2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kan idrar testi yapmadi mi cnm ?

Yok yok kendini sikma sen bende ayniydim ilk zamanlar oluyor boyle seyler bebeginle ilgilen yemegini ye mutfagi toparla yeter kimsede senden oyle aham saham da is beklemesin bu donemde zaten bebeklerin gazi cisi susu busu duzene girene kadar kendini zorlama cok yipranirsin benim w. Cocuk ama tecrubeyle alakasi yok yine ilki gibiyim ama 2 kat farkla kafayi yicem yani ama emzirdigimiz icin yemegine dikkat et ve bide uykuna mutlaka bebekten firsat buldukca uyu yoksa harap olursun isi vs de dusunme yapanda hanim yapmayan da

Canım şimdi bayram tatili ya eşin yanında değil mi? Tek basına zor cidden büyüdkce uyku saatleri de azalacak bebeklerin. Annen ya da kayınvaliden gelemıyor mu en azndan kırk cıkana kadar
Eşimin kendi işi pzar günleri dahil çalışıyor. Annem yanımdaydı gitti memleketine evine zaten destekten çok moralımı bozuyordu. Kauınvalide evine çağırdı bizi burda kalın diye. Ben istemedim onlar geliyor 2 günde bir sağolsun ne istesem yapar getirir. Su an arasam gelir ama ben istemiyorum.

Canim cok zorlu bi surec ama atlayicaz insallah strese sokma kendini birak ev islerini agirdan al bieaz bebeginle kendine daha cok zaman ayirmaya calis elalem gelir evime ne der iye dusunme cunku mukemmel de osan bi kulp bulan olur
Öylede insan içi rahat etmiyot. Temiz temiz otursam diyorsun. Bebek uyusa en azından 1 saat o bile yeter ama düzeni değişti önceden uyurdu şimdi uyumuyor. İnş geceleri uyumaya devam eder

Ben ev pis olnca rahat edemıyorm şimdi tatil diye eşim evde yapıyo sağolsın ama sonrasında agrılarım sancılarımla iki kızla Allah yardımcım olsun

Bi de suanki evim akrabaya komsuya yakn çat kapı birileri gelebiliyo önceden haber vermek yok

Canım ben kendim getiriyordum türkiyeye 2 sene önceye kadar, artık ticaretini yapmıyorum evde kalan ufak parçalardan yaptım. Exixizmm sana söyler nereden aldığını alırsın canım. Olmadı ben yönlendiririm bu işi yapanlara.

Canım kucağa alıştırmaya gönüllüysen kanguruya oturtup yemeğini yapacaksın , besleneceksin. Eğer istemiyorsan 15 dk tekniğini uygulayacaksın. Yani bebek ağlamaya başladığında şiddeti ne olursa olsun saate bakarak 10-15 dk yaklaşmayacaksın. Eğer kaprisse her defa böyle yapınca umudu kesip susuyorlar. Yok gerçekten açsa, altını değiştirmeni istiyorsa vs. susmuyor, o zaman alıyorsun.

Hayır hiçbirşey yapmadı direk kremi verdi gönderdi
Baska acile gtme sansin varsa gt cnm.. tahlillerde belli olurdu nasil tahlil yapmadı ki. Bn gttigmde doktor bocek ısırığıja benziyor dedi ama yinede yapmisti kan ve idrar testi.

Öyle bir teknik varmıydı gerçekten yoksa burda mı icat ettik :) valla bugün yaptım o tekniği. 10 dakika sürmedi.yemeğimi yedikten sonra mutfagı topladım çayımı kaynattım. Ağladı ağladı durdu. Ama susmadı

Almadan önce uygun kumaştan atkı, şalla deneme yap istersen evde. Bak bebek severse alırsın canım. Slingi elle desteklemek gerekiyor, ben kanguru ile bütün evin işini hallediyordum
Kanguru ile bebek önünde oluyor zor olmuyormu eğilmek kalkmak vs sırt ağrın olmuyor mu?

Yani ben sana acil sacma sapan tedavi uygular gitme diyecektim ama belki yanilirim diye bir sey demedim. P.tesi once kadin doguma ordan sevkederse cildiyeye gitmen lazim. Kadin dogum dr sormadan herhangi bir krem surme. P.tesi tahlillerini yaptır muhakkak

Yok yapmıyorum. Öncekinde de yapmadım. Azaldığı olmuştur belki ama iki yıl yetti
Büyükler usutunce ya da sancisi olunca yesil kaka yapar diyor, internet fazla beslemeden dolayi sindirilmeyen sutu yesil olarak yapar diyor... emzirme sıklığına gore sen karar ver bakalim sence hangisi dogru
fazla beslenmeden dolayı olabılır cok emıyor cunku ıns ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…