2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde değildik ama mecbur kldim bi yerde cunku gun icinde onu birakip gitme sansim yok alinacklrda vardi.
Bence de eve kapanma cik gez.lohusalik cok farkli birsey cunku hayatin degisiyor.o yuzden kndini ve bebegi hep mutlu tut.
Senin dogum ne zmn?
Cuma sabahı oldu doğumum canım. Bir günlük oldu kuzum

Herkese merhaba. Teyzeler ve kardeşler benim kuzum da geldi. Perşembe günkü belirtiler doğru alarmmış, cuma sabahı 7.13te kavuştuk, şimdi yanımda mis kokulu bir kuzu var.
İnşallah birazdan da evimize gideceğiz.

Eklentiler

• A7D3B604-E121-4A37-A1C0-7FD76A7A95BD.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 98

Kitap değil kuzum annelik iç güdüsü ile halledeceksin her şeyi
Sakınan göze çöp batar ,Allah’a emanet bebişlerimiz bize
Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ama çok panik ve pipirikli olmamak lazım.

Hayırlı olsun canım gözünüz aydın
Bebişin senin sarışın halin gibi
Karma bebiş olmuş

Sarı leke olmuştu kuzum hep zıbını, göbeğinin içi de böyle sümüksü ve sarı idi.
İnşallah tez zamanda iyleşir kuzum kıyamam ya bukadar küçükken böyle şeyler olunca insanın canından can gidiyor sanki. Benim oğlanında sağ gözünde iltihap oluşmuştu gördükçe içim parçalanıyordu damlayla falan geçti çok şükür.

Maşallah kuzuya gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün.

Annem dün akşam gitti. Başından beri geceleri hep kendim ilgilendim.sıkışınca eşimi uyandırdım. Ama gün içinde çok huysuzlaştığında elim ayağıma dolandığında hep annem müdahale etti. 2 gündür de ekstra huzursuz, memede bile durduk yere ağlamaya başlıyor. Hem de yırtınırcasına. Göbek de enfeksiyon olmuş. Ben zaten panik, yalnız değilsin yani kuzum. Bir şekilde baş edeceğiz Allah'ın izniyle

Sağol canım benim, umarım geçer. Çok huysuz birde, o huysuzlandıkça göbekten mi diye bende panik oluyorum. Ama sanırım 3 hafta sendromları bunlar. Uyku yok bol ağlama var

Bende diyorum ama korkuyorumda bunu asmam gerek cunku eve gittigimde daha fuzenli eve kaliteli hayatimiz olacak eminim
Merak etme canim srn annesin herkesten iyi bakarsin
Ben annemlere vermeye korkuyorum bogazina kacirilar diye benden tecrubeliler aslinda ama kacinca onlarda hemen bana veriyorlar
Kendi tırnağımi kesemem atlasinkini kesiyorum
Kesinlikle duzen konusuna katiliyorum biz sicak diye klimali salonda yatıyorduk e tabi tv acik kapatin herkes sussun vs olunca rahat olmuyor cocuk 2 saat bilr uyumuyordu gece
Simdi yatakmodasina gectim 22 dedimi en gec uyutmus oluyorum cocukda rahat uyuyor bizde rahat ediyoruz

Ayyy masallah o yanaklar nee cok sukur gozun aydin sen nasilsin

Maşallah Maşallah bu ne güzellik böyle. Rabbim esirgesin canım.
P.s. eşine benziyor

Masallah sen yol katetmissin darisi bize insallah bizde yarin odalarimizi ayiriyoruz annemle :) gunduz yapiyorum ama korkuyorum yani annem uzaklasinca bisi olucak saniyorum

Tabiki canim cocugun duzeni yok ninca sevmek istiyorlar vakit geciriyorlar duzeni bozUluyor mesela surekli emziriyorum ama ona ragmn ac kaliyor yavrucak mama verme diyorlar vermedimmi surekli uyaniyor bende isterim yetsin ama olmuyorsa zorlamamnin anlami.yok

Maşallah canım çok tatlı yavrun Allah analı babalı büyütsün hayırlı uzun ömrü olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…