2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oy canim aglama lutfen insallah tez vakite gecer butun sıkıntılar sen annesin güçlüsün her sorunun ustunden evvelallah gelirsin boyle dusun enfeksiyon da tez zamanda gecer insallah

Sezeryan oldum. Ayaklarım bacaklarım ellerim eve gelince çok şişti. Yürümekte zorlanıyorum. Acaba yapılabilecek bir şey var mı

Ben de dogum öncesi pek ödm yoktu ellerim ayaklarım büyüdü ama öyle ödem vs olmamıştı

Salı günü sezeryan oldum ben bugün bi dikkat ettm ayaklarım benım de şiş bacaklarım felan hamileyken bile bu kadr degıldı

Corap zor giydiriyorum ya o ksdar dokunmaktan hoşlanmıyor cocuk
Almanyada bi tanidik butun çocuklarımı büyüttüm bu kolyeyle diye bana da gonderiyor
Yerim yaa demek hoşlanmıyor, prensipli çocuk
Kimi işe yarıyor diyor kimi yaramıyor diyor. Kullandım ama sanki işe yaradı gibi geldi bana, şimdi tam anlarım heralde. Önce bi gaz için deneyelim bakalım.

Canim ben normal dogum yaptim. Basta kanama fazla diye serum takildi, sonra habire serum taktilar. Doktor geldi dediki sezeryan doguma uygulanan rutin işlemi uygulamışlar, normal dogum hastamiz serum takmayin dedi. Tam 1 hafta ayaklar bacaklar eller davul gibi dolastim ki ben doguma bile nerdeyse odemsiz yuzuk takarak gittim. Serumdan kaynaklaniyor ödem

Kizlar benim sütum azaldi ya 2 gundur sagiyorum 20 cl bulmuyor napicam ben
Mama zaten yiyor ama sutum bu kadar niye azaldiki

Normal dogum yapan annelere sorum olacaktı. Ben doğumdan sneas buyuk abdeste hic cikmadm bu normal mi acaba ? İstahimda hic yok

Kızlar ben sürekli emzirme modundayım. Emzir uyut emzir uyut. Hayatımız böylr ilerliyor. Annem pzar günü gidecek. Ben diğer işlerimi nasıl ayarlıcam. Temizlik yemek toprlama vs? Sizler nasıl yapıyorsunuz

B
Kızlar ben sürekli emzirme modundayım. Emzir uyut emzir uyut. Hayatımız böylr ilerliyor. Annem pzar günü gidecek. Ben diğer işlerimi nasıl ayarlıcam. Temizlik yemek toprlama vs? Sizler nasıl yapıyorsunuz
BEnim annem bugún gitti aksama kadar melike bi uyur bi uyanik durdu emzirmeye calis gaz cikar zaman boyle gecti aksam esim gelince ona verdim kizceyi bende yemek hazirladim suan esim evde yardim ediyo ise baslayinca zorlanacam diye düsünüyorum

Normal dogum yapan annelere sorum olacaktı. Ben doğumdan sneas buyuk abdeste hic cikmadm bu normal mi acaba ? İstahimda hic yok
Yok canim normal degil. Sivi beslenmen gerekiyordu, dikislerin varsa kabiz olman iyi birsey degil dikisleri zorlarsin. O yuzden en azindan ilk bir hafta sivi beslenme onerirler. Sen nasil beslendin

Kizlar cevaplariniz icin tesekkur ederim, bir de bebeginizi gece her 3 saat nasil uyukudan kaldiriyorsunuz, benim oglum gece cok zor kalkiyor, altini aciyoruz, konysuyoruz, butun isiklari aciyoruz yinede uyuyor
Yenidoğanlar öyle oluyor canım. Benimkide öyle yapıyor. Zor uyandırıyorum. Som iki gündür ise kendiliğinden uyanıyor

Annen şehir dısındamı canım senınde? Valla bir panik hali geldi üstüme. Bir düzene otururmu acaba? Yoksa evi pislik mi götürür. Ay bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…