2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bana gülmeyin ama sorucam bnm opazartes lohusa kontrolum var tatil olduğu icin gtmekde biraz gec kaldim baska doktora gidicem dr.m izinde. Nese smdj bn kontrole gidince nolck doktor neyime bakivak allttan muane olucam mi ve bebeği mi goturmeme gerek varmi. Saygılarr

bana da demişti bir ay sonra görüşelim senle diye. Görüşüp ne yapcaz acaba düşünüyorum ))))

Canim dogumun nasil oldu bilmiyorum. Benin sezeryandi ve 1 hafta sonra kontrole gittigimde, doktor sadece yarama bakti, alttan bakmadi.

Kızlar merhaba bugunler de pek müsait olup giremedim takip edemedim misafir vardı bayram falan baya yoğun geçti 38+6 oldum hala bi belirti yok hiç kasılma yalancı sancı falanda olmadı bende bu bebeğin gelmeye niyeti yok galiba korkuyorum son haftaya kadar gelmiycek suni sancı vericekler diye ama şöyle birşey yaşıyorum bir haftadır komple belime bir kramp giriyor böyle omurilikten belime doğru giriyor olduğum yerde kalıyorum ama öyle bir canım yanıyor ki kan beynime sıçrıyor. Benim omurilikte eğrilik var sırtıma yuk bindiği için olabilir mi bu kramp acaba ya onu merak ediyorum :/

Kızlar unutmadan söyleyim. Sağlık ocağına gideceksiniz ya, bebeler için bedava d-vit veriyorlar. ben eczaneden aldım. Sağlık ocağından verileni banyo sonrası bebe yağına damlatarak vücuduna masaj yapıyorum. Kemikleri güzel geliştiriyor. Biraz daha büyüsün susam yağı kullanacağım o da kalsiyumla zengin.

Benim yarama ve karindan rahime bakti kuculmus kanama alani cok az kalmis demisti

Canim bana agiza damlaton demislerdi

Nane çayını nasıl yaptın canım? Bide popoya zeytinyağı nasıl aktardın :))
Canım eşimin anneannesi bi fıstık içini zeytinyagina batırın çocuğun poposuna yarısı girecek kadar itin ve çekin demiş başta içine kaçar falan diye korktum ama ise yaradı şükür.Bide kulak çöpü nü zeytinyagina batırıp hafifçe ittirebilirsin.Nane çayı ise sancıyı azaltıyor 1 kahve fincanı suya 1 çay kaşığı kuru nane ekleyip üzerine 2 çay kaşığı şeker ekleyip kaynatiyosun soguduktan sonra süzüp 2 yudum bebişe veriyorsun. Bide yengem söyledi onunda 9 aylık bir oğlu var oda anason kullanmış hem uyutuyomuş hemde gazını çıkarmasına yardım ediyormuş

D Doga27 normal Doğum bekliyorsan vakit saat gelince gelecek zAten
Neden evhamlaniyorsun ki ?
Suni sancı da sezeryan da dünyanın sonu degil
Bence bunları kötü diye kafaya şartlarsan ve bublarla karşı karşıya kalırsan daha cok zorlanırsın
Yarın 40-0 olcam benim de yok Doğum belirtim ama zaten 42 ye kadar yolu var
Yalnızca hareketlerini takip ediyorum o kadar
Bence kendini rahat bırak o geleceği zamanı bilir

D vitamini ile ilgili bana doktorumuz kendin 6000 unitelik takviye kullan senin sütünden yeterli olan çocuğa geçer böylelikle ikinizde faydalanirsiniz dedi ama daha önce hiç böyle birşey duyan var mi??? Ben başladım takviye kullanmaya ama içim pek rahat degil.. alıp bebeğe takviye versem de d vitaminin fazlası zarar hiç bilemedim nasıl olacak....

Aldılar, ama sağlık ocağında da alıyorlarmış
Benimde geç kalmıştı ikinci sağlık ocağındaki hemşire direk Sağlık Bakanlığına işte bu kanların gittiği yeri aradı temiz sonuçlar falan denince ikinciyi almadılar ama benim doğduğu gün hastanede almadılar işte alsakta sağlık ocağından isteyecekler falan dediler sonra sarılıkdan yatınca İstanbul’da aldılar

İyi bir Bilgi verdin canım bende kullanayım vitamin başka kullanıyorum sağlık ocağındakini öyle yapayım ama bide benim oğlanda Bebek yağı alerji yapıyor ne kullanayım sence yağladıkdan sonra kurulama falan yapılıyormu

Minik kuzular sen ilkinde mama kullanıdığın için sana sorayım başka bilen tecrübeli arkadaşlarda varmı hatırlamıyorum ben şimdi sadece mama veriyorum 1 eylülde 2 aylık olacak kaç cc vermeliyim çok güzel gelişimi vardı dktru bana kozayı obezmi yapacaksın falan diye şimdi resmen zayıfladı çoçuk 60 ya 70 cc yapıyorum yaklaşık 3 saatse az mı oluyor netten bakıyorum bayağı az gibi ama bu dktra niye böyle yapıyor anlamadım başka bir dktra götürmem lazım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…