Biliyorum hepiniz bebeklerinizi kucağınıza aldınız. Okursanız sevinirim destekçim kimsem yok.
Benim sorunlu bir gebeliğim geçiyor. Erken Doğum derken aynı anda gelişim geriliği var dediler başka hastanede. Daha sonra orada ayrıntılı ultrasona girdim fark 2 haftaydı. Hastaneden çıkışım yapıldıktan sonra başka radyoloğa gittim orda da 12 günlük gerilik çıktı ama doktor sağlıklı olduğunu söyledi. Radyoloji kontrolünden 2 hafta sonra doktorum izinden döndü raporları ona götürdüm. O da sorun olmadığını nst ve suyun iyi olduğunu söyledi. Ama fark 5 haftaya çıkmıştı. 37 haftalık olmam lazımken 33+5 çıkmıştım.
Az önce Google’dan araştırdım siimetrik gelişim geriliğini kromozom bozukluğu falan bir sürü şeyler okudum. 2’li testim detaylı ultrason da falan sorun çıkmadı. Doktorlarda bir şey demedi içim içimi yiyor Doğum da yapamadım. Kendi kendime diyorum ki sağlıklı olsa haftasına yakın olsa doğmaz mıydı bu zamana kadar?
ağlamaktan harap oldum. Destek olacak kimsemde yok. Eşim çalışıyor evde değil. Etrafınız da yaşadıklarımı yaşayıp sağlıklı Doğum yapanlar oldu mu acaba?