim aldim hemen.dusunuyosan bi bak derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…