2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkinde aglaya aglaya mahvoldu, en son kakasini yapti rahatladi bi de sutune banyo yaptirdim nihayet uyudu

Evet canım ben sormustum çok tesekkür ederim

Merhaba hanımlar bende dpgum yaptım GökTuğ pasamız geldi bugün 21 günlük olduk hem zorlu bir süreç hemde zaman hızla geciyor .. Yazılanları okuyordum sürekli ama bir süre giremedim sayfata artık bende burdayım evlatlarımızı birlikte büyütelimmm.. Birde süt için tavsiyede bulunayım dereotu ve tahin helvası yiyip bide bol su içince inanılmaz farkediyor .. İyi akşamlar bol bol konusuruz artık

Ne şanslısın ne iyi kv var. Benim annem aç mı sütün var mı diye beni yedi bitirdi. Kv sana 3 günlüğüne yardıma gelmeZ mi yada annen? Yada eşim izin alamaz mı? 3 güne ihtiyacın var sonuçta.

Tahin helvasi pekmez tahin karisimi yiyorum canim bende

E Egepam
Helva Kilo yapmıyor mu?
Ben oğlumu emzirirken çok yemiştim ama hiç kilo verememiştim aynı doğuma gittiğim kiloyla kaldım aylarca
Ay canim simdilik yapmadi. Bi kutu bitirdim 2. Ye basladim hatta 1 kilo daha vermisim bu ara. Kaldi 4 kilo. Hele bu ara canim cekiyorken yiyeyim kilom artarsa bakarim

Ahan bi helvaci daha cikti

Çok içimi rahatlattın canım ya çok sağol kaka olayına çok sevindim. Haftaya pazartesi tam 2 haftalık olacak ozaman götürelim dedik doğum kilosuna ulaşmış mı diye. Şimdi giderim az çıkar kilosu dert ederim içime.

ANNEler iyi geceler Sut artırıcı takviye kullanmak
İstiyorum ilk oğlumda solgar malt hapı kullanmıştım ama artık eczanelerde yok kalkmış sanırım
Sizin kullandığınız tavsiye ettiğiniz bisey var mi?
Humana nun çayını duyuyorum ama en iyisi hangisidir ?

Birde tahin helvası bende yiyorum :) pekmez tahin karışımı da her sabah kahvaltıda. Bunun dışında sütun kalitesini artıran yağli yapan neler var ? Cok iyi beslenebildigim söylenemez birde ilk oğlumda şutum daha yağlıydı sanki simdi daha duru geliyor ?
Tavsiyeleriniz varmi ?

Benimkinde aglaya aglaya mahvoldu, en son kakasini yapti rahatladi bi de sutune banyo yaptirdim nihayet uyudu
Karnımızda zor sanıyodum ama böyle çok daha zormuş , kendimi hiç düşünmüyorum ayakta duracak halim kalmadı ama kızım uyusun dinlensin istiyorum çok yorgun geliyo bana. Seninki ne kadarlık oldu şuan, acaba ne zaman düzene girer uyku saatleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…