2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Komplo filan
Ana olunca tırnaklarını çıkardın aferin sana

Dr bana normal dedi
Annelik yaradı bana pençelerimi hep dışarda tuttum evi kendi evi belleyip herseye karışınca heleki oğlumu kendi doğurmuşta benden koruma çabalarına girince bende cevabını verdim kızmış bilet bakmış bende o dk bileti kesiverdim. Eşimi aradım annen salı günü gidiyor sıkılmış ve ucuz bilet bulmuş gitmek istiyo bende kestim bileti dedim eşimde tamam deyince küp oldu görmen lazımdı :) an itibari ile kv yok

Boylede kullnmam cnm bnm heralde kansorejen msdde var denildi ya ne kadar doğrudur bilemem ama icimde suphe olsn istemm. Sonuçta vücut bunu emecek.
Dışarıdan ememez bence. Mideye yutulmadığı için ağır madde vücuda giremez plastik vs.gibi. Ama için nasıl rahat ediyorsa elbette öyle yap canımcım

Hangi marka kullanıyorsun canım? Erkek çocuklar için iyi değil diyorlar var mı bilgin. Yoksa bende alayım

Ayy bende bu gun keserken etini almisim azicik agliyarak uyandi okadar uzuldum ki
Makas şeklinde tırnak makasiyla ucundan ucundan alıyorum canım ben de etini almayayim diye ondan cabucak uzuyor

Reactions: D-E
Hangi marka kullanıyorsun canım? Erkek çocuklar için iyi değil diyorlar var mı bilgin. Yoksa bende alayım
Solomombaby benimki canım. Ben erkek çocuklar için sıkıntı olduğunu hiç okumadım açıkçası bacakları sarkmiyor zaten iki yana açık duruyor W şeklinde o yüzden yumurtaliklara baskı yaptığını zannetmiyorum bu kangurunun ben tavsiye ederim rahatlık açısından canım

Hasret bitiyor demek gözün aydın canım Ali nin kardeşiyle arası nasıl? Üzülmüştür gideceksiniz diye
Alin kardeşiyle arası iyi çok seviyor ama direniyor o benim kardeşim değil diyor çok seviyorum ama onun abisi değilim diyor talhanın babasının oğlunu onun abisi bizde üstüne gitmiyoruz nasıl olsa o içindeki merhamet kardeşlik duygusuyla onu seviyor kardeş olduklarını kabul etmese de zamanla daha iyi olacak evet biraz üzülüyor tabi ben döndükten 2 hafta sonra falan hafta sonu gelicekler kuzenlerimle oda

Kızlar merhaba 40.haftamdayım dün çatı muayenesinde bir cm açılma olduğu ve yumuşama olduğu söylendi.Doktorum çatı muayenesinden sonra lekelenme normal dedi ama dünden beri geliyor kanlı kahverengi akıntı bazen kahve oluyor bazen sümüksü hafif kanlı oluyor.Doktoruma soruyorum sancın sıklaşırsa ya da suyun gelirse gel diyor.Sancıyı hissetmeden açılmam mı oluyor acaba çünkü dünden beri geliyor bu akıntılar.

Merhaba canım dün benim de kontrolüm vardı bana çatı muayenesi yapmadılar ama doktorumun ve ebenin söylediği şey akıntı kahverengi kırmızı olursa, ağrın olursa, suyun gelirse, sancın sıklaşırsa gel dediler. Bence Doğumun yaklaşmış sinyalleri veriyor. İçin rahat etmiyorsa bi hastaneye git istersen.

Doktoruma geleyim mi dedim ama sancın başlarsa ya da suyun gelirse gel dedi ben de öylece bekliyorum işte

Kızlar ne zaman başladınız tırnaklarını kesmeye. Biz 8 günlüğüz eldiven takıyorum hiç çıkarmadım elinden korkuyorum tırnaklarını kesmeye.
Emzirirken ten temasi onemli oldugu icin hastaneden cikar cikmaz ben eldivenleri cikardim cikartincada tirnak buyuk sorun oluyor

Kızlar annem geldi çok mutlu oldum 40 mızı cıkarana kadar burda sonra okuma bebek mevlûdûnû yapip òyle gidecek buarada bebek mevlúdú yapmayi dünen kiz bebiş anneleri mevlút kiyaferi alacakmisiniz alacaksaniz netarz bisey dúsûnûyorsunuz ben hala karar veremedim

Kızlar ne zaman başladınız tırnaklarını kesmeye. Biz 8 günlüğüz eldiven takıyorum hiç çıkarmadım elinden korkuyorum tırnaklarını kesmeye.
Eldiven bir kere taktim, cikardim cocugun eli suda kalmis gibi nezelmisti. Hemen cikardim bir kac gun sonra da kestim. Makas seklinde olanlardan kullaniyorum ucundan ufak ufak kesiyorum haftada bir

Akintiya hic bakma, en onemli belirtiler sanci ve sudur. Akintin 1 hafta da gelir, ama suyun gittiginde ya da siddetli sancilar basladiginda dogum bir hafta beklemez. Hic acilman olmasa da hic sancin olmasa da, hicbir belirti yokken dogum bir anda baslayabilir

Cevap için teşekkür ederim.Beklemedeyiz bakalım

Kizlar hava sicak diye kizima yarim kollu giydiriyorum cogu zaman. Aksirmaya basliyor, acaba usuyor mu diye uzun kolli giydireyim diyorum. Uzun kollu giymesine ragmen bazen eli ve ayaklari soguk oluyor. Kafam karisti simdi bu cocuk usuyor mu
Ne giydireyim ben buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…