2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bende normal istiyorum ama şuan öyle bir psikolojideyim ki don anda bebeğe birşey mi olacak korkusu sardı normal sezaryan ağrı falan filan hiç umrumda değil bebeğe birşey olup kalbim sizlayacagina her yerim ağrısın raziyim bugün sabah az hareket ediyor birşey oldu diye ağladım

En son kontrolün ne zamandı?
Ben de hareketlerinde bir sakinlik hissedip gittim suyunda azalma başlamış eğer sancı kasılma da görseydi Nst de,hemen alacaktı bebeği ama görmedi perşembe sezaryen olacak o zamana kadar dayanır ama 6 saatte 10 hareket say dedi.
Aklında olsun senin de hareketlere dikkat et

Dr. Bana bekliyelim dedi ya suyu iyi die harjekti nasil dedi nirnsk dedim. Ama dunden beri az hareket ediyor kndi kndime kuruntu mu yapıyorum acaba offff.. yarin gidicem söylerim hareket durumunu.... Dogum zmni gldi hala bir stres

Sağol canım bende sayayım az önce biraz tekme attı
En son perşembe gitmiştim yine perşembe gideceğim ama iyi hissetmezden öncede gidebilirim 24 saat nst yapıp açılma bakıyorlar dikkat etmem lazım normal beklediğimiz için belli günümüzde yok çok gerginim cok

Dr. Bana bekliyelim dedi ya suyu iyi die harjekti nasil dedi nirnsk dedim. Ama dunden beri az hareket ediyor kndi kndime kuruntu mu yapıyorum acaba offff.. yarin gidicem söylerim hareket durumunu.... Dogum zmni gldi hala bir stres

Zaten gün yaklaştıkça stres daha çok oluyor
Bir de bebeğin yeri daralıyor hareketler değiştikçe insan ister istemez evham yapıyor

Kizlar emzirirken kas gevsetici merhem kullanilabilir mi
Ayagimda bir agri var 3 gündür artiyor uzerine zor basiyirum artik

Canim birde dünden beri kasılma hareketten daha çok gibi

Merhaba kizcemin teyzoşlari ben hastaneyi aradim topuk kani aonuclarimiz cikmis epostayla gònderdiler bana bende cocuk doktorumuza vatsapla gonderdim evhamlarim gelmisti yine degerlere bakinca doktorumuz sonuclar normal endiselenmeyin desi birseyleri bilmemek kòtú bide google amcaya girip bakmayin sacma sapan seyler yaziyorlar

Canim bana saglik ocagindaki ebem ústúne basa basa sòyledi kimlik cikarmaya basvurun size kagitta verecekler bilgilerini dedi bizde pazartesi gúny gitti esim bigynde kagidi veriyorlar sana kimlikteki bilgileri yaziyo o kagit yetiyo tc olmadan giris yapmiyorlarmis canim aklinizda bulunsun
Ben kimlik işini anlamadım canım ya kimliği ile mi gitmeliyiz sağlık ocağına hemen çıkarmalımıyız tatilden sonra olsa sıkıntı mı oluyor ben tamamen unuttum kimlik işini

Topuk kanı sonuçları sisteme işliyor kötü birşey varsa aile aranıyor yoksa aranmıyor.
Elhamdulillah temiz çıkmış
Artık evham yapma annesi al koynuna tadını çıkar kızının

Tamam canım çok sağol elim zaten izin alacak bayrama kadar bi hafta o iyi oldu hemen yapar izindeyken

Eşimde girecek doğuma canım zaten ona güveniyorum bende beni oyalar biraz sakinleştirir diye, inşallah dediğin gibi olur kolay geçer çok çok korkuyorum gerçekten

Benim doğum arefe günü yani 20 ağustos. Tatile girmiş oluyoruz 4.5. günler de tatile denk geliyo 1 hafta beklemem lazım ozamana kadar bebeği kontrole götüremeyecek miyim yani

Canım bende en son az hareket ettiğinde öyle oldum sezeryan fikrimi o an oluşturdum üzülme ama yerleri dar o yüzden benimkide öyle iki gündür ki daha cuma günü iyiydi kontrolde yerleri dar olunca sakin kal senden çok etkilenirmiş ondan bile olabilir demişlerdi bana tatlı bişeyler ye soluna yat konuş bebeginle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…