2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebek memeyi birakana kadar emzir canim. Istedigi zaman da ver. Ben oyle saatli dakkali emzirmiyorum. Tek dikkat ettigim 2.5 max 3 saati geçmemek

Herseyde bir hayır vardır gerçekten insan başına ne gelcegini kestiremiyor. Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün

Sıcak suyla masaji nasil yapiyotsun birde digrr yontemler ne acaba ben kizim emdikten sonra sagiyorum mecburen yoksa taş gibi oluyo benim
Benim de taş gibi oluyor hatta kizariklik da oluyor. Bebek agzina alamiyor o derece. Onun icin gunde 1 veya 2 defa bebek uyanmadan duşa giriyorum, sicak suyun altinda sertlikleri ve dugum gibi olan yerleri elimle ovaliyorum, yumusama oluyor. Diger seferlerde emzirmeden once sicak havlu koyuyorum. Uyaninca emziriyorum, en az 30 dakika ayni memede, bir sonrakinde diger meme (yoksa arada meme degistirirsem memeyi bosaltamiyor).
Lahana yapraklarini buzdolabinda sogutup goguslerime sardim, igneyle kucuk delikler aciyorsun uzerine. Bir de elimle biraz bosaltiyorum ama sisinxe manuel pompa cok aci verdi onu kullanmiyorum.
Masaj sonrasi emzirme cok daha az agrili oluyor. Bugun genel olarak daha az sorun yasadim, sutum ihtiyaca gore dengelenecek umarim surekli fazla sut uretip sagmakla ugrasmak istemiyorum. Ebe zamanla ihtiyaca gore dengelenir dedi.

Son düzenleme:
Merhaba, hastaneden eve bugün geldim ve tartıldım. Bebeğim 2750 gr doğdu. Bende sadece 3 kg vermişim. Bugün 3. gün benimde kanamam çok az. Karnımda inmedi.

Allah kolaylık versin tez zamanda kurtarsın inşallah canım bebişin senin çektiklerini hissedip gelmek ister belki kurtarır annesini sağlıkla kavuşursunuz inşallah.

Oyy kuzum ya çok geçmiş olsun kıyamam yaa. Enfeksiyonu banyo yaptırırkenmi kapmış canım ne dedi dr? Parmağı ne durumda? Ay inşallah en kısa zamanda geçer gider hepsi

Bende deneyeyim bi nasil olacak

Kizlar cevaplariniz icin tesekkur ederim, bir de bebeginizi gece her 3 saat nasil uyukudan kaldiriyorsunuz, benim oglum gece cok zor kalkiyor, altini aciyoruz, konysuyoruz, butun isiklari aciyoruz yinede uyuyor

Kizlar benim bu kızce bugûn hep uyuyo uykusundan genekde aglayarak uyaniyo sonra kucagima aliyorum susuyo emzirmeye calisiyorumònceki gibi hemen almiyo agzina veriyorum zorla bugun hayret ettim yarim saat memeyi birakmadi ama ilk zamanlardaki gibi kuvvetli emmiyo yutkunma sesi kuvvetli gelmiyo sinirlerim bozuldu bugùn hep agliyorum neden gúzel emerken boyle oldu sútúmmú azaldi yada bebisdemi bir sorun var

Bence bu kadar stres yapma sonuçta çocuk bu her günü aynı olmaz stres yaparsan sütun çekilir dikkat et

Su an icin bende 7 gitti canim 9 daha var dedigin gbi azar azar gidiyor kilolar tabi yerini doldurmazsak:)
Kanamam hastanedeyken coktu sonra hep az az oglumda da oyleydi sezaryen dogumla alakali oldugunu dusunuyorum

Bende 6 kilo gitti canım. Şuan bilmiyorum kaç kilo gittiğini

Kizlar cevaplariniz icin tesekkur ederim, bir de bebeginizi gece her 3 saat nasil uyukudan kaldiriyorsunuz, benim oglum gece cok zor kalkiyor, altini aciyoruz, konysuyoruz, butun isiklari aciyoruz yinede uyuyor
Canim ensesinin altindan azcik sık gidikla ben oyle uyandiriyordum

Reactions: D-E
Canim bebisler 40 gune kadar 40 huy degistirir derler uzme kendini o emdigi zamanlarda doyuyordur endiselenme

Benimki de kasikla yemiyor biberonla ver bak nasil yiyor
Hatta kasikla baya uğrastim ben mamanın yarısi saçılıyor zorla yediriuordum
Biberona da alışsın istemiyorum ama yarın bir daha kontrol var , eğer mecbursak yapacak bir şey yok minik sıpalar neler neler yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…