2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah gelir bi an önce ama kasilmalar sirasinda olan sancılar disinda hicbiseyim yok bakalim bu gidisle bayrami bile hamile olarak geciricem gibi geliyo 40+2 olduk
Hakkınızda herseyin en hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinde bebiş az daha sabır.

Canimcim bunu aşmak için kitap ya da internet sitesine gerek olmadığını dusunuyorum. Sen yaparsın. Hiç korkma ve panik olma. Tek başına kaldığında yapabildigini göreceksin Sadece yapabileceğine inan

Ben 8 kilo alarak doğuma girdim , oğlum 3200 doğdu, eve geldim tartıldım 3,5 kg gitmişti sadece . Ama hamileliğim süresince yaşamadığım kadar ödem hastanede yatarken oldu , biraz daha yatsam ayaklarım patlayacaktı. 10 gündür hiç tartışmadım aklıma bile gelmedi bütün tartıldım 2,5 kg daha gitmiş geriye 2 kilom kalmış. Bence senin de ödem durumun vardır ve bu etkilemiştir kilo kaybını biraz vakit geçsin asıl gerçeği o zaman görcez

Sezeryan oldum. Ayaklarım bacaklarım ellerim eve gelince çok şişti. Yürümekte zorlanıyorum. Acaba yapılabilecek bir şey var mı
Bol bol yürümek ve su içmek , yürüdükçe kaslar çalışacak ödem azalacak. Oturuyor ve yatarken de bacağın altına bir iki yastık koyabilirsiniz o da biraz rahatlatır

Bol bol yürümek ve su içmek , yürüdükçe kaslar çalışacak ödem azalacak
Kasik biberonla denedim bugun ikisinin arasında onlada saçıyor ama direkt kasikla yediği gibi degil
bizimkinin de aynı ultrasonsak gibi eller hep suratında yedir yedirebilirsen bir iki kere vermeye çalıştım döke döke birkaç aldı sonra ağzını kapadı açmadı

Yalnız değilmişim çok su içtim bence tuvaletim gelmiştir şimdi diye lavaboya gidiyordum

Gözünüz aydın hayırla buyutun inşallah bende kızımın adını Sare koycam doğarsa şayet kendisi içerde yaşamayı pek sevdi galiba ki gelmeye hiiic niyeti yok

Canimcim bunu aşmak için kitap ya da internet sitesine gerek olmadığını dusunuyorum. Sen yaparsın. Hiç korkma ve panik olma. Tek başına kaldığında yapabildigini göreceksin Sadece yapabileceğine inan
Disardanda yorum.bu yanliz kalmak gerek haklisiniz galiba yanliz kalana kadar panik devam edecek

Kızlar geceleri bnm kiz emmiyor.gunduz memeden dusmuyor gece emmiyor ancak 5 dk.ne ypsam sağıp vermek disinda care yok sanirim.var mi boylr olan bebek
Merhaba ben temmuz annesiyim .Ilk zamanlar sizin gibi bebeğimi uyandiramiyordum Acliktan sarilik oldu .Islak pamukla yüzünü, ensesini,ayaklarinu silmeyi deneyebilirsiniz. Cenesine yanaklarina dokunup uyarabilirsiniz .Simdi uyanmiyorlar sonra da uyumuyorlar .Biz gece 3 ten beri uyanigiz .Az ocne yarim saat uyudu geri uyandi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…