2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayaklarına falan sürüyorum zeytinyağı ama vücutta sürmeye korktum Bebek yağı sürünce bayağı kötü olmuştu vücutu
Zeytinyagi asitlidir. Kullanmadan once ocakta azicik cazirdatip isitirsan hic zarar vermez gonul rahatligi ile kullanirsjn. Ben puskurtmeli kolonya sisesini yikadim guzelce. Cezvede yagi isitip ona koydum puskurtup vucudunu her yikama sonrasinda yagliyoruz kizimdada aynisini uapmistik.

Ilk baktıklarında ultrasonla bakıldı 40 çıktıktan sonra gittiğimde dikislere bakildi alttan hic bakılmadı

Bu devit3 icinee kanserojen madde var diye ben baska bi tane aldim peki saglik icagindan verdiklerinde bu madde yok mu

Canim
Ben gunde 3 defa 60 cc veriyorum 2
5 aylik olduk

Bu devit3 icinee kanserojen madde var diye ben baska bi tane aldim peki saglik icagindan verdiklerinde bu madde yok mu
Kansorejen diye kastettiğin parabense evet saglik ocaginin verdiginde var. Ben kizimdada kullanmadim oglumada kullanmayacagim. Wellcare aldim puf seklinde kullanimida kolay agzina fisliyorsun :) icerigi temiz urunlerden biri.

Ici dikis ipleri nasil canim bakar misin
Hiç dikişi yok gibi canım. Onca çoraptan sadece bu beyazları giydiriyorum. Ne sarkmıyor ne ip takılma korkum yok. Bu arada şimdilik kabız olmadı ama gün gelir olur, sorayım senden. Kayısı suyu derken? Nasıl hazırladın? Seni peki ishal yaptımı? Ben elma suyunu ağzına veriyordum sonra kaka geliyordu

Eşim 1.85, ben 1.60 boyundayız. Çocukluğumuz hep zayıf geçmiş. Kızım boyca babaya, zayıflıkta ikimize çekmiş. Bu arada yanlış yazmışım bacaklarının haftası öndeydi. Kiloyu 3.200 dediği için ben neden kafası küçük diye dertlendim uykularım kaçtı. Halbuki bebek zaten komple zayıfmış. Bacaklarının haftası önde dediği de bacaklarının uzun olmasıymış. İsterseniz bir perinatoloğa da görünün ama lütfennn içinizi ferah tutun. Stres olmasın bu çok önemli

Canim alttan cikartiyormu? Yiğit hic agzindan cikartmiyor emdikten sonra direkt alttan saliyor sadece. İstedigin kadar sırtına vur ayakta tut farketmiyor yatirip ayagini kendine ittirince alttan salip uyuyor.

Ben su bile icirmeye korkuyorum bebege
Baya dimes paket aldim ictim canim hosaf falan iciyorum zaten surekli posali ama 1 aydir kaka sorunumuz var
2 gündür iciyorum kaka yapiyor tesadüf degilse kayisidan oldu
Bende bisey yapmadi 1 bardak ictim sadece

3 kere detaylı ultrasona girdim hiçbiri perinatoloğa göndermedi bizimde aklımıza gelmedi. Pazartesi doktor kötü bir şey söylerse ilk işim o olur. Keşke daha önce aklımıza gelseydi perinatolog.

Hazır etki ediyorsa süperdir o zaman.

Ben daha sabırsızım sanırım. 2-3 dakika omuzda tutuyorum çıkarsa çıkarır , çıkarmasa kendi bilir diyip yerine bırakıyorum

Ben 15 20 dk tutuyorum canim ve cikiyo agizdan cikmazsa alttan cikiyo

Bugün sütümü sağdım tek yapışta 2 göğüsten 50cc çıktı.Mamayı bırakıp 2 saat arayla biberonla Anne sütü verip aralardada emzirsem olurmuki surekli emziremiyorum çünku henüz tam kavrayamiyor memeyi bu sebeplede aç kalıp ağlıyor bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…