2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

T TubaSude canımm gözün aydın Allah hayırlı evlat eylesin inşallah :) diğer doğum yapan arkadaşları da tebrik ederim bol bebek kokulu günleriniz olsun :)

canim nescafe sade icicen birsey katma..dikis agrisi hafif hafif gecer o sorun degil basini çöz ki bebeginle rahat ilgiln 1 hftaya toparlanorsin.bmm dikislrim cok ağrımamıştı ylniz orada hissizlik oluyor..bas agrin icin bol su ic ihmal etme

Alttan yapılan muayene doğumun başlamasına yardımcı oluyor çoğu zaman lekelenme sümüksu de olabilir diğer türküde giderek artarsa ve sancıda eşlik ederse doğum başlamıştır

İlkinde neden emziremedin canım benim de süt hala damla damla geliyor da ilk çocuğum ondan merak ettim
Sutum.coktu benim uyurken araya gitmesin sagayim dedim sagincada Goguslerim yara oldu canim memede verdim ama mama alsinda biraz goguslerim iyilessin istedim olan oldu biberona alisti 3 ay zor emzirdim sonrasinda sagarak verdim 7. Aya kadar

Bizimki de hala gri. Yanıp tutuşuyorum acaba ne renk diye

Teşekkür ederim canım. Uyucam tavsiyelerine

Benim 1 hafta sonra ağrılarım geçti cnm

İçimde bir hiss doğru alarm diyor

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin

Kzlar bebeginz kac dakika emiyor. Bir gogsu kac dakika emebilir ve gündüzleri ve geceleri kac saat aralıklarla emziriyorsnz... Bnm sipa bugun yarim saat sol yarim saat sag emdi devam etsek emerdi hala da..

Allah askina bu bebedor un manuel pompasini kullanan var mi? Denemek amacli aldim ama sagmayi beceremiyorum var mi bir pratigi? Ayrica vakumu cok canimi yakıyor

Eklentiler

• Screenshot_20180816-231306.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 26
Canım bana kavanozda olan nescafe çok yardım etmişti. Başımı kaldıramıyordum bir ton sanki. Bir fincan nescafeyle kayboluyordu

Alttan yapılan muayene doğumun başlamasına yardımcı oluyor çoğu zaman lekelenme sümüksu de olabilir diğer türküde giderek artarsa ve sancıda eşlik ederse doğum başlamıştır
Sümüksü ve kanlı bi akıntıydı,inşallah doğum başlıyordur artık.
Bu arada doğum yapan arkadaşlar, hayırlı olsun. Sağlıkla büyütün bebişlerinizi. Doğuramayan biz kalanlar da sağlıkla kavuşuruz inşallah.
Mavi göz muhabbetine takıldı gözüm. Benim oğlumun gözleri doğduğunda lacivertti, giderek açıldı ve mavi oldu. 6 aylıkken maviydi, 1 yaşındayken yeşile dönüktü. 5 yaşında, hala yeşil ama tonu değişiyor sanki. Göz rengi hemen belli olmuyor anlayacağınız.

Anneler sezeryan doğumu 2. Kez yaşayanlar agrinz sızısız nasıl geçti benim bugün 3.gunum ama
Hala agrim var ilk doğumum da hiç olmamıştı ?neden olabilir öyle dayanılmaz sancı yok ama sabah agri kesici iğne yaptırdım cok hafifledi de diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…