2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tam gözüm kapanırken yazdığını gördüm mutlu oldum canım. Çok şükür iyi olmana çok sevindim. Ben de endişe ediyordum malum 4.sezeryan ama yanılmış olmamıza mutlu oldum. Çok öpüyorum sizi.

Oy canim aglama lutfen insallah tez vakite gecer butun sıkıntılar sen annesin güçlüsün her sorunun ustunden evvelallah gelirsin boyle dusun enfeksiyon da tez zamanda gecer insallah
Teşekkür ederim kuzum, zaten Deniz tüm gün yırtındı bana ağlamaya sıra gelmedi. Uyumadı da. 3 haftadan sonra bebeklerde kolizm oluyor dedi doktor ama tabi ben göbekten mi huysuz oldu filan derken paşa hiç uyumadan bu saati yaptı. Umarım geçer bir an önce.

Allah kolaylık versin tez zamanda kurtarsın inşallah canım bebişin senin çektiklerini hissedip gelmek ister belki kurtarır annesini sağlıkla kavuşursunuz inşallah.
İnşallah gelir bi an önce ama kasilmalar sirasinda olan sancılar disinda hicbiseyim yok bakalim bu gidisle bayrami bile hamile olarak geciricem gibi geliyo 40+2 olduk

Ay kızlar yine ben başınızı sisirmeye geldim bu kadar takıntılı olduğum için kendime çok kızıyorum ne var biraz relax olsam olmuyor olmuyor ya kocamın da basının etini yiyorum adam bir gün yeter artık diyecek
Benim kv. Hamileliğimin başından beri ben anlamam birşey almam senin annen anlar o halleder deyip durdu bende tamam dedim herşeyi hallettik şimdide laf yiyecek diyemi tutuştu nedir ikidi kocasına sorduruyor birşey lazım mı alalım diye bu akşam eşimi çağırdılar konuşmaya beni çağırmadılar eşime demişler ne eksik esimde demiş simdimi geldi aklınıza KV. Tutturmuş bebek arabasını ben alcam diye bende dedim ki benimde bir gururum var onca lafı saygısızlığı sineye çekip nasıl giderim onunla bebek arabası almaya dedim tabi eşimle ters düştük

İnşallah gelir bi an önce ama kasilmalar sirasinda olan sancılar disinda hicbiseyim yok bakalim bu gidisle bayrami bile hamile olarak geciricem gibi geliyo 40+2 olduk
Cnm bn normalde cuma gunu suni sanciyla dogum yapacktm. Ama sali gunu aksam birden bire sancm tuttu ki yalanxi sanci falanda cekmedm bn. Esime gidelim dedm hasteneye nstey grmek.icin gttim ki doğum cantasini bile almamstm yani. Ebe acikljk varmi die bakti tam üstümu giyinirkn suyum gldi sanci 100lerde . Herseg anlik oldu anliyacagin ve boyle anlatanlarada sasip kilirdim bana ole bisey olmaz derkn smdi oglusumla uğraşıyorm.. bnde baha stres yapmstim ama bebis bebis glmk istediği zmn gliyor :)

Kızlar geceleri bnm kiz emmiyor.gunduz memeden dusmuyor gece emmiyor ancak 5 dk.ne ypsam sağıp vermek disinda care yok sanirim.var mi boylr olan bebek

Hayirli olsun ♡♡♡

Kizlar ii geceler benim bir derdim var cok panik ve korkagim ozellikle genzine sut kactiginda kotu oluyorum en ufak ses cikardiginda boguluyor saniyorum suan annemdeyim onla gece kaliyoruz ama eylul basi evime gitmek istiyorum sizce tek bakabilirmiyim onerecegini kitap sitr varmi cesaretlenmem gerek

Kasik biberonla denedim bugun ikisinin arasında onlada saçıyor ama direkt kasikla yediği gibi degil
P Pikapii eğer biberona geçmeniz gerekirse medela calma biberon alın kızlar memeyi biraktirmiyor. Benimki avent natural yüzünden memeyi bırakıyordu

Humana iciyorum farklo bir narkaninda cayini iciyorum
Incir kayisi hurma ve en az 3 lt su iciyorum ama az su an yinede
Eczaneden malt hapi onerdiler ise yarat mi bilemedim boşa para vermekten biktim

Malt hapi ise yariyor benim hiç gelmeyen sutum malt hapindan sonra az az gelmeye başladı insallah seninki coşar. Ben GNC Brewest Yeast 500 kullanıyorum

Kuzum bunun kitabı yalnız kalmak aslında. Yalnız kaldığında sana cesaret gelecektir .)

Al benden de o kadar, bende çok paniğim. Neden böyleyiz acaba

Benim oğlan yine kendini bi tarafa topladı karnım taş gibi oldu yarım saattir onunla uğraşıyorum nefesim kesildi resmen ateş bastı

Kıyamam yavrum yaa canı acımıştır. Nasıl bir akıntıydı canım? Benim oğlanında göbeğini temizlemiştim gene kan var sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…