Ne guzel herkesin annesi yanindaymis. Benimkinin bir bahçesi var aman sebze meyve kuruyacak diye 3 defa gunubirlik ancak geldi. Dogumdan sonra ilk gece kaldi ama yorgundu uyudu. Sonra allahtan ablam geldi istanbuldan o bende kaldi. Ablam becerikli hem yemek yapti hem cocuga bakmaya yardim etti derken annem ablami da bahceye cagirdi. Gidip anneme yardim edecekmiş. Kv deseniz annesi kalp krizi gecirdi annesini birakip gelemedi. Annem kv yi aradi, sen git gece kal ablasi bahceye gelsin is cok dedi. Saka gibi... ben dogum yapmisim dikisliyim inanilmaz bel agrilarim var fitigim tetiklendi egilip kalkamiyorum, kv annesi kriz gecirmis kadin kac parca olsun, annem ise patlican derdinde. Patlican varmis oyulacakmis falan. Yere girsin patlican dedim nedir yani. Bugun 20 gunluguz, 3 defa geldi iste. Ilk gece kaldi ki onda da uyudu, 2 kere de banyosuna geldi. Neyse ablam gitti, kv annesini birakip geldi 10 gun boyunca yemek yapti bulasik topladi bebege yardim etti. O da pazar gitti. P.tesiden beri esimle beraber bakiyoruz. Abimiz de yardim ediyor. 2 kere banyosunu beraber yaptirdik. Olmuyor mu oluyor tabi, ama zor zamanda insan annesini de yaninda ister degil mi. Ona sorsan kucuk musun der bana, zaten 2. Cocuk yas gelmis 36 ya halledersin der. Bana cok mu güveniyor nedir anlamadim.