- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #66.481
Çok teşekkürler
Ben bigun onceden kendim kaysi suyu yaptim bişeyler icebilirsin diyince su ve ondan içtim o gun gaz cikti gecede tuvalete ciktim.Sezaryen olan anneler bana yardımcı olur musunuz. Gazı kolay atmak için bi sırrınız var mı ? geçen doğumumda bir gün sonra çıkarabildim çok sancılı bir geceydi o yüzden.Nesrinay86 fitil kullanmıştın galiba dimi ? Hiç olmadı fitil isteyeceğim bende bu sefer
İnşallah herşey çok güzel geçer yazamazsam eger yarın sabah dualarımdasın canım
Demekki bu lohusalik terinde baska bir sey var. Baksana herkes kokusmus topikteCocuk tiksinmez tiksinse bile hatirlamaz da, kocalar bizden tiksinecek o fena...
Batikon degil canim ya bildigin les gibi ter kokuyoruz. Koltuk altimda ölü tasiyorum sanki. Hergun banyo yapiyorum koltuk altimi keseliyorum yok ben boyle.bir sey görmedim
Yüzükoyun çevirince dizlerini altına çekiyor zaten dizleri üzerinde durnuş gibi oluyor kafasını da ben destekliyorum canım avuç içim başını tutuyor ,baş ve orta parmağımla kulaklarını kapatıyorum. Eşim suyu döküyor kafasından, sol elimle de ben yıkıyorum. Başını aşağı tutuyorum su alnından aşağı dökülüyor canım burnuna gelmiyor, gelse de on saniyeden bir şey olmaz.Kafasini yikarken parmaginla nasil tikiyon kulaklarini. Ben sol elimin ustune kizimi yatiriyorumsag elimle de sampuanliyorum. Kulagi nasil tikayacam
Ne guzel herkesin annesi yanindaymis. Benimkinin bir bahçesi var aman sebze meyve kuruyacak diye 3 defa gunubirlik ancak geldi. Dogumdan sonra ilk gece kaldi ama yorgundu uyudu. Sonra allahtan ablam geldi istanbuldan o bende kaldi. Ablam becerikli hem yemek yapti hem cocuga bakmaya yardim etti derken annem ablami da bahceye cagirdi. Gidip anneme yardim edecekmiş. Kv deseniz annesi kalp krizi gecirdi annesini birakip gelemedi. Annem kv yi aradi, sen git gece kal ablasi bahceye gelsin is cok dedi. Saka gibi... ben dogum yapmisim dikisliyim inanilmaz bel agrilarim var fitigim tetiklendi egilip kalkamiyorum, kv annesi kriz gecirmis kadin kac parca olsun, annem ise patlican derdinde. Patlican varmis oyulacakmis falan. Yere girsin patlican dedim nedir yani. Bugun 20 gunluguz, 3 defa geldi iste. Ilk gece kaldi ki onda da uyudu, 2 kere de banyosuna geldi. Neyse ablam gitti, kv annesini birakip geldi 10 gun boyunca yemek yapti bulasik topladi bebege yardim etti. O da pazar gitti. P.tesiden beri esimle beraber bakiyoruz. Abimiz de yardim ediyor. 2 kere banyosunu beraber yaptirdik. Olmuyor mu oluyor tabi, ama zor zamanda insan annesini de yaninda ister degil mi. Ona sorsan kucuk musun der bana, zaten 2. Cocuk yas gelmis 36 ya halledersin der. Bana cok mu güveniyor nedir anlamadim.
Maşallah barekallahBiraz önce Denizi emziricem diye sofrayı toplamadan apar topar kalktım bi baktim benim 4 yasindaki Hiram sofrayı toplamış şok oldum bana gosterio sana yardım edeyim kardeşime süt veriosun diyo bugün anladım tam bi abla oldu
Emzirdikten sonra krem sür kalkanı koy canım. Yada boş koy kurusun. Bana öyle yardım etti. Bebiş emmedi ondan ama olsun yaralar iki günde iyileştiYa göğüs Pedi olmayınca göğsüm çamaşırıma yapışıyor sen de durumlar ne? Bende sıcaktan istemiyorum kullanmak. Kalkan'ı da ilk bir kaç gün denemiştim çok sızladı göğüslerim hoş yara idi o zaman ama
Sağ elimin üstüne yatırıyorum , sağ elimle de iki parmağımla tıkıyorum, sol elimle kafasını yıkıyorum canımKafasini yikarken parmaginla nasil tikiyon kulaklarini. Ben sol elimin ustune kizimi yatiriyorumsag elimle de sampuanliyorum. Kulagi nasil tikayacam
Maşallah Maşallah annesi. Kız gibisi yok vallahi.Biraz önce Denizi emziricem diye sofrayı toplamadan apar topar kalktım bi baktim benim 4 yasindaki Hiram sofrayı toplamış şok oldum bana gosterio sana yardım edeyim kardeşime süt veriosun diyo bugün anladım tam bi abla oldu
O zaman kendin bak canım stres yapma başa gelen çekilir demişler kucagına alınca zaten üstüne o sorumluluk hissi gelir ama sakın korkma nasıl bakıcam edicem diye dünyaya gelen bir şekilde büyür hiç merak etme hem şimdi internet var bakar izlersin öğrenirsin sonra zaten alışırsın canımdusunuyorum dusunuyorum isin icinden cikamiyorum canim.napicami bilemiyorum.annem iyice laylaylom olmus.tek derdi su.elinde bi bardak saatlerce bogazina kadar su doldurup gargara yapar.oyle 3 4 kere falan degil,nerden baksan 50 60 kere falan yapar bunu.ya aslinda anlatmakla tam ifade edemiyorum cok degisik bi durumpratiklikte yok ne bilim
Abimin esi var canim bi tek.ama onunda gelmesi sorun.insallah vajinal dogum yapip hemen toparlanirim da kendi cocuguma kendim bakarim.ne kimsenin kalbi kirilir nede ben sinir hastasi olurum
Muhtemelen tek basima kalacagim cankm.butun gun internetten alt drgistirme banyo yaptirma videolarina falan baktim.ne yazikki cevremde oyle pratik insanlar yok.kayinvalidemle 3 yildir gorusmuyorum xaten.o gelmis olsa bile 70 yasinda bakamaz zaten oda
inan bana stresten gece uykumda duvari yumrukladim.o derece strese girdim.bunlari dusunene kadar bari kendimi egiteyim de bakayim cocuguma diye butun gun video falan izledim.simdi birde lohusa olunca iyice gergin olucam.ne annemi rencide edeyim,nede ben sinir hastasi olayim
Canim benim,inan oyle bi stres yapmisim ki kendime.gece uykumdan duvara yumruk vurarak uyandim.kendimden korktum.psikolojim dip olmus artik.bu kadar stres oluncaya kadar kendi basima bakarim cocuguma diye kendime guvenmeye calisiyorum.dedigin gibi herkes cocugunu yanliz buyutuyor.annemde gelmis olsa 10 gun durup gidecek neticede.bebegimle ben basbasa kalicam.hastanede hemsirelerde gosterir belki ne yapmam gerektigini.insallah vajinal dogum yapip hemen toplanabilirim de bakabilirim bebegime
bencede buda mantikli.denerim once,kendi basima yapabiliyor muyum diye.isin icinden cikamiycak gibiysem oyle cagirirm birilerini.ama baktim yqpabiliyorum hic gerek yok kimseye.neticede emzir altini al uyut gaz cikar banyo yaptir bu kadar degil mi dimi
ay canim sinir oldum gercekten kayinvalidene.yahu dogum yapmisiz canimiz cikiyo insanlarin salak salak triplerini mi cekicez birde.sifir anlayis.iyi niyetli insanlar degil iste.benim kayinvalidem ve gorumcemde boyle kotuler.benden uzak Allaha yakin olsunlar.olmamalari daha iyi kafan rahat etmistir en azindan
Allah razi olsun canim benim.sizler olmasaniz kime soracagim zaten.iyi ki varsiniz hepiniz.aynen ne kimsenin kalbini kirmak zorunda kalayim nede sinir stres olayim.bebek nasil banyo yaptirilir alti nasil alinir falan diye videolar izledim butun gun.hayirlisiyla normal dogum yapabilirsem hemen toparlanirimda.yukarda arkadasin dedigi gibi bi cesaret geliverir belki annelik ic gudusuyle bakarim cocuguma.kardesimi maalesef yanima alamam kuzum,ben doguda yasiyorum.1 yil sonra falan farkli sehre gidicez.kardesimin okulu duzeni herseyi orda.onun duzenini alt ust edemem ki.Allaha emanet yasiyo yavrucumbenim
Sağ elimin üstüne yatırıyorum , sağ elimle de iki parmağımla tıkıyorum, sol elimle kafasını yıkıyorum canım
Hay agzina saglik. Torun duruyor zaten. Ama patlican durmaz, kurumadan telef olmadan kisliklari yapmak lazim. O kadar emek cekilmis ama... aman neyse hatirlatma bosver ben unuttum zaten yapilan sacmaligiYa insan süt kuzusu torununu bırakıp patlıcan peşine gider mi?
Allah’ım biz ne olacağız acaba
Aynen öyle yaparımKv den geldiğinde giy bari görsün
Anladim. Filede oturur gibi duruyor evet, ama ben kiyamiyorum beline zor verir diye korkuyorum. Elimle koltuk altindan tutuyorum ben. Kafasini bilegime kendisi yasliyor. Bazen de kafasini dikip kaldiriyor. Kaldirdigi esnada su dokuldugunde yuzune geliyor. 10 sn bile degil aslinda hizlica su dökülüyor ama nefessiz kalir ya da sampuan yutar diye korkuyorum. 2 kere yikadim ben, babami, su doktu aynen seninki gibi. Bi de kulagimizi abimiz tuttu iste. Toplasan 5 dk suruyor zatenYüzükoyun çevirince dizlerini altına çekiyor zaten dizleri üzerinde durnuş gibi oluyor kafasını da ben destekliyorum canım avuç içim başını tutuyor ,baş ve orta parmağımla kulaklarını kapatıyorum. Eşim suyu döküyor kafasından, sol elimle de ben yıkıyorum. Başını aşağı tutuyorum su alnından aşağı dökülüyor canım burnuna gelmiyor, gelse de on saniyeden bir şey olmaz.
Günüm belli değil ama yinede ara ara stres oluyorum hangi gün sancım gelir nasıl olur sancı cokmu kötü falan diye geliyor aklıma ama diyorum istediğimiz kadar stres yapalım edelim günü geldiğinde o masaya yatıcam bebeğimi kucağıma alıcam diyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsunHayırlısı canım ya. Normal doğum en güzeli zaman bilmeden bekliyosun. Ben çok strese girdim şimdiden
Ben file falan kopar diye de korkuyorum halbuki sağlam amaCanim kuvetin filesine yatiriyorum once vucudunu snra basini duruma gore vucuduna su dokuldukce hoslaniyor benim kiz korkutmadan o yüzden vucuttan bsliyorum.oyle kucgimda evirip cvrmiyorum yoksa cok kayganlar basedemem.en son sirtini popoyu yikiyorum hizlica arkaya su dokuyorum bolca.islem tamaamm
Ben herturlu cocugu yikarim da bana basi zor geliyor. Kulaklarina su kacar veya su yutar diye tedirgin oluyorum yoksa tek yikarim. Kulagina pamuk koysam da cogu zaman duser o pamuk gicik eder beni. Simdi oglum kardesinin kulagini kapatiyor eliyle, esim de hizlica su döküyor ki yuzune dokulen suyu elimle hemen temizleyeyim. Kafasına yavas su dokunce nefessiz kalıyorlar ya da sabunlu su yutuyorlar. Suyu hizli dokup yuzunden temizlemek lazim. Iste bu kismi tek yapamadigim icin tek yikayamiyorum
Adamlardan olmazsak iyi bu lohusalik bitene kadar gerçekten :) napalik anayiz biz ana :)))Demekki bu lohusalik terinde baska bir sey var. Baksana herkes kokusmus topikteCocuk tiksinmez tiksinse bile hatirlamaz da, kocalar bizden tiksinecek o fena...
Minderli fileler var onlardan al ötekiler sert oluyorSagol canim benim.haklisin.banyokuveti almistim zaten filesi falan var.ona yatirip basini elimle tutup banyosunu yaptirim.birde banyodan sonra nemlendirici falan surerim pamuk gibi olur melegim.filenin ustune yatirmak icin minder gibi birsey alsam mi acaba.sadece file canini yakmaz degilmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?