2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kayın valide aradı az evvel. Annem yarın gideceği için onlarda kalalım istiyor. İstersende akşamları gidersiniz diyor. Ama illaki lohusa yanlız bırakılmaz korkarım hergün onlarla olmamızı istedi. Bende istemedim tabi. Bebek için en güvenilir ortam kendi evi yatağı dedim dısarı çıkması uygun olmaz dedim. Siz gelin hergün 2 3 saat bizimle kalın vakit geçirin dedim pek yanaşmıyor ama. Baya bir diretti. Bende en sonunda artık biraz yanlız kalmak istediğimi söyledim. Annem ablam yeğenemim beraber kaldık bir süre. Evvelsi günde mevlüt yaptık çok bunaldım açıkcası. Ama zaten bebek içinde en doğrusu kendi evi söylüyorum anlamıyor. Eşime yazdım o da haklısın nasıl istersen öyle olsun dedi. Nasıl kurtulabilirim ben bu işten? Baya diretecek heralde? Sarılık atlattık hastanede yattık evim dısında bir yerde kalmak istemiyorum yaa

Cnm ne güzel kolay bi doğum olmus maşallah bundan sonrada hersey daha kolay olsun inş. Öykü biraz daha zorlar sizi ztn bebek değil ablalari daha çok zorluo ama alisicak merak etme

Canin esmer seker veriyorum gunde 2-3 kez 3 cay kasigi ilerlemedi en azindan ama halada tam gecmedi kac cikti sonucunuz gecer insallah annesi uzulme

Bizde yattıık canım geçen hafta. Kaç çıktı değer? 2 saatte emzir ve mama ver süt azsa daya mamayı.

Kesinlikle taviz verme duzen kurmaniz icin evinde yerini bilmesi lazim yanasmiyorsa gelmesin dogurabildiysen bakabilirsinde gidip orada huzursuz oldugunla kalacaksin onu gectim cidden dogru yerden girmissin olaya bebeginin yeri evin destek olmak isteyen gelsin evinde destek olsun sana kocanda arkanda zaten diyecegini demissin.

Ben de aynı durumdayım , doğumdan beri gaz bombası gibi dolaşıyorum, yediklerim normal şeyler ama ben üşütmekte şüpheleniyorum çünkü çıplağa yakın dolanıyorum evde

Kizlar ben şimdi bu kuzuyu ilk defa mendim banyo yaptiracam ama bir túrlú cesaret edip baslayamadim yikamaya biraz korkuyorum sanki
Canım benim annem var ama kendim yaptırmaya alışayım diye hep kendim yaptırmaya çalıştım annem sadece sonra ortalığı topladı, alışıyor insan hiç korkma bence

Merhaba teyzeler nasilsiniz gorusmeyeli?dogum yapan bekleyen herkesi kucakliyoruz.yuzumuz boyle oldu.ne yapmali ne etmeli bilen var mi?
Canım allah bağışlasın , atopik dermatit denilen alerjik bir cilt rahatsızlığı var , fotoğraftan ona benzettim , çocuk doktoru sizi yönlendirir doğru şekilde zaten benimki sadece fikir

Humana natal stille cay. Galactago damla. Bol su, tatlı protein ağırlıklı beslenme dedi bana canım. Çay ve damla bende iyi geldi. Sütüm arttı diyenilirim devam edeceğim
Damla ne damlasi canim bitkiselmi bebege bi zarari yoktur degilmi biz nerden bulabiliriz

Canim.ne kadar emzirirsen emzir demekki sutun yetmemis keske mama takviyesi yapsaydin

Zaten kanamam devam ediyor, sürekli pet değiştiriyotum acayip terliyorum. Evde nerdeyse çıplak gezecegım. Kayınpeder olacak orada kapalı giyinmem lazım. Ev dısında zaten hiç rahat eden bir insan değilim. Sen gel diyorum bayram öncesi işlerim var diyot. Hem dedeside çok görmek istiyor diyor. İstiyorki orda kalalım çok düşkün torununa deli oluyor. Ne derse desin arabaları var her akşam üstü gelsinler yemek yapsınlar babası gelene kadar destekse destek.

Canim.ne kadar emzirirsen emzir demekki sutun yetmemis keske mama takviyesi yapsaydin
Mama takviyesi yapmayı istemedim doğru ama kaç kere mama vermeye çalıştım hala da çalışıyorum , sütüm yetmiyor olabilir de altta yatan farklı durumlar da olabilir zaman gösterecek

Merhaba teyzeler nasilsiniz gorusmeyeli?dogum yapan bekleyen herkesi kucakliyoruz.yuzumuz boyle oldu.ne yapmali ne etmeli bilen var mi?
Maşallah sana güzellik. O kızarıklık bizde de oluyor, şekeri azaltınca azalıyor, bazen yanakta bazen alında çıkıyor. Ben bir şey yapmıyorum canım.

Kaç günlüksünüz canım?

Evin en rahat yer canim gitme bir yere bisey olmaz ya 40im cikana kadar sadece 15 gun destek aldim yanimdalardi onun disinda hep yalnizdim simdide bayramin ilk gunu gidecek yanimda kalanlar ustelik bu kez 2 cocukla yalniz kalicam hicde korkmuyorum eminim herseyi yaparsin sen en rahat yer evin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…