2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

3 kere detaylı ultrasona girdim hiçbiri perinatoloğa göndermedi bizimde aklımıza gelmedi. Pazartesi doktor kötü bir şey söylerse ilk işim o olur. Keşke daha önce aklımıza gelseydi perinatolog.
Demek ki gerek görmemiş hiçbiri. Yoksa yönlendirirlerdi herhalde. Doktorunuza bu alternatifi de sunun isterseniz bir danışın. Ben doktor değilim sonuçta sadece bildiğim bir şeyi paylaştım.

Kızlar benimde gogus uçlarim ice donuk hastanede silikon uc ile emzirdik eve gelince sol göğsümü verdik ama sağ halen çıkmadı sağma işlemi yapsam çıkarmı yada başka ne önerirsiniz

Banada doktor damla verdi bebek için reçete de 1 ml (1 pipet) yazıyor şişe içinde çubuk var onun hepsimi yoksa 1 damlamı anlamadık sizler nasıl veriyorsunuz
Benimki kendi damla şeklinde canim hastaneden cikarken bebek ebesi gynde 3 damla demisti cocuk doktoru gúnde 5 damla damlatacaksin dedi direk agzina damlatma dedi caykasigina damlatip agzina veriyorum

Çok sağol yarın hemen yapacağım Bebek yağımı yoksa natürel zeytin yağı ilemi yapayım

Kızlar her bez değişmede pişik kremini sürüyormusunuz? Pişik yoksa bile? Bugün tembelliğim üstümde sanırım yorgun olabilirim, hiç ekstra parmağımı oynatasım yok
Ben her değiştirmede sürmüyorum valla :) canım ne zaman isterse o zaman sürüyorum zaten sürekli degistiriyoruz pişik olmaz hemen diye düşünüyorum

Kuzucum her bebiste fark ediyor sanırım bn omuzda 30 dakika tutuyorum doktorum öyle söylemişti ak şimdilerde ise 15 dakika içinde cikariyorsa yatiriyorum youtube da gaz çıkarma teknikleri var izledim ise yarıyor bir göz at istersen birde yüz üstü yatır demişti bana drum 3 dakika arkadan sivazla dedi birde emzirmeden önce alttan gaz çıkarttir demisti

Oncelikle hayırlı bir doğum diliyorum canım sana. Biliyorum kolay değil ama yapman gereken tek şey var kendini rahatlatmak. Sen bu mesajı yazdıktan sonra o kadar çok örnek verilmiş ki. Bir tane de benden gelecek. Küçük yeğenim için down sendromu var demişlerdi. Maşallah hiçbir sorunu yok. Biz ne kadar örnek verirsek verelim her şey sende bitiyor. Hamileliginin tadını çıkar. Kafandaki olumsuz düşünceleri at.
32. Haftadan itibaren amniyon sivisi azligi nedeniyle bebeğin sürekli hareketlerini takip ettim gece 2 saatte bir kalkıp bebeğin hareket edip etmediğini kontrol ettim. Nette sürekli araştırma yaptım. Zeka geriliği vs bir sürü problemden bahsediyordu. Üzüldüm mu evet ama sonra dur dedim.
Beboş doğdu amniyon sivisi ile ilgili bir problemimiz olmadı ama hiç tahmin etmediğimiz bir şey oldu ve bebeğin koprucuk kemiği kırıldı doğumda. Bebegim doğduğu günden itibaren sürekli hastanelerdeydik. Sarilik oldu. Kemik kırılması sinir hasarina sebep olduysa sol kolunu kullanamayacakti. Onun için büyük bir şehire iyi bir doktor için geldik. Duzenimiz bozulduğu için süt miktarım azaldı. Etrafimda beni rahatlatmak yerine iyice geren insanlarin sayısı arttı ama buna rağmen umudumuzu hiç yitirmedik. Çok konuştum sanki :) Biraz da Daldan dala atladım. Yaşadığın anın tadına var

Kızlar her bez değişmede pişik kremini sürüyormusunuz? Pişik yoksa bile? Bugün tembelliğim üstümde sanırım yorgun olabilirim, hiç ekstra parmağımı oynatasım yok
Canim ben tecrube etmedim ama her gün her bez degistirmede sürenler varmis.ama bazi videolar izlemistim bununla alakali.surekli olarak pisik kremi kullanmak florayi bozuyormus.pisik kremi sadece pisik oldugunda kullanilmaliymis.ama ben olsam bende her gun kullanirdim herhalde.pisik olmasından iyidir

Pişiği iyileşti geçti. Şimdi kararsızım kullanıp kullanmamakta canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…