2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Baska acile gtme sansin varsa gt cnm.. tahlillerde belli olurdu nasil tahlil yapmadı ki. Bn gttigmde doktor bocek ısırığıja benziyor dedi ama yinede yapmisti kan ve idrar testi.
Beğenmedim zaten doktoru konuşmayı bile beceremiyordu ya devlet hastanesi birtek o var diğerleri özel diye gitmek istemedim :/

Ya eğitim arastırma olduğu için genel de ilgileniyorlar dı tahlil.yapmadan ilaç falan vermiyolardı bugün ki doktor bi acayipti yani. Salı günü kontrolum var olmadı salı günü gittiğimde gosteririm doktora yani normal kaşınma olsa neyse de yanıyor resmen parmaklarım ayaklarım eczacıyı da sordum hamileyim kremi kullanabilirmiyim diye çok zorda kalmadıkça sürme dedi kaşıntı çok azarsa sür dedi oda günde bir defa yani.

Döküntü yoksa kremin ise yarayacagini sanmiyorum canim. En masum kasinti kremi bepantol kasinti giderici. Onu rahatlikla sürebilirsin.

Kızlarrr uyumuyoruz biz hiçç varmı böyle olan nöbetlerdeyiz, gün içinde 6 saat ancak uyuyoruz gerisi ayakta geçiyo gece de aynı şekilde çok uykusuzum artık, ağlamıyoda kızım Allah’a şükür ama uykuya çok zor dalıyo

Canim cocuk doktorunuz kim ben Ahmet ķoycegez é gidiyorum

Kızlar kanaması bitenler varmı aranizda benim kırmızı kanamam falan gelmiyor artik, ama günde bı kere sarı kahve arası 1 yada 2 damla akınti gibi bişey geliyor o yüzden bitip bitmedigini anlayamiorum

Bebeği yalnızca anne sütü alan anneler, bebeğiniz doğum kilosunu kaçıncı günde yakaladı?
Benimki 3.960 53 cm doğdu hastaneden 100 grm eksik çıktık, ilk kontrol 7 gun sonraydi doğum kilosunu yakalamisti 16 gunluk oldugunda kontrolde 4.350 56 cm çıktı dr cok cok iyi süt çok güzel yarıo dedi suan 34 günlüğüz kilosu ne kadar oldu bilmiorum bidahaki kontrolde görücez inş iyi gidiodur

Canim yuvarlaklastirilmis taslar hic rahatsiz etmiyor standart olani aldim sanirim ben

Kehribar gerçekten etkili mi ya? Nerden temin edebilirim?
Totsand more sitesinden aldim
Biraz inanmakla alakali sanirim ben hamile kalmadan once öğrenmiştim kalir.kalmaz aldim ve erkek bebek daha gazli olurmus cok sukur sıkıntımız yok sayilir
Sezeryan sonrasi ben takmıştım benim agrilarima da iyi gelmişti

Ruslar ve Dağıstanlılar öyle yapıyor canım. Dağıstanlı doktor arkadaşım kendisi de yapıyordu. Bana da çok önerdi kızımda ben kıyamadım sonra bin pişman oldum. Onun çocukları kuzu oldu benimki deli )))
Bir seferle hallolmuyor ama devamlılık gösterirsen bebek anlıyor bir şekilde artık kapris yapmıyor
Oğlumda akıllandım kesinlikle kucağa kaprise alıştırmam

Totsandmore sitesinden aldim canim
Bana yazdiriyorsunuz durmadan reklam demezler insallah ben masumum gercekten

Sabredin 2 ay boyunca bende oyleydim
Ha simdi cok değişmedi belki ama.daha rahat oluyor
Mesela altini degistirme kiyamet gibi ciglik ciglik oluyordu simdi alti acik 20 dakika iyalaniyor kendi kendkne

Banada burun kanamasi icin krem vermisti kendi dr sakin kullanma dedi kendi dr sor once bence

Gunduz 6 saat mi hic uyanmadan 30ndakika uyumuyor gecede hergece baska baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…