- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #68.561
Kan şekeri düşüklüğü neler yapmaz ki... ama tabi çok ciddi düşüklerden bahsediyorum, vücudumuzda baştan ayağa her hücremiz şeker kullanarak çalışıyor. Uyandırmak çok zor oluyor ama ben de endişe duyup bir şekilde uyandırıyorum
4 saat maximum dedi uyanmazsa o zaman uyandır dediBenim kız 2 gündür ne gece ne gündüz uyumadi bu gece resmen bayıldı uykudan ben 6 saat oldu diye uyandirdim şekeri düşer diye acaba uyandirmasa miydim bence uykudan aciktigini da anlamadı çünkü
Bir de alışırsa devamlı kucağımda biraz büyüyünce bas edemem diye korkuyorum bi oğlum daha var evde ilgi bekleyen..
Chicco ergonomik değil, onu kullanacağına hiç kullanma daha iyi. İllaki şart bi ürün değil ama anneyi rahatlattığı bi gerçek. Pahalı geliyorsa ikinci el de alabilirsin. Bana kanguruyu bi arkadaşım verdi mesela, belki çevrende elinde olan vardır.
Ben çişi hemen değiştirmiyorum ama kakadan korkuyorum. AZıcık azıcık pırtlatıyor bazen bi aklımdan kalsa mı diye geçmiyor değil.Anneler günaydın uykusuz yorgun bir gün daha.. eşim uyansa da kahvaltı hazırlasa diye bekliyorum. Nasıl uykusuzum bi yandan
Size sormak istediğim kız bebekleri olan anneler özellikle malum Bebisler habire alt pisletiyor gece gündüz tam altını değiştiriyorum gene yapiyor bazen yeni yatırmış oluyorum gaz sancımızdan 12-1 -2 hiç belli olmuyor uyuyacağı zaman oyle oluncada altını değiştirirsem uykusu bölünüyor haliyle. En azindan geceleri biraz beklese sorun olur mu sizce ? Korkuyorum bu yandan ama uykusu kaçarsada geri zor uyuyor.. oğlum erkek olduğu halde hc üşenmeden değiştirirdim ama uyuyordu bu kızım çabuk uyaniyor gaz sorunundan uyumuyor pek ne dersiniz siz geceleri en azindan bezini daha uzun aralıkta değiştiriyormuşsunuz???
Benimki de gece uzun uyuyor, uyandırmakta zorlanıyorum sonra da bi saatte uyuyor. Saat kurmayı unuttum geçen, 4 saat uyumuşuz. Daha çok küçük, sık sık emmesi lazım ki süt artsın. Uyandırmaya çalışınca da ağlıyor, abisi uyanmasın diye panik oluyorum bu kez de.Ah ah gece yarısına kadar uyutmaya çalış zorla sonra kalan yarisinda uyandirmaya çalışmakla geçiyor bizde.. gaz sorunu varken uyanık oluyor uyuyor agliyor uyaniyor memeyi de tutturmakta zorluk cekiyorum
Uyandırmak icin altını siliyorum neler yapıyorum ama
Yok cok yorulduğu icin ağlamaktan bu sefer uyanmıyor 2 saati buluyor erken kalksamda emme saatleri
Ben hergün bir tatlı kaşığı kimyon yutuyorum. Gaz henüz başlamadı ama kaka bazen kıvrandırıyor.Gunaydiiin :) benim oglumla kizim tam bir cete oldular oglum 2.30 a kadar Uyumadi gece bildigin nobete kaldi o uyudu masal 4 e kadar uyumadi agla agla agla bir gaz ki sanki butun hatlar ustunden geçiyor cocugumun.bamya yemiştim dun tovbe ettim ona da cunku bende cok kotu oldum belliydi kiziminda gazdan ucacagi.
Sizler nasilsiniz arada girip bakiyorum okumaya calisiyorum ama 2 sayfadan fszla ilerleyemiyorum :)
Bi hafralıkken kontrolde söyledi maximum 4 saatte uyanmazsa uyandırıcaksın dedi.. öbür türlü verimli beslenemez memeler dolmaz dolsa da yağlı kısma ulaşamaz bebek dedi.. ben 2 saatte bir uyandırmıştım 3 günde 90 gram almıştı beğenmedi ve kızdı uyandırma diye..Peki kaç saat uyuyor en fazla yanı 3 saatten fazla uyursa tehlikeli diye okudum, sizin doktorunuz bırakın uyusun mu diyor? Kilo alımı vs nasıl kaç günlük oldunuz ?
Ben anakucağı kullanıyorum canım. Çok memnunum. Mesela şuan bebiş orda titreşiyor, ben de kahvaltı yapıyorumhttps://www.babymall.com.tr/urun/vauva-pronto-ana-diz
Kizlar su urunu almak istiyorum daha once kullanan yada bu tarz urunleri araştıran var mi
Cevap için çok teşekkür ederim canımmmm.Canım ben kendim getiriyordum türkiyeye 2 sene önceye kadar, artık ticaretini yapmıyorum evde kalan ufak parçalardan yaptım. Exixizmm sana söyler nereden aldığını alırsın canım. Olmadı ben yönlendiririm bu işi yapanlara.
Cok tesekkur ederiz teyzesi :) Cezası ne ise biz çekmeye hazırız :))))Totsandmore sitesinden aldim canim
Bana yazdiriyorsunuz durmadan reklam demezler insallah ben masumum gercekten
Bi kac kötu yorum gordum bu modelle ilgili en iyisi magazadan gorerek almak canim tesekkurlerBen anakucağı kullanıyorum canım. Çok memnunum. Mesela şuan bebiş orda titreşiyor, ben de kahvaltı yapıyorum
Ben gece yatirmadan uyusada bakiyorum yapmissa degistiriyorum ama yatirdiktan sonra gece emzirmelerimde eger kaka yapmamissa degistirmiyorum ama kaka yapinca degistiriyorum canim cùnki kakali yatiramamAnneler günaydın uykusuz yorgun bir gün daha.. eşim uyansa da kahvaltı hazırlasa diye bekliyorum. Nasıl uykusuzum bi yandan
Size sormak istediğim kız bebekleri olan anneler özellikle malum Bebisler habire alt pisletiyor gece gündüz tam altını değiştiriyorum gene yapiyor bazen yeni yatırmış oluyorum gaz sancımızdan 12-1 -2 hiç belli olmuyor uyuyacağı zaman oyle oluncada altını değiştirirsem uykusu bölünüyor haliyle. En azindan geceleri biraz beklese sorun olur mu sizce ? Korkuyorum bu yandan ama uykusu kaçarsada geri zor uyuyor.. oğlum erkek olduğu halde hc üşenmeden değiştirirdim ama uyuyordu bu kızım çabuk uyaniyor gaz sorunundan uyumuyor pek ne dersiniz siz geceleri en azindan bezini daha uzun aralıkta değiştiriyormuşsunuz???
Olabilir canım. Bende firması başka, kendiminkinden çok memnunum. Ama işe yaramasına çok yarıyor. Kampanyaya denk gelirseniz sağlam olanını al derimBi kac kötu yorum gordum bu modelle ilgili en iyisi magazadan gorerek almak canim tesekkurler
Benim 39+1 haftam. arada bir adet olucakmıs gibi hafif kasıklarıma ağrı giriyor bi 10 dakika falan sürüyor sonra geçiyor. Nts de de hafif kasılmalar çıktı doktor haftaya pazara kadar doğum olucak dedi ama bilmiyorum olurmu inşallah olurBenimde gecti gunum hala sanci acilma yok
Eşim kaptı bir tane getiriyor, benimki bayram da kucakçı oldu çıktı. Dede hala baba anne derken alıştı. Dün eşimle 2 kişi zaptedemedik. Çok ümitliyimBen anakucağı kullanıyorum canım. Çok memnunum. Mesela şuan bebiş orda titreşiyor, ben de kahvaltı yapıyorum
Güle güle kullanın canım. Çok iyi olmuş. Benimkini de eşim bozdu gül gibi çocuğu. Bir haftadır 7/24 oğluumm diye diye yapışık geziyor şimdi çocuk durmuyor kucak istiyor ben almıyorum. Anakucağında söylenip söylenip uyuyor )))Eşim kaptı bir tane getiriyor, benimki bayram da kucakçı oldu çıktı. Dede hala baba anne derken alıştı. Dün eşimle 2 kişi zaptedemedik. Çok ümitliyimNesrinay86 umarım işe yarar. Yoksa ben de fıtık var sonumuz hayır değil.
Benim 40+5 oldu tik yok insan strese giriyor beklerken senin yine kasilma varmis bende hic yok keske olsa bu zamana kadar bekledim kendi gelsin diyeBenim 39+1 haftam. arada bir adet olucakmıs gibi hafif kasıklarıma ağrı giriyor bi 10 dakika falan sürüyor sonra geçiyor. Nts de de hafif kasılmalar çıktı doktor haftaya pazara kadar doğum olucak dedi ama bilmiyorum olurmu inşallah olur
Sağol kuşum. Söylenme kısmına katlanirimda benim ki ciyak ciyak bağırıyor. Şu an pusette eyliyorum kendisini surat 5 karışGüle güle kullanın canım. Çok iyi olmuş. Benimkini de eşim bozdu gül gibi çocuğu. Bir haftadır 7/24 oğluumm diye diye yapışık geziyor şimdi çocuk durmuyor kucak istiyor ben almıyorum. Anakucağında söylenip söylenip uyuyor )))
Benimkide aglama moduna soktu kendisini hanimefendiSağol kuşum. Söylenme kısmına katlanirimda benim ki ciyak ciyak bağırıyor. Şu an pusette eyliyorum kendisini surat 5 karış
Günaydın kuşum, dün gece kulakların çınladı mı.Gúnaydin kizlar ve yigenler gúzel bir pazar gûnú olmasi dilegiyle
Canim bende yigene sordum oda normal desi bakalim yarin gidince soracamGünaydın kuşum, dün gece kulakların çınladı mı.senden sonra taktım tükürüğe köpüğe. Yarın öğrenir öğrenmez bana da yaz bahsetmiştim kardeşim doktor bnm o oburluktandir diyor ama yine de taktım bir kere
Günaydın kuşum, dün gece kulakların çınladı mı.senden sonra taktım tükürüğe köpüğe. Yarın öğrenir öğrenmez bana da yaz bahsetmiştim kardeşim doktor bnm o oburluktandir diyor ama yine de taktım bir kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?