2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kuvette yiksyacksan korkma canim.yatır kuzuyu evirip cevirme agir agir suyu vucuduna dok o hoslndikca kafasını yikarsin..korkutmadan yika bi aglarsa hep aglar.sakin olursa sakin sakin yikarsin.suyu seviyor mu
Ruh haline bagli canim bazen hic aglamiyo bazenende kopariyo yargarayi bakalim bugyn be olacak

Cuma sabahı oldu doğumum canım. Bir günlük oldu kuzum
Gözün aydın belirtiler doğruymuş demekki, hep diyolardı Doğum olacağı zaman anlıyo insan farklı belirtiler yaşıyosun diye öyleymiş gerçekten insan doğuracağını anlıyo. Allah analı babalı büyütsün

Kizlar ben şimdi bu kuzuyu ilk defa mendim banyo yaptiracam ama bir túrlú cesaret edip baslayamadim yikamaya biraz korkuyorum sanki
Bende çok korktum ama hep başkalarından medet umamıycaz mecbur yapıcaz dedim ve yaptım . Çok panik yapmamaya çalış zaten evladında sana yardımcı olur ellerinde sakinleşirsin. Başına dökerken ağlamadığı an dökmeye çalıştım ben zaten sakinken döktüğünde ani nefes almayacağı için ağzına burnuna kaçma durumu olmuyo. Başına döktükten sonra da elimle yüzünü burnunu temizledim sıkıntı çıkmadı hiç. Hadi bi cesaret biz bunları doğurduk hemde ne güzel yıkarız

Yok yavrucum bu öyle bişey değil bak sabah 5 ten beri 15 dknın üzerinde dalmadı uykuya. Uykusu var uyumuyor.
Aynı durum bugün bizde de vardı. 5 te bir uyandi. Uyudu sandim yataga koydum 5 dk sonra gozlerini acti. Kac kere bu sahneyi tekrarladim hatirlamiyorum :)) Sabrettim beboş pes etti yoruldu ve uyuyor

Aynı durum bugün bizde de vardı. 5 te bir uyandi. Uyudu sandim yataga koydum 5 dk sonra gozlerini acti. Kac kere bu sahneyi tekrarladim hatirlamiyorum :)) Sabrettim beboş pes etti yoruldu ve uyuyor
Yalnız değilim yani :) umarım bizimki de pes eder. Hayır altında sebep arıyorum o daha çok yoruyor. Süt mü Yok aç mı bir yerimi ağrıyor.

Merhaba teyzeler nasilsiniz gorusmeyeli?dogum yapan bekleyen herkesi kucakliyoruz.yuzumuz boyle oldu.ne yapmali ne etmeli bilen var mi?
Memeden kaynaklaniyo canim emerken sút geliyo ondandir benim kizceninde çenesinin alti bòyleydi emdirirken mendil kiydum birde bepantol pişik kreminden sûrdúm gecti

Göz damlası verdi göbeğe damlatmak için daha iyi görünüyor. Ama benim bu oğlan çok huysuz memede bile ağlıyor. Emiyor emiyor sonra basıyor yaygarayı. Valla anlamadım bende.
Benim oğlanda bazen durduk yere birden bağırıyor ağlıyor ama çok kısa sürüyor gaz sancısı var galiba bilmiyorumki

Merhaba teyzeler nasilsiniz gorusmeyeli?dogum yapan bekleyen herkesi kucakliyoruz.yuzumuz boyle oldu.ne yapmali ne etmeli bilen var mi?
Allahım nasıl tatlı uyuyor maşallah. Canım çocuğu çok öpünce böyle oluyor diye biliyorum ve krem süren görmüştüm bu öpmektenmi oldu acaba? Geçmiş olsun

Maşallah ne arada geldi bu kuzu :) çok hoş gelmiş annesi Alkah sizlere bağışlasın ömrü bahtı güzel olsun :)

Teyzeleri bizim sarılığımız sınırdaydı ve maalesef gerileme yok, doktor fototerapi önerdi bütün yattık 24 saat fototerapi alcaz, içim parçalanıyor onu öyle görünce ama inşallah en kısa zamanda atlatırız , sık sık emzirmeye çalışıyorum ama başka sarılık için önerisi olan varsa alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…