2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım benim sadece mama olduğu için demekki az veriyorum bende şimdi 90 cc yaptım uydu çoçuk demekki aç kalıyordu bu doktorlarda bir tuhaf gerçekten

Canim mama kutusunun uzerinde ne kadar yaziyorsa ben onun yarisini veriyordum hesabima gore 4 saatte bir verilmesi gerekiyor mamanin bir gunde ben 2 saatte 1 ayina gore kutunun uzerindeki miktarin yarisini veriyordum
Sağol canım bende çoğaltmaya karar verdim az yediriyordum son dktrunla sonra ama bildiğin zayıfladı oğlum

Kizlar pazartesi normal dogum yaptim 6 tane dikisim var az az bebegimi emziriyorum ve receteme antibiyotik yazilmis kullansam sıkıntı olur mi acaba
Canım yazıldıysa kullanmalısın. Dikislerin enfeksiyon kapmasın diye veriyorlar. Bende sezaryen doğum yaptm ve kullandım.

Sağol canım bende çoğaltmaya karar verdim az yediriyordum son dktrunla sonra ama bildiğin zayıfladı oğlum
Canim benim kizda 60 cc ictikten 15 dakika sonra bi 60 daha icti demekki 120 cc iciyo bence sende cogalt bazen doktorlar farkli sekildr dúsúnebiliyorlar

Haklısınn pazartesi günü doktora gidicem. Bir sorun olsa doktorlar söylerdi kaç tane doktor gördü. 3 kere detaylı ultrasona girdim olsa bir problem söylerlerdi sonuçta. Desteğin çok iyi geldi.
Kuzum bilmen gereken aksi bir şey olsaydı doktorun söylerdi bence bak sen ne hissediyorsan bebeğinde onu hissediyor üzme ne kendini ne bebişi
Haklısın işte ama Doğum olmayınca içime kurt düştü. Yeğenim içinde neler demişlerdi detaylı ultrasona girince hiçbir sorun olmadığı çıktı meydana. Ama gelde bunu içime anlat ağlamaktan içim dışıma çıktı buraya yazıp böyle cvplar almak içimi soğuttu biraz. Sağolun paylaşınca içim biraz daha rahatladı. Galiba evham yapıyorum.

Erken Doğum tehditi olunca 3 gün yattım hastanede artık kendimi nasıl hazırladıysam her gün Doğum olacak gibi hissediyorum ama benim zillinin keyfi yerinde arada kasılmalarım olurken yürüyüş yaptım o da gitti. Resmen içime şüphe düştü doğurayım bir sorun var diye yedim kendimi. İnş bende bu hafta yaparım doğumu hayırlısıyla da hiçbir problemle karşılaşmam. Hem bir sorun olsa o kadar doktor gördü ayrıca da 3 kere detaylı ultrasona girdim sorun olsa çıkardı diye içimi soğutuyorum. Desteğin için çok sağol konuşup paylaşmak iyi geldi.

cnm dogumu kafana takma kafaya takmis biri olarak konuşayımkeske kafaya takip bebeğimi strese sokmasydm bebek zmni glince gliyor zaten. Pazartesi dr. Gttim n sanci n baska birsey normalde de sancim hic olmadi. Sali gunu aksam birden sancim.oldu hasteneye gittim nsteye gireyim die cantayo bile goturmemstm o gece dogum yaptım. Eger bebis gelmeseydi cuma gunu suni sanciyla dogum yapacaktım. Bn cok stres yapsmtim sen yapma. Hyrlisiyla kucagina alacsksn ins.
Son zmnlarn tadini cikart.

Canim hic bir dr once saglikli deyip sonrada rahatsiz dogacak bi bebegin sorumlulugunu slmaz diye dusunuyorum birde nette yazilanlari hic okuma benimde erken dogum riskim vardi nette yazilanlarla simdiye bin kere dogurmustum erkende doguramadim inan 38. Haftada aldi dr stres edip bebegini strese sokma

Bebeginde bir sorun olsaydi ulturasonda ve ayrintilida kesin cıkardı belki geç dòllenme falan olabilir bazen adet tarihiyle ulturason tarihi arasinda hafta farki olabiliyor diye biliyorum sen sitrese gitdikce bebisinde sitres oluyo annesi bebisinin birseyi olmayacak allahin izniyle

Sen nasilsin canim meme uclarin biraz iyi oldumu paşa nasil

Bebek yağı alerjimi yapıyor. Çok hassas cildi o zaman canım. Zeytinyağı denedinmi? Kurulamaya gerek yokki emiliyor vücuttan. İsiliğini de azalttı bizde.

Lütfen kendini uzme hayırla gelsin bebeğin

Sen nasilsin canim meme uclarin biraz iyi oldumu paşa nasil
Idare ediyoruz canim ya 2 erkekle evde samata buyuk minik bebisim.cok huysuz cikti cok agliyor meme uclarimida gece acikta biraktim biraz rahatladim ama yaralar ayni duruyor deli olucam onlarin yuzunden. Sen nasilsin bebisle hayat nasil.gidiyor melike sultan nasil

Kizlar pazartesi normal dogum yaptim 6 tane dikisim var az az bebegimi emziriyorum ve receteme antibiyotik yazilmis kullansam sıkıntı olur mi acaba
O antibiyotik muhtemelen Doğum sonrası herhangi bir enfeksiyon ihtimaline karşı yazılmıştır. Ben de kullandım. Kullansam sıkıntı olur mu diye sorma kutuyu bitirmelisin

Aynen çok haklısın gün yaklaştıkça stres oldum nedense öyle böyle doğacak sonuçta ama ben karmaşık duygular icerisindeyim :)

Kizlar konu dişi ama giymediginiz eski cocuk elbiseniz varmi bir ailenin ihtiyaci var. 4 cocuklu . Karaida odemeli bana kargo yapa bilirmisiniz varsa? 7 de ve 1 de okuyan kiz ve 3de okuyan ve 8 aylik erkek cocuk icin okul basliyor kislik giysi lazim. Bayram sevabi olur ..

Kızlar bugün kontrolum vardı gittim nts ye girdim kalp atışları iyi hafif kasılmalarım varmış tabi ben hissetmiyorum birşey doktor haftaya pazara kadar doğumun gerceklesicegini söyledi bakalım artık hayırlısı o öyle deyince benim gözlerim doldu kendimi tuhaf hissettim :)

Ben iyiyim melike hanimda iyi emdi gazini cikardik şimdide uyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…