2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bigun onceden kendim kaysi suyu yaptim bişeyler icebilirsin diyince su ve ondan içtim o gun gaz cikti gecede tuvalete ciktim.

İnşallah herşey çok güzel geçer yazamazsam eger yarın sabah dualarımdasın canım

Sağol canım benim Allah razı olsun

T TubaSude canim simdiden guzel dogumlar diliyorum hayirlisiyla gelsun guzel.kizin insallah

Amin canım sağ salim atlatırız inşallah

Demekki bu lohusalik terinde baska bir sey var. Baksana herkes kokusmus topikte Cocuk tiksinmez tiksinse bile hatirlamaz da, kocalar bizden tiksinecek o fena...

Batikon degil canim ya bildigin les gibi ter kokuyoruz. Koltuk altimda ölü tasiyorum sanki. Hergun banyo yapiyorum koltuk altimi keseliyorum yok ben boyle.bir sey görmedim

3 defa sezaryen oldum ama hiç koku bilmiyorum
Birkaç kişi baticon kokusundan bahsetti Nesrinay86 ONTK
ben de o yüzden sordum ben hiç bilmiyorum terde baticon kokusu
Allah’ım sen yardım et biz hatunlara artık normal hayatımıza dönelim

Emziren anneler bu kervana girdim acil yardımınıza ihtiyacım var, sütüm hala gelmedi bol bol sıvı tükettim manuel pompayla çekiyorum ama gelmiyo, göğüs uçlarım da Yok denecek kadar az kızım ememiyo ne yapıcam sütümün gelmesi için

Kafasini yikarken parmaginla nasil tikiyon kulaklarini. Ben sol elimin ustune kizimi yatiriyorumsag elimle de sampuanliyorum. Kulagi nasil tikayacam
Yüzükoyun çevirince dizlerini altına çekiyor zaten dizleri üzerinde durnuş gibi oluyor kafasını da ben destekliyorum canım avuç içim başını tutuyor ,baş ve orta parmağımla kulaklarını kapatıyorum. Eşim suyu döküyor kafasından, sol elimle de ben yıkıyorum. Başını aşağı tutuyorum su alnından aşağı dökülüyor canım burnuna gelmiyor, gelse de on saniyeden bir şey olmaz.

Ya insan süt kuzusu torununu bırakıp patlıcan peşine gider mi?
Allah’ım biz ne olacağız acaba

Emzirdikten sonra krem sür kalkanı koy canım. Yada boş koy kurusun. Bana öyle yardım etti. Bebiş emmedi ondan ama olsun yaralar iki günde iyileşti

Kafasini yikarken parmaginla nasil tikiyon kulaklarini. Ben sol elimin ustune kizimi yatiriyorumsag elimle de sampuanliyorum. Kulagi nasil tikayacam
Sağ elimin üstüne yatırıyorum , sağ elimle de iki parmağımla tıkıyorum, sol elimle kafasını yıkıyorum canım

O zaman kendin bak canım stres yapma başa gelen çekilir demişler kucagına alınca zaten üstüne o sorumluluk hissi gelir ama sakın korkma nasıl bakıcam edicem diye dünyaya gelen bir şekilde büyür hiç merak etme hem şimdi internet var bakar izlersin öğrenirsin sonra zaten alışırsın canım

Sağ elimin üstüne yatırıyorum , sağ elimle de iki parmağımla tıkıyorum, sol elimle kafasını yıkıyorum canım
Ya insan süt kuzusu torununu bırakıp patlıcan peşine gider mi?
Allah’ım biz ne olacağız acaba
Hay agzina saglik. Torun duruyor zaten. Ama patlican durmaz, kurumadan telef olmadan kisliklari yapmak lazim. O kadar emek cekilmis ama... aman neyse hatirlatma bosver ben unuttum zaten yapilan sacmaligi

Anladim. Filede oturur gibi duruyor evet, ama ben kiyamiyorum beline zor verir diye korkuyorum. Elimle koltuk altindan tutuyorum ben. Kafasini bilegime kendisi yasliyor. Bazen de kafasini dikip kaldiriyor. Kaldirdigi esnada su dokuldugunde yuzune geliyor. 10 sn bile degil aslinda hizlica su dökülüyor ama nefessiz kalir ya da sampuan yutar diye korkuyorum. 2 kere yikadim ben, babami, su doktu aynen seninki gibi. Bi de kulagimizi abimiz tuttu iste. Toplasan 5 dk suruyor zaten

Hayırlısı canım ya. Normal doğum en güzeli zaman bilmeden bekliyosun. Ben çok strese girdim şimdiden
Günüm belli değil ama yinede ara ara stres oluyorum hangi gün sancım gelir nasıl olur sancı cokmu kötü falan diye geliyor aklıma ama diyorum istediğimiz kadar stres yapalım edelim günü geldiğinde o masaya yatıcam bebeğimi kucağıma alıcam diyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Ben file falan kopar diye de korkuyorum halbuki sağlam ama benim kafa bozuk herhalde hep bisi olacak gibi geliyor

Çok zor ya anlatırken bile yorulmadin mi :)))

Demekki bu lohusalik terinde baska bir sey var. Baksana herkes kokusmus topikte Cocuk tiksinmez tiksinse bile hatirlamaz da, kocalar bizden tiksinecek o fena...
Adamlardan olmazsak iyi bu lohusalik bitene kadar gerçekten :) napalik anayiz biz ana :)))

Kızlar ben her akşam sitenin yanındaki parkta bir bir buçuk saat falan yürüyüş yapıyorum bugün de çıktım yarım saat yürüdüm ağaçlık alan olduğu için kuş dolu biri üstüme kakasını yaptı ya ne güldüm kendime yüzümü milim sıyırdı omzundan aşağı batırdı yanımda peçete su vardı temizledim doğru eve döndüm üstümü değiştim eşim dedi ne oldu kuş batırdı dedim baya güldü bana
Zaten oğlan da zorladı bugün beni yürürken çok kastı kendini öyle olunca zor yürüdüm Allah'tan yanımda kardeşim var öyle olunca ona tutunuyorum öyle yuruyorum

Mi
Minderli fileler var onlardan al ötekiler sert oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…