2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım benim, umarım geçer. Çok huysuz birde, o huysuzlandıkça göbekten mi diye bende panik oluyorum. Ama sanırım 3 hafta sendromları bunlar. Uyku yok bol ağlama var
Sabredecez mecbur kuzucuklar büyüyene kadar evhamlarla. Benim oğlum dün çok huysuzlandı ama şükür gözü baya bi düzeldi. Dr göbeği için birşeyler verdi değilmi? Hiç düzelme yokmu

1 aylik olduk bnde temmuzda dogurdum canim.sarilik yok onu atlattık ilk hafta cok sukur..bu huya yeni dadandi..sizin bebek ne kdarlik oldu.mama veriyor musunuz?

Yemyesilbirdeniz canim bebeğinin göbeği sulaniyor mu sorun ne? Bizim de dustukten snra ortasnda yuvarlak et gbi birseu vardi doktor bu sulanma yapar dedi gumus nitrit cubuktu sanırım kibrit copu gbi onunla 3 kere yakti ve gecti birde kolonyali pamukla tampon yptim bikackere doktor soylemisti.
Sizin sorun da aynisi mi bilmiyorum ama yazayim dedim.eger sorun buysa bu cok huzirsuz etmemisti bnm kizimi.

1 aylik olduk bnde temmuzda dogurdum canim.sarilik yok onu atlattık ilk hafta cok sukur..bu huya yeni dadandi..sizin bebek ne kdarlik oldu.mama veriyor musunuz?
32gunluk .Evet mama veriyorum. O zaman cok takılma bu dönemde daha derin ve uzun uyuyorlarmis.Benim tosbik hic bir zaman sevmedi uykuyu

Selam kızlar buyün 3. Günümüz bebişle adını Umay koyduk . Çok tatlı küçücük bi kızım var pembiş yanaklı. Yalnız bi sıkıntım aşırı gaz var bende ya midem sürekli gaz topluyor var mudur buna bi çare ey analar. Bir tek ben mi böyleyim gazman gibiyim ya

Psikolojim yerle bir oldu ya gece uyuyamadım zaten akşam da morelim bozuktu hüngür hüngür ağlamak istiyorum. Bebek karnımda yukarı doğru toplanıyor karnım sertleşiyor kanepede oturur vaziyette uyumaya çalıştım olmadı kaburgam ağrıdı hep kızlar acaba benim doğum mu yaklaşıyor niye böyle oluyor birde anlamadığım yukarı doğru toplanması kaburgama mideme baskı oluyor hep

Ben gazimi yûrúyerek attim benimde ilk 2 gún acayip gazim vardi ve gaz agrim vardi hastanede bolca yúrûdûm evdede devamli hareketle atlattim dene istersen

Canım senin bahsettiğin aynı işlem iki kere yapıldı. Akıntı durup tekrar başlayınca dün doktora götürdüm. Enfeksiyon dedi sebebi göbek mi bilmiyorum ama çok huysuz

Bazen cocyk doktorlarini dinlememek lazim en sonki muayenede bana artik 2 saatte bir uyandirip emzirmene gerek tok o aglayarak sana aciktigini belli edecek bazen yarim saatte bazen 1 saatte bazende geceleri 5 saati bulan uykulari olacak uyandirmaya calisma dedi bende 2 gyn onun dedigi gibi yaptim benim kiz gece 1 de emip uyudu sonra 5 e kadar ses soluk yok sonra agliyo bende veriyorum sonra baktim benim sùt kanallari tikaniyo pompaylada saginca sùt cogaliyo dún gorúmcem sen doktoru dinleme ver her saat basi dedi bende dún gece 2 saatte bir uyandirdim sabahta aynisini yaptim tikanma sorunum falan kalmadi hem kizcem eskisi gibi iciyo hemde sûtúm eskisi gibi uzun oldu biraz hakkinizi helal edin benim gibi yapan varsa yapmasin diye yazdim canlar

Benimde ara ara karnım taş gibi oluyor hormonlar zaten alt üst hep ağlamakliyim sadece karnım değil kuyruk sokumumdaki kemiğim çatı kemiğim belden aşadaki bütün kemiklerim ağrıyor sabır sabır sabır diyorum

Aynen bende sabır diyorum sırtım kalçam hep ağrıyor bugün 38 haftalık oldu bu akşam doktor kontrolum de var bakalım artık ne zaman gelicek bizim ki

Sabredecez mecbur kuzucuklar büyüyene kadar evhamlarla. Benim oğlum dün çok huysuzlandı ama şükür gözü baya bi düzeldi. Dr göbeği için birşeyler verdi değilmi? Hiç düzelme yokmu
Göz damlası verdi göbeğe damlatmak için daha iyi görünüyor. Ama benim bu oğlan çok huysuz memede bile ağlıyor. Emiyor emiyor sonra basıyor yaygarayı. Valla anlamadım bende.

Göz damlası verdi göbeğe damlatmak için daha iyi görünüyor. Ama benim bu oğlan çok huysuz memede bile ağlıyor. Emiyor emiyor sonra basıyor yaygarayı. Valla anlamadım bende.
Gazi vardir yada karni agriyordur canim benim kizda normalde cok sakin gazi ve karin agrisi oldumu gaz cikarana yada kaka yapana kadar huzursuz oluyo ve agliyo

Kizlar ben şimdi bu kuzuyu ilk defa mendim banyo yaptiracam ama bir túrlú cesaret edip baslayamadim yikamaya biraz korkuyorum sanki

Kizlar ben şimdi bu kuzuyu ilk defa mendim banyo yaptiracam ama bir túrlú cesaret edip baslayamadim yikamaya biraz korkuyorum sanki
Korkma cnm sen annesjn ve en iyisinj yapacaksn ki yaparsın da.. biz daha o fasila gecemedk ama ilk yikama isini esimle esimle yaparım

Kuvette yiksyacksan korkma canim.yatır kuzuyu evirip cevirme agir agir suyu vucuduna dok o hoslndikca kafasını yikarsin..korkutmadan yika bi aglarsa hep aglar.sakin olursa sakin sakin yikarsin.suyu seviyor mu

Herkesin Doğum belirtisi farklı olabilir ama bende de karın sertleşmesi en büyük belirti oldu, gece karnım sertleşti midemin üzerine toplandı gibiydi ertesi gece suyum gelene kadar karnım hep taş gibiydi hiç yumuşamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…