2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bende 3 gun ac kaldim gazi cikartamayinca bana cevizi geceden islatip bir karisim yaptilar onu ictim bide esim ayaklarima masaj yapinca gazimi cikardim sende dene istersen

Ya bu g9gus pedleri de terletiyor sanki aryik kullnmiyrm bnde.
Bu terlemeyi önleyen bir sprey vsrdi tereson mu ne ..onu kullansak zarari olur mu ki süte bebege fln..

Valla ben roll on dışında hiç bir şey kullanmıyorum bence kullanma canım doktora sormadan bir sıkıntı olmasın

Çocuğu nasıl yikadin tek başına canım bana imkansız gibi geliyor elimden kayar gibi geliyor

Yarın kaçta giriyorsun ameliyata? Sonrasında anlat ne olup bittini

Çocuğu nasıl yikadin tek başına canım bana imkansız gibi geliyor elimden kayar gibi geliyor
Canim kuvetin filesine yatiriyorum once vucudunu snra basini duruma gore vucuduna su dokuldukce hoslaniyor benim kiz korkutmadan o yüzden vucuttan bsliyorum.oyle kucgimda evirip cvrmiyorum yoksa cok kayganlar basedemem.en son sirtini popoyu yikiyorum hizlica arkaya su dokuyorum bolca.islem tamaamm

Bayramdan sonraki hafta annemlerle yazlık kiraladik 3 saatlik mesafe erikliye gidicez. Deniz gittigimizde 35 günlük oluyo inş çok sorun çıkartmaz. benim gibi kısa mesafe tatil planı olan varmi?

Bayramdan sonraki hafta annemlerle yazlık kiraladik 3 saatlik mesafe erikliye gidicez. Deniz gittigimizde 35 günlük oluyo inş çok sorun çıkartmaz. benim gibi kısa mesafe tatil planı olan varmi?
Var canim ben varim her zamanki gibi
Bende 2 saatlik mesafeye bi kac gunlugune dusunuyorum bebosta 1 aylik olacak eylulun ilk haftasi gibi onu denize vs sokmicamda otelde mikrop kapar mi sicaktan hasta olur mu diye korkuyorum

dusunuyorum dusunuyorum isin icinden cikamiyorum canim.napicami bilemiyorum.annem iyice laylaylom olmus.tek derdi su.elinde bi bardak saatlerce bogazina kadar su doldurup gargara yapar.oyle 3 4 kere falan degil,nerden baksan 50 60 kere falan yapar bunu.ya aslinda anlatmakla tam ifade edemiyorum cok degisik bi durum pratiklikte yok ne bilim

Canim annen boyleyse sana yardimi dokunmaz zaten pratiklik lazim yeni bebekte
Arkadasin kuzenin falan varsa gelebilecek onlardan destek al yoksa esine biraz is düşer
Insallah dogum sonrasi agrin olmaz kendin halledersin
Abimin esi var canim bi tek.ama onunda gelmesi sorun.insallah vajinal dogum yapip hemen toparlanirim da kendi cocuguma kendim bakarim.ne kimsenin kalbi kirilir nede ben sinir hastasi olurum
Muhtemelen tek basima kalacagim cankm.butun gun internetten alt drgistirme banyo yaptirma videolarina falan baktim.ne yazikki cevremde oyle pratik insanlar yok.kayinvalidemle 3 yildir gorusmuyorum xaten.o gelmis olsa bile 70 yasinda bakamaz zaten oda
Coco hiç çağırma bence o sorunları düşünene kadar bakarsın bebeğine komsun yokmu yardım ederler sana
inan bana stresten gece uykumda duvari yumrukladim.o derece strese girdim.bunlari dusunene kadar bari kendimi egiteyim de bakayim cocuguma diye butun gun video falan izledim.simdi birde lohusa olunca iyice gergin olucam.ne annemi rencide edeyim,nede ben sinir hastasi olayim

Canim benim,inan oyle bi stres yapmisim ki kendime.gece uykumdan duvara yumruk vurarak uyandim.kendimden korktum.psikolojim dip olmus artik.bu kadar stres oluncaya kadar kendi basima bakarim cocuguma diye kendime guvenmeye calisiyorum.dedigin gibi herkes cocugunu yanliz buyutuyor.annemde gelmis olsa 10 gun durup gidecek neticede.bebegimle ben basbasa kalicam.hastanede hemsirelerde gosterir belki ne yapmam gerektigini.insallah vajinal dogum yapip hemen toplanabilirim de bakabilirim bebegime
Bence yeter canım benim kv geldi ama ben hem eve hemde oğluşuma yetebiliyorum şükür. İlk bikaç gün dene bence baktın olmuyo çağır kimi istiyorsan
bencede buda mantikli.denerim once,kendi basima yapabiliyor muyum diye.isin icinden cikamiycak gibiysem oyle cagirirm birilerini.ama baktim yqpabiliyorum hic gerek yok kimseye.neticede emzir altini al uyut gaz cikar banyo yaptir bu kadar degil mi dimi

ay canim sinir oldum gercekten kayinvalidene.yahu dogum yapmisiz canimiz cikiyo insanlarin salak salak triplerini mi cekicez birde.sifir anlayis.iyi niyetli insanlar degil iste.benim kayinvalidem ve gorumcemde boyle kotuler.benden uzak Allaha yakin olsunlar.olmamalari daha iyi kafan rahat etmistir en azindan

Allah razi olsun canim benim.sizler olmasaniz kime soracagim zaten.iyi ki varsiniz hepiniz.aynen ne kimsenin kalbini kirmak zorunda kalayim nede sinir stres olayim.bebek nasil banyo yaptirilir alti nasil alinir falan diye videolar izledim butun gun.hayirlisiyla normal dogum yapabilirsem hemen toparlanirimda.yukarda arkadasin dedigi gibi bi cesaret geliverir belki annelik ic gudusuyle bakarim cocuguma.kardesimi maalesef yanima alamam kuzum,ben doguda yasiyorum.1 yil sonra falan farkli sehre gidicez.kardesimin okulu duzeni herseyi orda.onun duzenini alt ust edemem ki.Allaha emanet yasiyo yavrucumbenim

Canim sen mutlaka bi bebek.kuveti al once on vucudunu sonra sirtini ve basini yikarsin toplamda 5-6 kez su doksen yetiyor basina onemli olan su kacirmamak bebegin agzina burnuna onun disinda kalan herseyi yapabilecegine inaniyorum yani esinde olacak yaninda bence sıkınti cekmezsin isterimki ailen ozellikle annen yaninda olsun ama madem.canin sikilcaak zorlama kendini cunku lohuslaigin ne getirecegi belli olmaz Allah korusun bunalima falan girersin sonra seni duzeltemezler cok zorda kalirsan sor herseyi soyler buradaki deneyimli anneler. Ben dogum yaptim sezaryenli halimle hastaneden itibaren kendim bakmaya basladim ilk bebegime cunku hep annem gidecek yalniz kalicam psikolojisi vardi bende de inan annelik ic gudusu gelince herseyi yaparsin inaniyorum ben

Ben de ter kokuyorum özellikle göğüslerim kokuyor kendimden tiksiniyorum her emzirmeden önce göğüslerimi yikiyorum çocuk tiksinmesin diye
Demekki bu lohusalik terinde baska bir sey var. Baksana herkes kokusmus topikte Cocuk tiksinmez tiksinse bile hatirlamaz da, kocalar bizden tiksinecek o fena...

Sagol canim benim.haklisin.banyokuveti almistim zaten filesi falan var.ona yatirip basini elimle tutup banyosunu yaptirim.birde banyodan sonra nemlendirici falan surerim pamuk gibi olur melegim.filenin ustune yatirmak icin minder gibi birsey alsam mi acaba.sadece file canini yakmaz degilmi.

Evde bildiğiniz sütyenle geziyorum kıyamet kopuyor :) Annem sürekli çığlık çığlığa... benim bebek bundan mı gazlı şimdi
Bende de emzirme atletiyle dolastim bir ara, omuzlar sirtim acikta, cereyanda kaliyormusum ayaklarim ciplakmis diye kiyamet koptu. Benim bebek de gazli ne diyon simdi sence haklilar mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…