2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 40 mevludu yapmayacam canim. 40 imizi annem cikaracak, kv gelir o kadar. Dis bugdayinda mevlut okutmayi dusunuyorum

Ben sıfır kollu atlet ve çorap giydiriyorum yine ter içinde kalıyor her gün.
Aksırık bizde de var, hemde ablası gibi, bir başladımı saymaya başlıyoruz))))

Ben gündüz yarım kollu citcitli giydiriyorum üstüne, altına sadece çorap giydiriyorum yoksa ter içinde kalıyor yalnız çorabı mutlaka giydir ayak usumesi gaz yapıyor. Gece yatarken penye tulum giydiriyorum çünkü üstünü asla ortturmuyor ve ben her gece banyo yaptırıyorum yatirmadan cam da yarim açık oluyor ondan tuluma ihtiyaç duyuyoruz

Ben bazen kisa bazen uzun giydiriyorum benimkide hapsuruyo yeni doganlarin hapsurmasi normalmis canim

Ne marka? Yenidoğan aparatını ne zamana kadar kullanacaksın?

Hastanede topuk kanı alınmıstı ama ilk 48 saat içinde alındıgı için ikincisinin de alınması gerekıyomus araya bayram girdi tabi bugün gittik niye daha önce gelmediniz dediler

Dedim bayramdı. Bugunde 14. Gün ilk 10 gün almak önemliymiş

Neyse kısmetse yarın alınacak

Kimse demedi hatrlamıyorm yani saglık ocagının arayıp söylemesi gerekmezmiydi

İlk kızım 5 yaşında htrlamıyorm bicok seyi

Saglik ocagi beni 3 kere felan aramisti 5. Gun topuk kanı almamiz lazim diye

Kızlar ne zaman başladınız tırnaklarını kesmeye. Biz 8 günlüğüz eldiven takıyorum hiç çıkarmadım elinden korkuyorum tırnaklarını kesmeye.
Biz 1 aylık olduk hiç kesmedim canım kendiliğinden kırıldı düştü

Bende kısa giydiriyorum dr elleri ayakları üşüyünce üstünü ört ısınmaya başlayınca üstündekini al demişti bende üşüyünce ince battaniye örttüm ısınınca gene üstünden aldım

bebklern eli ayakları ve burnu soguk olurmus. Sıcaklığına göğsüne bak usuyup usumedigini anlarsn..bnmkide hep yarim kollu

Ben carsamaba gecesi dogum yapmstm aradm hber verdm bayramdan sonrs gl dediler bizde bugun verdk kan 13.gunumuzdy.sanki keyfimizdn gtmedj saglij ocağındalardida bizim mi hbrimz yoktu

El ayak ve burun soguklugu usume icin kistas degil. Gogsu ve sirtina elini sok usuyup usumedigini o sekilde kontrol edersen en dogru sonucu alırsın canim bende 4. Gunden beri kolsuz citcitli badi ve corap giydiriyorum sadece gecede gunduzde. cok sicak cunku ona ragmen isilik oldu.

Kizlar benim kuzum kabiz degil ama gün içerisinde bazen kakasini yaparken ikiniyo cok zorlaniyo ama genelde de zorttt diye yapiyo hemen bu ikinarak yaptigi zaman bir sey yapmama gerek varmi gazdan degildir diye dûsúnmúyorum cúnkù gazimiz cikiyo acaba neden òyle ikinarak yapiyo bir problem yoktur degilmi doktoroda soruyorum normal diyo

Ben sıfır kollu atlet ve çorap giydiriyorum yine ter içinde kalıyor her gün.
Aksırık bizde de var, hemde ablası gibi, bir başladımı saymaya başlıyoruz))))

Ben de genelde kısa kollu zıbın ve corap giydiriyorum

Eldiven takıyorm genelde cunku asırı asabi:) yüzünü gözünü çiziyo sürekli

Ben bazen kisa bazen uzun giydiriyorum benimkide hapsuruyo yeni doganlarin hapsurmasi normalmis canim

bebklern eli ayakları ve burnu soguk olurmus. Sıcaklığına göğsüne bak usuyup usumedigini anlarsn..bnmkide hep yarim kollu

Ben burnu soguksa usuyor diye biliyordum. Gogsunu hic duymamistim. Corap hep giydiriyorum zira kiz cocugu zaten sicak tutmak lazim.
Bazen uzun penye giydirmeme ragmen bizde isilik olmadi. Boyun çevresinde döker gibi oldu, hergun banyo ve pudra ile önünü aldik. Peki sizin bebisler terliyor mu? Benimkinin kafasi bazen sular icinde kaliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…