2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herseye burunlarını sokmayı çok iyi biliyorlar. Bilmiş bilmiş bi havalarrr bitek onlar anne olmuş sanki.

Deneyeyim bunu sağol canım

Benimki de öyle ilk günden beri kundaga tepkili hanım:) 3 Günde bir tırnaklarını kesiyorum yoksa yüzü faca atılmış gibi oluyor gaz girdiği zaman kendini yoluyor

Kızlar sling kullanan var mı? Ya da kanguru kullanan?
Ben kanguru kullanıyorum yenidoğan aparati ile evde iş yaparken bile kullanıyorum pratik oluyor . dışarı çıkınca da bizim kız uyuyor içinde rahat sanırım benim için de kolaylık çünkü evim 3. Katta ve asansör yok bebek arabasını ve bebeği aynı anda indirmem mümkün değil

Burda canım bi komploya getirdim bugün gidiyo :) nihayet evimin tadını çıkarıp yayıla yayıla rahat edecem

Komplo filan
Ana olunca tırnaklarını çıkardın aferin sana

Dr bana normal dedi

Sen söyledikten sonra ben de wellcare aldım canım. Üzerinde Bha içermez yazıyor. Madem buna dikkat ayrılıyor demek ki sağlıkçılar bunun zararlı olduğunu biliyor. Bildiği halde de el kadar bebelere dağıtılmaya devam ediliyor

Kesin isin icinde rant var. Dusunsene, devlet firmadan alip bedava dagitiyor. Firma da bunu ucuza getirip daha cok kar etmek icin bunu yapiyorsa, senin benim bebelerin sağlığı kimin umurunda...

Sağol canım sağlık ocagndan verdiklerini kullansam icim rahag etmez. Sonuçta alacagimda ayni islemi yapacak. Sen n kullaniyorsun cnm
Sağlık ocağından verileni bebek yağına karıştırıp masajda uyguluyorum ben canım. D vitamini vücuttan emilen bir vitamin sonuçta. Çok öyle yapan gördüğüm için ben de yapıyorum

Sağlık ocağından verileni bebek yağına karıştırıp masajda uyguluyorum ben canım. D vitamini vücuttan emilen bir vitamin sonuçta. Çok öyle yapan gördüğüm için ben de yapıyorum
Boylede kullnmam cnm bnm heralde kansorejen msdde var denildi ya ne kadar doğrudur bilemem ama icimde suphe olsn istemm. Sonuçta vücut bunu emecek.

Bak bu da bana mantiklo gelmisti, senden duyup ikidir banyodan sonra ben de yapiyorum. Bu D vitamini populer oldugundan beri cok arastirdim durdum. Ampuller zararli orasi kesin, gunesten aldigimiz vucuda yetmiyor. Gunluk doz almak lazim ama hangi ilacla. Ben turkiyede satilanlarin hepsinde BHA var diye biliyordum. Sabirsiz61 wellcare i soyledi sagolsun. Simdi ben de herkese tavsiye ediyorum. Yalniz sisede 400IU yazmali. Yani tek fis 400 luk olacak. Iyiki bunu bulduk yoksa Amerika da bitkisel icerikli olani hocamdan isteyecektim. Sukur gerek kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…