2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bayramdan sonraki hafta annemlerle yazlık kiraladik 3 saatlik mesafe erikliye gidicez. Deniz gittigimizde 35 günlük oluyo inş çok sorun çıkartmaz. benim gibi kısa mesafe tatil planı olan varmi?
Kız kardeşimin nişanı var adaşının 40 ı çıktığında İzmit'ten Kayseri'ye gideceğiz. Babam gelip alacak sen benden önce gideceksin beni de yönlendirirsin kuşum.

Allah Allah ilk defa sizden duydum bu kadar uzun süren baticon kokusunu. Bir araştırmak lazım gerçekten var mı böyle başka kadınlar da?
Batikon degil canim ya bildigin les gibi ter kokuyoruz. Koltuk altimda ölü tasiyorum sanki. Hergun banyo yapiyorum koltuk altimi keseliyorum yok ben boyle.bir sey görmedim

Yok canim uapmaz benim ki sadece file 5 dk tutmuyorum zaten uzerunde hemen hemen yikayip aliyorum hemen bi mendille yuzunu siliyorrum agzina burnuna su kacmasin diye korkma sen bisey olmaz insallah

Ya bu g9gus pedleri de terletiyor sanki aryik kullnmiyrm bnde.
Bu terlemeyi önleyen bir sprey vsrdi tereson mu ne ..onu kullansak zarari olur mu ki süte bebege fln..
Ya göğüs Pedi olmayınca göğsüm çamaşırıma yapışıyor sen de durumlar ne? Bende sıcaktan istemiyorum kullanmak. Kalkan'ı da ilk bir kaç gün denemiştim çok sızladı göğüslerim hoş yara idi o zaman ama

Ne guzel herkesin annesi yanindaymis. Benimkinin bir bahçesi var aman sebze meyve kuruyacak diye 3 defa gunubirlik ancak geldi. Dogumdan sonra ilk gece kaldi ama yorgundu uyudu. Sonra allahtan ablam geldi istanbuldan o bende kaldi. Ablam becerikli hem yemek yapti hem cocuga bakmaya yardim etti derken annem ablami da bahceye cagirdi. Gidip anneme yardim edecekmiş. Kv deseniz annesi kalp krizi gecirdi annesini birakip gelemedi. Annem kv yi aradi, sen git gece kal ablasi bahceye gelsin is cok dedi. Saka gibi... ben dogum yapmisim dikisliyim inanilmaz bel agrilarim var fitigim tetiklendi egilip kalkamiyorum, kv annesi kriz gecirmis kadin kac parca olsun, annem ise patlican derdinde. Patlican varmis oyulacakmis falan. Yere girsin patlican dedim nedir yani. Bugun 20 gunluguz, 3 defa geldi iste. Ilk gece kaldi ki onda da uyudu, 2 kere de banyosuna geldi. Neyse ablam gitti, kv annesini birakip geldi 10 gun boyunca yemek yapti bulasik topladi bebege yardim etti. O da pazar gitti. P.tesiden beri esimle beraber bakiyoruz. Abimiz de yardim ediyor. 2 kere banyosunu beraber yaptirdik. Olmuyor mu oluyor tabi, ama zor zamanda insan annesini de yaninda ister degil mi. Ona sorsan kucuk musun der bana, zaten 2. Cocuk yas gelmis 36 ya halledersin der. Bana cok mu güveniyor nedir anlamadim.

Ay canim benimde annem cuma sabah gidecek ve bende gic yikamadim anneme bugun desimki sen gidince ben neyapacam oda bana alişacaksin desi haklida
Canım filenin üzerinden bir yana kaçamaz. Eşine söyle su döksün, el kadarlar öyle elini şampuanlayıp yukarı aşağı çeksen yeter. Sırtını ve kafasını yıkamak için de yüzükoyun çevirip parmaklarınla kulaklarını tıka, yıka gitsin , iki dakikalık ,anında alışacaksın

Ben de senin gibi yapıyorum canım filenin üzerinde çok rahat.

Çocuğu nasıl yikadin tek başına canım bana imkansız gibi geliyor elimden kayar gibi geliyor
Ben herturlu cocugu yikarim da bana basi zor geliyor. Kulaklarina su kacar veya su yutar diye tedirgin oluyorum yoksa tek yikarim. Kulagina pamuk koysam da cogu zaman duser o pamuk gicik eder beni. Simdi oglum kardesinin kulagini kapatiyor eliyle, esim de hizlica su döküyor ki yuzune dokulen suyu elimle hemen temizleyeyim. Kafasına yavas su dokunce nefessiz kalıyorlar ya da sabunlu su yutuyorlar. Suyu hizli dokup yuzunden temizlemek lazim. Iste bu kismi tek yapamadigim icin tek yikayamiyorum

Yok file canını yakmaz canım o kadar da kristalden değiller korkma )) bizim göbiş geç düştü, o zamana kadar ben yanıma bir küçük kapta su koyardım, bebeği bir havluya yatırıp bebe temizleme pamığunu ıslatıp sabunlayıp vücuduna sürerdim, sonra da temiz pamukla ıslatıp ıslatıp silerdim göbişe değdirmeden. Oldu miss. Ardından da göbeği alkolle , batikonla kulak çöpüyle sildimmi çiçek gibi bebiş işte

Kafasini yikarken parmaginla nasil tikiyon kulaklarini. Ben sol elimin ustune kizimi yatiriyorumsag elimle de sampuanliyorum. Kulagi nasil tikayacam

Var canim ben varim her zamanki gibi
Bende 2 saatlik mesafeye bi kac gunlugune dusunuyorum bebosta 1 aylik olacak eylulun ilk haftasi gibi onu denize vs sokmicamda otelde mikrop kapar mi sicaktan hasta olur mu diye korkuyorum
Cnm dikkat edersin sicakliğa klimaya vs inş bişey olmaz genelde pusette tutArsin cogunlukla uyur diye tahmin ediorum

Bende de emzirme atletiyle dolastim bir ara, omuzlar sirtim acikta, cereyanda kaliyormusum ayaklarim ciplakmis diye kiyamet koptu. Benim bebek de gazli ne diyon simdi sence haklilar mi
Sanmam canım, kızımda annem yanımdaydı , sıcakta ayağımda çorapla piştim ama gazlı bebekti. Bunda çıplak gezdim ama öyle gaz çıkarıyor duymayan kalmıyor

Cnm insan kaç yaşında olursa olsun annesine ihtiyaç duyuyo heleki böyle zmnlara daha çok. Bnde 2. Kez anne oldum ama bazı şeyleri ilk defa yapio gibi oluorum bazen zorlanabiliorum ve 2 cocuk bambaşka onu anladım yetebiliomuyum diye dusunuorum ki yetmek zorundayim yapicak başka bişi yok inş saglikla mutlulukla buyuturuz evlatlarimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…