2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar size bir sey soracam şimdi benim sipa uyumanin derdine emmedi benim g9gyslerimde cok sertlesmisti bende sagdim 5 6 dakika sagdim iki gögsûmden 150 cc çıktı bir ògúnlük bu miktar iyimi sizce

Kizlar size bir sey soracam şimdi benim sipa uyumanin derdine emmedi benim g9gyslerimde cok sertlesmisti bende sagdim 5 6 dakika sagdim iki gögsûmden 150 cc çıktı bir ògúnlük bu miktar iyimi sizce
Maşallah iyi canım bende ben bir öğünde 2 aylık olacak 60 cc mama veriyorum ama artırıcam az geliyor herhalde

Eczaneden de aynısımı aldın? 50 milyon olan ilaç değil mi bahsettiğin?

Maşallah iyi canım bende ben bir öğünde 2 aylık olacak 60 cc mama veriyorum ama artırıcam az geliyor herhalde
Canim 150 cc hepsini icmedi uyurken biberonla verdim artik 60 cc icti ben biberonun ucunu dùzeltmek için çikarmistim agzindan birdaha almadi 60 cc doymuşmudurki 27 gúnlùgùz

Aynen ben tuvaletteki çöp kovasini kaldırıp yerine bunu koydum canım. Şimdiden güle güle kullan :*
cok sagol kuşum❤

evet canim eylulde buralar oyle hemen sogumuyor,3 tane yenidogan kisa kollu alayim,penye battaniye 2 tane var.birini ayrı almistim,diğeri de hastane çıkışının battaniyesi.hastane çıkışı 0-3 aylikti. 2 penye 1 kalin 1 tane de elyaf battaniye almistim.olmazsa 1 battaniye dahaa alirim

Canım ebebekten bir şeyler alacaksan kargo bedava iken, orda 3.99a 4cift çorap var beyaz. Çok tavsiye ederim, 2 tane ondan almıştım, 2 tane de 3lü başka firma. Sırf o beyazları giydiriyorum
şimdi baktim sen diyince kuzu, hellobaby 4 lu corap diyo.tamam aliyorum ondan da simdi.cok sagol bebeeeemmm❤❤❤

Canim mama kutusunun uzerinde ne kadar yaziyorsa ben onun yarisini veriyordum hesabima gore 4 saatte bir verilmesi gerekiyor mamanin bir gunde ben 2 saatte 1 ayina gore kutunun uzerindeki miktarin yarisini veriyordum

Yeterli herhalde canım 27 günlük için 60 cc yesin büyüsünler çabuçak bu zırtolar:)))
Evet canim yesin ve búyùsùnler uyanikken sorun degilde uyuyunca benim inat sipam kendi acikip uyanmayinca almiyo memeyi bide bugyn banyo yapti 3 saat oldu uyanmiyo memetide kabul etmedi bende sagdim soktum agzina

Biliyorum hepiniz bebeklerinizi kucağınıza aldınız. Okursanız sevinirim destekçim kimsem yok.
Benim sorunlu bir gebeliğim geçiyor. Erken Doğum derken aynı anda gelişim geriliği var dediler başka hastanede. Daha sonra orada ayrıntılı ultrasona girdim fark 2 haftaydı. Hastaneden çıkışım yapıldıktan sonra başka radyoloğa gittim orda da 12 günlük gerilik çıktı ama doktor sağlıklı olduğunu söyledi. Radyoloji kontrolünden 2 hafta sonra doktorum izinden döndü raporları ona götürdüm. O da sorun olmadığını nst ve suyun iyi olduğunu söyledi. Ama fark 5 haftaya çıkmıştı. 37 haftalık olmam lazımken 33+5 çıkmıştım.
Az önce Google’dan araştırdım siimetrik gelişim geriliğini kromozom bozukluğu falan bir sürü şeyler okudum. 2’li testim detaylı ultrason da falan sorun çıkmadı. Doktorlarda bir şey demedi içim içimi yiyor Doğum da yapamadım. Kendi kendime diyorum ki sağlıklı olsa haftasına yakın olsa doğmaz mıydı bu zamana kadar?
ağlamaktan harap oldum. Destek olacak kimsemde yok. Eşim çalışıyor evde değil. Etrafınız da yaşadıklarımı yaşayıp sağlıklı Doğum yapanlar oldu mu acaba?

Yeterli herhalde canım 27 günlük için 60 cc yesin büyüsünler çabuçak bu zırtolar:)))

Canım senin mama olayı için şöyle söyleyeyim benim kız 24 günlük mamanin arkasında günde 8 kere 120cc diyor ama ben günde 6 kere 90cc veriyorum bunun bazen 80ini yiyor bazen hepsini. Doktora 1inde gideceğiz ama bence şu an fena gitmiyoruz. Bana günde 8 kere 120 cc çok gibi geliyor. Ben emziriyorum her mamadan önce ve gun içinde sürekli ama bir emzirmede aldığı 10 cc falandir sutum yok çünkü

Canım bu konuda kimsenin yorum yapabileceğini sanmıyorum ama karşılaştırma internette okuduğun şeylerle. Bunu yaşayıp olumsuz şeyler yaşayanlar internete yazıyor sıkıntı yasamayanlar yazmıyor öyle düşün. Benden 1 gün önce eşimin yeğeni doğum yaptı ve o bu durumu yaşadı çocuğunda hiç bir sıkıntı yok. Benim kardeşim down sendromlu ama böyle bir sıkıntı hiç yaşamadık hiç gerilik olmadı hamileyken. Sadece bilgi vermek istedim inşaallah senin bebeginde de hiç bir sorun yoktur kuzum ama şu an kendini strese sokarsan çocuğa daha fazla problem

Haklısın aslında ama durup dururken araştırmak geldi içimden resmen biri dürttü. Doktorlar problem yok derken öyle şeyler okumam üzdü. Birde doktorların hiçbiri simetrik gelişim geriliği var demedi. Sadece gelişim geriliği dendi ama o zaman bu kadar fark yoktu.

Canim oncelikle hayirla zamani gelince yavrunu kucagina alirsin insallah sakin panik yapip kendini strese sokma etrafimda boyle dogum olmadi malesef ama olsa bile herkeste ayni sonuc olacak diye bisey yok internette her yazilana da inanma doktorlar sıkıntı yok diyorsa bosa kendini yipratma moralini yuksek tut bol bol dua et

Kuzum bilmen gereken aksi bir şey olsaydı doktorun söylerdi bence bak sen ne hissediyorsan bebeğinde onu hissediyor üzme ne kendini ne bebişi

Cnm bnmde adete gore 11 12 gun geriden gliyordu. Bebegm gayet iyi bir problem yok. Doktoruma bu gu geriden gelme problemiini sorduğumda birsey olsa biz buna zaten müdahale ederiz demsti. Sen kafana takma allahin izniylr birseu olmaz. Doğumuda ultrasondaki ölçümlere gore gore yapacağimi sanirken adet tarihine gore yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…