- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #69.121
Ben 40 mevludu yapmayacam canim. 40 imizi annem cikaracak, kv gelir o kadar. Dis bugdayinda mevlut okutmayi dusunuyorumKızlar annem geldi çok mutlu oldum 40 mızı cıkarana kadar burda sonra okuma bebek mevlûdûnû yapip òyle gidecek buarada bebek mevlúdú yapmayi dünen kiz bebiş anneleri mevlút kiyaferi alacakmisiniz alacaksaniz netarz bisey dúsûnûyorsunuz ben hala karar veremedim
Doğduğunun 3.günü canım. İlkinde ben de 10 günlükken kesmiştimKızlar ne zaman başladınız tırnaklarını kesmeye. Biz 8 günlüğüz eldiven takıyorum hiç çıkarmadım elinden korkuyorum tırnaklarını kesmeye.
Ben sıfır kollu atlet ve çorap giydiriyorum yine ter içinde kalıyor her gün.Kizlar hava sicak diye kizima yarim kollu giydiriyorum cogu zaman. Aksirmaya basliyor, acaba usuyor mu diye uzun kolli giydireyim diyorum. Uzun kollu giymesine ragmen bazen eli ve ayaklari soguk oluyor. Kafam karisti simdi bu cocuk usuyor mu
Ne giydireyim ben buna
Kizlar hava sicak diye kizima yarim kollu giydiriyorum cogu zaman. Aksirmaya basliyor, acaba usuyor mu diye uzun kolli giydireyim diyorum. Uzun kollu giymesine ragmen bazen eli ve ayaklari soguk oluyor. Kafam karisti simdi bu cocuk usuyor mu
Ne giydireyim ben buna
Benim minik oglum kollari asla kundaga girmiyor
Ben bazen kisa bazen uzun giydiriyorum benimkide hapsuruyo yeni doganlarin hapsurmasi normalmis canimKizlar hava sicak diye kizima yarim kollu giydiriyorum cogu zaman. Aksirmaya basliyor, acaba usuyor mu diye uzun kolli giydireyim diyorum. Uzun kollu giymesine ragmen bazen eli ve ayaklari soguk oluyor. Kafam karisti simdi bu cocuk usuyor mu
Ne giydireyim ben buna
Ne marka? Yenidoğan aparatını ne zamana kadar kullanacaksın?Ben kanguru kullanıyorum yenidoğan aparati ile evde iş yaparken bile kullanıyorum pratik oluyor . dışarı çıkınca da bizim kız uyuyor içinde rahat sanırım benim için de kolaylık çünkü evim 3. Katta ve asansör yok bebek arabasını ve bebeği aynı anda indirmem mümkün değil
Saglik ocagi beni 3 kere felan aramisti 5. Gun topuk kanı almamiz lazim diyeHastanede topuk kanı alınmıstı ama ilk 48 saat içinde alındıgı için ikincisinin de alınması gerekıyomus araya bayram girdi tabi bugün gittik niye daha önce gelmediniz dediler
Dedim bayramdı. Bugunde 14. Gün ilk 10 gün almak önemliymiş
Neyse kısmetse yarın alınacak
Kimse demedi hatrlamıyorm yani saglık ocagının arayıp söylemesi gerekmezmiydi
İlk kızım 5 yaşında htrlamıyorm bicok seyi
Biz 1 aylık olduk hiç kesmedim canım kendiliğinden kırıldı düştüKızlar ne zaman başladınız tırnaklarını kesmeye. Biz 8 günlüğüz eldiven takıyorum hiç çıkarmadım elinden korkuyorum tırnaklarını kesmeye.
Ben korkudan kesemedim cesaret edemedim Allahtan kendiliğinden kırıldı düştüCok kolay kesiliyr canim uykudayken hemen kesersin
Bende kısa giydiriyorum dr elleri ayakları üşüyünce üstünü ört ısınmaya başlayınca üstündekini al demişti bende üşüyünce ince battaniye örttüm ısınınca gene üstünden aldımKizlar hava sicak diye kizima yarim kollu giydiriyorum cogu zaman. Aksirmaya basliyor, acaba usuyor mu diye uzun kolli giydireyim diyorum. Uzun kollu giymesine ragmen bazen eli ve ayaklari soguk oluyor. Kafam karisti simdi bu cocuk usuyor mu
Ne giydireyim ben buna
bebklern eli ayakları ve burnu soguk olurmus. Sıcaklığına göğsüne bak usuyup usumedigini anlarsn..bnmkide hep yarim kolluKizlar hava sicak diye kizima yarim kollu giydiriyorum cogu zaman. Aksirmaya basliyor, acaba usuyor mu diye uzun kolli giydireyim diyorum. Uzun kollu giymesine ragmen bazen eli ve ayaklari soguk oluyor. Kafam karisti simdi bu cocuk usuyor mu
Ne giydireyim ben buna
Solomombaby canım .3 aya kadar kullanacagim en az. Destekli oturabileceği zamana kadarNe marka? Yenidoğan aparatını ne zamana kadar kullanacaksın?
Ben carsamaba gecesi dogum yapmstm aradm hber verdm bayramdan sonrs gl dediler bizde bugun verdk kan 13.gunumuzdy.sanki keyfimizdn gtmedj saglij ocağındalardida bizim mi hbrimz yoktuHastanede topuk kanı alınmıstı ama ilk 48 saat içinde alındıgı için ikincisinin de alınması gerekıyomus araya bayram girdi tabi bugün gittik niye daha önce gelmediniz dediler
Dedim bayramdı. Bugunde 14. Gün ilk 10 gün almak önemliymiş
Neyse kısmetse yarın alınacak
Kimse demedi hatrlamıyorm yani saglık ocagının arayıp söylemesi gerekmezmiydi
İlk kızım 5 yaşında htrlamıyorm bicok seyi
El ayak ve burun soguklugu usume icin kistas degil. Gogsu ve sirtina elini sok usuyup usumedigini o sekilde kontrol edersen en dogru sonucu alırsın canim bende 4. Gunden beri kolsuz citcitli badi ve corap giydiriyorum sadece gecede gunduzde. cok sicak cunku ona ragmen isilik oldu.Kizlar hava sicak diye kizima yarim kollu giydiriyorum cogu zaman. Aksirmaya basliyor, acaba usuyor mu diye uzun kolli giydireyim diyorum. Uzun kollu giymesine ragmen bazen eli ve ayaklari soguk oluyor. Kafam karisti simdi bu cocuk usuyor mu
Ne giydireyim ben buna
Ben sıfır kollu atlet ve çorap giydiriyorum yine ter içinde kalıyor her gün.
Aksırık bizde de var, hemde ablası gibi, bir başladımı saymaya başlıyoruz))))
Ben gündüz yarım kollu citcitli giydiriyorum üstüne, altına sadece çorap giydiriyorum yoksa ter içinde kalıyor yalnız çorabı mutlaka giydir ayak usumesi gaz yapıyor. Gece yatarken penye tulum giydiriyorum çünkü üstünü asla ortturmuyor ve ben her gece banyo yaptırıyorum yatirmadan cam da yarim açık oluyor ondan tuluma ihtiyaç duyuyoruz
Ben de genelde kısa kollu zıbın ve corap giydiriyorum
Eldiven takıyorm genelde cunku asırı asabi:) yüzünü gözünü çiziyo sürekli
Ben bazen kisa bazen uzun giydiriyorum benimkide hapsuruyo yeni doganlarin hapsurmasi normalmis canim
Bende kısa giydiriyorum dr elleri ayakları üşüyünce üstünü ört ısınmaya başlayınca üstündekini al demişti bende üşüyünce ince battaniye örttüm ısınınca gene üstünden aldım
bebklern eli ayakları ve burnu soguk olurmus. Sıcaklığına göğsüne bak usuyup usumedigini anlarsn..bnmkide hep yarim kollu
El ayak ve burun soguklugu usume icin kistas degil. Gogsu ve sirtina elini sok usuyup usumedigini o sekilde kontrol edersen en dogru sonucu alırsın canim bende 4. Gunden beri kolsuz citcitli badi ve corap giydiriyorum sadece gecede gunduzde. cok sicak cunku ona ragmen isilik oldu.
Canm belki gaz sancısı vardır ondan bizde oyleyiz gazini cikariyor rahatlıyorKizlar bu benim kizce bi uyuyo sonra aglayarak uyaniyo memeyide almiyo anlamadim ben niye boyle bu gece siz neler yapiyorsunuz boyle huzursuz olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?