2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doğum arefe günü yani 20 ağustos. Tatile girmiş oluyoruz 4.5. günler de tatile denk geliyo 1 hafta beklemem lazım ozamana kadar bebeği kontrole götüremeyecek miyim yani

İlk kontrolü hastane çağırıyor zaten muhtemelen nöbetçi doktor olacak orada.
Topuk kanı için sağlık ocağı çağırıyor

Acaba normal Doğum beklerken 40. Hafta bitince bekliyolar mı 42 ye kadar yoksa sezaryene mi dönüyo, hani en son 42 diyolar ya
16 sene önce kızımda beklediler
42 haftalık oldum dönmedi açılma olmadı sezaryenle aldılar
Şimdi de bekleyen doktor var ama beklemeden direk sezaryen diyende var
Bazı doktor da bebeğin gelişimine göre hareket ediyor iri bebekse alıyor minyon bebekse suyu varsa müdahale etmiyor

Dr. Bana bekliyelim dedi ya suyu iyi die harjekti nasil dedi nirnsk dedim. Ama dunden beri az hareket ediyor kndi kndime kuruntu mu yapıyorum acaba offff.. yarin gidicem söylerim hareket durumunu.... Dogum zmni gldi hala bir stres
Canim inan dogum zamani bende 2 kati sitres olmustu doguma gidecegim gynyn gecesi sabah 6 kadar hic uyumadim benim sitresim kizcemede yansidi oda cok hareketliydi sen sitres yapma canim

Canim ben ayin 27 si cuma gúnú dogum yaptim pazar gyny cikisimiz olmadan ònce hastaneden topuk kani aldilar sende dogum yapacagin hastaneye sòylesen topuk kani alinacagi zaman tatile geliyo zamani geciyo desen belki yaparlar saglik ocagi zaten topuk kani icin çagiriyo
Benim doğum arefe günü yani 20 ağustos. Tatile girmiş oluyoruz 4.5. günler de tatile denk geliyo 1 hafta beklemem lazım ozamana kadar bebeği kontrole götüremeyecek miyim yani

İri bebek değil hatta haftasından da küçük benimki, hatta küçük gelişmemiş diye özellikle alalım dediler sonra biraz daha bekleyelim dediler, eğer açılma yoksa (1 cm benimki iki haftadır) suni sancı ile tam açılma sağlanıyor mu, genelde açılma olmuyo suni sancı çektiğinde kalıyosun diyolar, hep soru işaretleri benimki hiçbişeye emin olamıyorum

Cnm morelini yüksek tutmaya çalis herşey düzelir morel durumuda sütu etkiler inş pazartesi güzel hbrler alrsin bebekler öyle böyle beslenio gerekirse takviye yapicaksin druna güvenmek zorundasın ek gıdaya ihtiyaç varsa onu denersin sütu glmeyen bi çok anne böyle büyütüyor ama inş bol bol gelir sütun vermeye dvm edersin.

Teşekkürler canim çok şükür bir kaç saattir bayağı hareketlendi

Yok canım ben çok duydum açılması hiç olmadan sunni ile normal doğuranı o yüzden ben yarın kendimden umutluyum bide bazı doktor 42 ye kadar bekliyor sonra müdahale ediyor bazısıda40 da müdahale ediyor bizim 42 tatile geliyor olunca müdahale edecekler Pazartesi’ye

Kızlar akşam yatmadan göğüslerime soğan koyucam sonra duşa girsem etkisi geçer mi bide sabah koymama gerek var mı ayrıca bide ne kadar durması lazım soganın gögüste

Hamileyken uyuyamadım geceyi buradaydım, doğurdum şimdi de meme bez derken uyuyamıyorum yine burdayım
Kızlar emzik veriyormusunuz?
Ben emziğe hiç alıştırmadım canım şimdilik gayet iyi ilerliyoruz emzik yok bol bol meme var :) yalnız benim oğlan 2 gündür kusuyo neden acaba kustuktan sonra tekrardan emiyor Allahtan

Benimki bazen 2 saat memede keyif yapıyo canım kötü düşünceleri atıyoruz bi kenara miss kokularını içimize çekip rahatlıyoruz unutma. Aç olsa ağlardı anneliğinin tadını çıkar.

Selamlar,

Bu konu daha önce geçti sanırım, tekrar için özür dilerim ama süt fazlalığı sorunu yaşıyorum. Sütüm geç geldi ama simdi de göğüsler taş gibi, fazlalık var. Bebek emebiliyor ama çok ağrılı oluyor. Sıcak duş, masaj, sıcak havlu kompresi, lahana yaprağı denedim ama çok kısa etki ettiler. Elle sıkmak çok uzun sürüyor, avent manuel pompada yavaş ve ağrılı oldu. Başka ne yapilabilir, sütü bosaltamiyorum

Yarın güzel haberlerini bekliyoruz o zaman, inşallah en sağlıklı şekli nasıl olucaksa o şekilde alırsın bebeğini kucağına

Boş konuşan çok aldırma hiç onlara bende sezeryan oldum iğneyi vurup hemen sezeryana başlamıyorlar uyuşmama gibi birşeyi sadece 1 akrabamızda duydum oda boyu 1.80 oldugu İçin iğnenin gücü yetmemiş ve full narkoz verilmiş. Bıçak altına yatacaksın illaki agrın olacak ilk günü zor geçiyor ama ağrı kesiciler imdadına yetişiyor. Kulaklarını tıka yavrunu kucağına alacağın o çok güzel ana odaklan canım okadar güzel birşeyki agrı sızı hiçbirşey kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…