2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok sagol cnm iyikk söyledin aklimda hic yoktu doğrusu

Bence kesinlikle söyleyeceksin canım , insan görmeden koklamadan anlayamıyormuş , bugüne kadar görüp hissettiğim en güzel şey maşallah , Allah sana ve bekleyen tüm arkadaşlara sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hem korkma deyip hem de doğum yapmamış insanlara kötü deneyimleri paylaşmak biraz değişik olmuş canım. İnşallah hiçbirimiz yaşamayız bu durumları
Haklisin birax sacma oldu ama lohusa pskljisi ile inan ki..bnm durumum cok farkliydi cok etkilndm ondan olsa gerek.ins.kimse yaşamaz bu drmlari.keske bnada boyle birsey olblcginide onceden soyleselerdi.gunlerce cocuguma bkaMadim sarılık oldu kilo alamdi vs. Simdi diyorlar boyle de olabiliyormus diye..bnde bunu da bilsin spinal yptrnlr istiyrm..nadiren oluyorsa da bna vurdu dmk ki.

Son düzenleme:
Kullananlar cok rahatmis bende kullanmak istemiyordum ama şimdi keske alsa diyorum bence alirsa dene yoksa memede uzun saatler benim gibi kalırsın
Şimdi eşimi gönderdim canım almak için , inşallah kabul eder, ben de kullanmak istemiyordum ama bu şekilde olacak gibi değil. Sabahtan beri yine meme dışında susmuyor ve sadece keyif yapıyor kerata

Canım hiç ameliyat olmamış, anesteziden deli gibi korkan,normal Doğum isteyen ve son 2 günde sezeryana karar verilmiş biri olarak söyleyebilirim ki şu süreçte yaşadıklarım arasında ameliyat en kolayıydı. Beni asıl zorlayan öncesinde çocuğun sağlığıyla ilgili endişeliydim sonrasında da bende bir kaç komplikasyon gelişti onlar zorladı. ameliyata girmeden önce sürekli bebeğimi kucağıma alacağımı düşündüm kendimi rahatlatmaya çalıştım, bulunduğun hastanede izin verirler mi bilmiyorum ama eşim de yanımdaydı o da beni çok rahatlattı. Bir de anestezi korkusuyla ilgili olarak sürekli tüm ekip orada en ufak bir durumda herkes müdahale eder gibi telkinlerde bulundum. Sağlıkla girip kolaylıkla çıkacaksın inşallah ve bebeğini gördüğün an hemen bitecek :)

Canim topuk kani icin cagiriyorlar mumkunse o gunlerden erken gitme anne sutu tam alamadiysa bebek ilk kanda sorun cikabiliyor ve bu stresli bir donem oluyor 4-5. Gunler ideal gunler.
Benim zaten ilk doğumum hemen inmez sütüm canım ya olabilir bide o sonuçlarla bayrama girersek doktor bulup sorup rahat da edemeyiz arefe günü açıksa bakayım bi olmazsa arefe günü gideriz 6. Gün oluyor yada kadın çok iyi ebemiz çok yardımcı olur ben yarın arayım sabah Doğuma girmeden önce sorayım ne zaman gelelim diye tekrar

Ben kimlik işini anlamadım canım ya kimliği ile mi gitmeliyiz sağlık ocağına hemen çıkarmalımıyız tatilden sonra olsa sıkıntı mı oluyor ben tamamen unuttum kimlik işini

Aynı benim de öyle canım pes ettim zaten kabul ederse vericem ben de

Cok yanlis dusunuyorsun canim. Benim ilk dogumumda ertesi gun indi sutum dus alana kadar yoktu sadece yani. İlk ikinci diye birsey yok sen kendini sutun olacagina odakla. Bak ben suan iki cocuk emziriyorum. İnan hic ne dogum dogum ne sonrasi sut olurmu diye dusunmedim.

Ben kimlik işini anlamadım canım ya kimliği ile mi gitmeliyiz sağlık ocağına hemen çıkarmalımıyız tatilden sonra olsa sıkıntı mı oluyor ben tamamen unuttum kimlik işini
Artik hemen kimlik alinamiyor canim hastene dogum belgesini veriyor hemen nufus mudurlugune gidiyorsunuz iki dk da gecici kimlik adi altinda bir kagit veriliyor onunla tum resmi yerlerde islem yapiliyor. İki hafta icindede yeni kimlik ev adresine geliyor.

Birde sonuç verilen bir test degil topuk kani. Kan aliniyor sana olumsuz birsey varsa 2-3 belkide 4 hafta sonra haber geliyor ama olumsuzluk yoksa hic haber almiyorsun degisik sacma bir sistem :)

Canim ben lr aloe vera evde kullaniyordum onu denedim iyi geldi
Bitki olarak da varsa daha da iyi olur

Bi bakayim canim insallah bulurum

Ben göğüs kalkanı aldım canım, 12 tl gibi bir şey, n11de. Lansinoh +kalkan kullandım bir kaç gün, daha iyi oldu. Ama kalkandan emmiyor. Emzik de almadı
Emmesede kalkandan iki emzirme arasi kalkanin faydasi olmaz mi canim lansinoh var zaten 2. Paket

Bana sağlık ocağı topuk kanı için 5. 6. Günü getirin 7. Gunu geçmesin dedi nöbetçi vardır sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…