2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Annen şehir dısındamı canım senınde? Valla bir panik hali geldi üstüme. Bir düzene otururmu acaba? Yoksa evi pislik mi götürür. Ay bilemedim
Benim annemle arada 400 km var canim bayramdan sonra gelecek kirkimiz cikana kadar duracak ben bebis uyudugu zaman halletmeye calisacam sende òyle yaparsin her verdiginde emiyormu senin ufaklik

Benim annemle arada 400 km var canim bayramdan sonra gelecek kirkimiz cikana kadar duracak ben bebis uyudugu zaman halletmeye calisacam sende òyle yaparsin her verdiginde emiyormu senin ufaklik
Emmek ne demek sömürüyor. Sürekli emiyor. Mamadan sonra gazını çıkarıyorum 5 dakika sonra yine aranıyor. Benimde uzakta. Ben artık yanlız halletmeye çalişicam.

Doktorun tavsiye ettiği şeyler var mı? Benim bir takım şeyler vardı onları içiyorum faydasını gördüm canım
Humana iciyorum farklo bir narkaninda cayini iciyorum
Incir kayisi hurma ve en az 3 lt su iciyorum ama az su an yinede
Eczaneden malt hapi onerdiler ise yarat mi bilemedim boşa para vermekten biktim

Evet hanımlar ancak elime telefonu alabildim.
Hastane de son gecem
Yarın evde çok ararım bu konforu herhalde

Çok rahat bir sezaryen geçirdim maşallah diyeyim kendime
Ağrım sızım olması gerektiği kadar oldu
11i 6 geçe kızım doğdu
Tüplerimi bağladılar odaya çıktığımda saat 1 i geçiyordu
Çok rahat ayıldım sersemlik filan hissetmedim
Bebişim geldi gayet profesyonel olarak memeyi bir defa da kaptı
Öykü Duru ise sürekli bebişin etrafında dolandı durdu
Birkaç saat sonra ayağa kalktım yürüdüm
Birkaç tur sonra sondayı çıkarın dedim baktılar iyi yürüyorum çıkardılar
Gaz sancım da olmadı
Hatta yatakta kumandaya uzanırken pırt dedi çıktı kendi kendine
İlk gece hiç uyumadık, bebiş sabaha kadar memede durmak istedi ve istediği de oldu ,yani şu an çok uykusuzum
Sabah hemen banyomu yaptırdılar
Sonrasında daha da rahatladım
Banyo yaparken doktorum kontrole duşa geldi
Çok komikti ben su ve sabun eşliğinde sağımı solumu gösterdim
Akşam üzeri doktorum bir daha geldi ben ayaktaydım artık
Bu kadar iyi olmanı beklemiyordum ama çok sorunsuz ve kolay bir sezaryen oldu dedi
Açıkcası ben de beklemiyordum çünkü bir önceki sezaryenimde çok fazla ağrım olmuştu
Ayağa kalkmam 20 günü bulmuştu
Maşallah bunda iyiyim
Sütümün gelmesini bekliyorum ,bir de emerken rahim kasılmaları oluyor onun dışında çok bir sıkıntım yok
Elhamdulillah
En çok korkup da çaktırmadığım bu doğumumken
En rahat bu doğumum oldu
Rabbim doğuracak olanlara yardım etsin inşallah
Darısı bekleyenlerin başına

Bu arada Öykü Duru çok çok fena
Sürekli bebişin kafasını sevmeye çalışıyor
Her daim etrafında
Babamız kimse yokken kucağına alıp severken Öykü’ye yakalandı
Allah’ım ne tripler yedi koca adam
İşimiz evde biraz zor olacak sanırım
Allah Yardımcımız olsun inşallah

Yarın geçersiniz artık canım. Bezde koyu damlalar görürsen korkma, türkiyede su kaybından diyorlar ama rusyada gayet normalmiş , iki gün sonra geçiyor o da.
Evet dediğin gibi geçtik sarı kakaya, sütümde yavaş yavaş gelmeye başladı ama hala emmiyoruz iki üç çekip bırakıyo, sağarak vermeye çalışıyorum bide emmeye başlasaydı rahat edecektim

Yok canim normal degil. Sivi beslenmen gerekiyordu, dikislerin varsa kabiz olman iyi birsey degil dikisleri zorlarsin. O yuzden en azindan ilk bir hafta sivi beslenme onerirler. Sen nasil beslendin
Aslinda buyuk tuvalete cikacak durumum yok varda çıkamiyor deguljm ama bn nrinskdeno kabiz olan biri degilim herguj bir kac kere çıkari smdi cikmatincs anormal bir durum varmi die düşündüm

Kızlar ben sürekli emzirme modundayım. Emzir uyut emzir uyut. Hayatımız böylr ilerliyor. Annem pzar günü gidecek. Ben diğer işlerimi nasıl ayarlıcam. Temizlik yemek toprlama vs? Sizler nasıl yapıyorsunuz
Uyuma aralarında canım. Süpürge bile yapıyorum uyanmıyor. Günün planını baştan yapacaksın, oluyor hepsi oluyor canım.

Aslinda buyuk tuvalete cikacak durumum yok varda çıkamiyor deguljm ama bn nrinskdeno kabiz olan biri degilim herguj bir kac kere çıkari smdi cikmatincs anormal bir durum varmi die düşündüm
4.gün çıkmıştım ben canım. İstemediğini sanıyorsun ama aslında var sadece hissizlik yaşıyorsun. Ben idrarım geldiğini de hissetmiyordum. Ara sıra kendim gidip yapıyordum. İlk tuvaleim olduğunu hissettiğimde öyle sevinmiştim ki ))))

Nasil anlasildi canim enfeksiyon oldugu?
Zaten akıntısı vardı cnm. Daha önce 2 kere gitmiştik doktora canım. Perşembe'ye kadar geçmezse gelirsin demişti. Düne kadar yoktu. Bugün sabah banyo yaptırdık. Öğleden sonra akmış yine. Çocuk doktorumuz izinli imiş. Diğerine götürdüm. Enfeksiyon kapmış dedi. Göz damlası verdi göbeğe damlatacakmışız. Ve eve geldiğimden şu saate kadar inanılmaz huysuzda.

Oyy kuzum ya çok geçmiş olsun kıyamam yaa. Enfeksiyonu banyo yaptırırkenmi kapmış canım ne dedi dr? Parmağı ne durumda? Ay inşallah en kısa zamanda geçer gider hepsi
Zaten akıntı vardı cnm. Takip ediyordum. Dün durmuştu. Durup tekrar başlamazmış. Banyo için bişey demedi. Ama yaptırabilirsiniz demişti öncesinde. Parmağı iyi çok derin değil. Gitmişken onu sormayı unuttum. O kadar çok ağladı ki deniz

Insallah en kisa zamanda gecer canim benimde sûtûm azaldi niye anlamadim bormalde busaatlerde emzirirdim simdi kizcem meme istiyo sùt yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…